Новите ви книги - 7

• 46 507
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
С куриер - да, по пощата - утре работят до обяд, днес мисля - не.
Всъщност зависи и кога е поръчана и откъде към къде пътува. Simple Smile
С куриер я чакам.От София за София и поръчката ми е от сряда.
Въобще не обичам да си чакам книгите, но не успях да си я намеря в книжарница.

# 676
Значи би следвало да дойде. Възможно е да се е наложило да я търсят по складовете. С по-редките книги ми се е случвало няколко дни да ми я търсят.
Ще дойде. Simple Smile

# 677
Надявам се. Бяха каза ли,че ще я издадат в началото на годината,но това стана чак на 22май  Confused
А искам да я прочета и на български.

# 678
  • Ямбол

.. че има толкова книги за четене.  Laughing

Ей това е големият проблем  Laughing Че то едно ли е наистина  Laughing Един от големите ми страхове - да не умра, преди да съм прочела всички книги, които искам  Embarassed

Спомням си майка ми, лека й пръст, как ми разказваше колко прекрасна книга е Шогун и как е учила японски с нея  Laughing
...
Е, как ще е проблем? Wink Нека има книги по много, че да не свършат.
Пак сте захванали Клавел и аз всеки път му се каня и все нещо друго захващам.
Пак се заричам.
Аз също учех японски с "Шогун".

По темата - днес завърших "Нито пени повече, нито пени по-малко" на любимия ми Арчър. Приготвила съм си "Хари Потър и Орденът на феникса", че я бях зарязала доникъде поредицата, а много държа на нея.

П.П. Гери, честит имен ден! Здраве и време за книги да имаш в изобилие!

# 679
Извинявайте ,че се намесвам в темата ви,но като една страстна любителка на книгите искам да ви кажа,че много ми харесаха на времето "Бел Ами" и "знахар" . Сега нямам възможност да си купувам книги,но дъщеря ми ми носи от библиотеката. Последно е вземала книгата "Птиците" на Дафни дю Морие. За пръв път попадам на книга от авторката. Дано ми хареса!
Аз четох от Дафни дьо Морие "Ребека, господарката на Мандърлей"дано не го бъркам и много ми хареса. Щях да вземам и "Птиците", но прочетох, че по нея е едноименният филм на Хичкок и се отказах.Отдавна съм гледала филма , много ми въздейства и реших, че сегазагубила голяма част от въображението си, няма да почувствам нещата така. Но сигурно книгата е хубава. А "Ребека" я препоръчвам.

ПП. Гери, и аз те поздравявам за имения ден. Присъединявам се към хубавото пожелание на Лиляна . Да откриваш  нови, интересни книги , да имаш време за тях и за всички хубави и желани неща в живота ти.  bouquet

Последна редакция: пт, 06 май 2011, 11:21 от Анонимен

# 680
  • Разпиляна във въображението

# 681
# 682
  • Кьолн
Гергана,Честит Имен ден!  Hug  Ананас, Вивиан ,сега чета първия разказ и много ми хареса дано и нататък е така.

# 683
  Добро утро!

Гери, , честит имен ден! Бъди здрава и обичана!  Heart Eyes

Вивиан, ще чета от Клавел всичко, ясно е.  Peace Така си го описала, чеее...

Много благодаря  Heart Eyes Heart Eyes

# 684
  • София
Bubunka м дай отзиви за твоите две, моля! Саган живо ме интересува, досега всичко на бг съм изчела без последната.
"Един неясен профил" на Саган много ми хареса. Прочетох я за един ден. Признавам си, че това е първата книга на тази авторка, която чета и може би не съм много обективна, тъй като не мога да направя сравнение с другите й творби. Определено ще продължа с нея.
Съвсем в началото съм на "Събота" и все още не съм стигнала до завръзката. По- описателен стил, с по- малко диалози, но е приятен за четене. Прочетох описанието и ми звучи много интригуващо. Ще чакам отзиви.

# 685
  • Sofia
"Изпепелени сенки" много ми хареса, макар че сравнението с книгите на Хосейни /някъде го бях срещала, но не помня вече къде/ смятам за абсолютно несполучливо. Чете се на един дъх.

# 686
  • Belgium

"Един неясен профил" на Саган много ми хареса. Прочетох я за един ден. Признавам си, че това е първата книга на тази авторка, която чета и може би не съм много обективна, тъй като не мога да направя сравнение с другите й творби.

Препоръчвам ти да продължиш с "Добър ден, тъга".  Laughing

# 687
  • sofia
"Добър ден, тъга" е една от най-прекрасните книги, които съм прочела някога в живота си!
Това е моята нова придобивка:

# 688
Много интересно. При последните ми влизания в темата имах време само да погледна картинките.
Вчера си купих ето тази книжка :

А днес видях, че точно Саган сте обсъждали. Sunglasses

# 689

Общи условия

Активация на акаунт