Миньончета

• 41 127
  • 614
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Аз съм 1,75 висока и по миньончета и миньони не се заглеждам  Peace
С риск да засегна някой, за мен един от признаците за красота е височината.

# 376
Хихи, Тонке-бонке, предполагам тогава, че най-красивата твар на света за теб ще да е жирафът Laughing

# 377
  • София
Хихи, Тонке-бонке, предполагам тогава, че най-красивата твар на света за теб ще да е жирафът Laughing
Един от признаците писах.
За жирафът ми е все тая. Няма да се женя за него, я  Grinning

# 378
  • Бургас
Нещо неправилно ползваме миньон. То не е само до ръст. На миньоните всичко им е мини. Като умалени кукли. Малки крачета, малко дупе, малка талия...

# 379
  • Варна
Рече Кифлата нещо умно преди емнайсе страници, но що така никой не му обърна внимание!? Mr. Green

Едно обаче се затвърди от темата, високите сме достатъчно нахални да се настаним в тема кръстена "Миньончета"  и да я обърнем да се говори само за нас  Mr. Green

# 380
Абе и аз харесвам височки мъже, но не от онези, дето ходят сякаш са глътнали бастун и им се ветреят крачолите над кокалчетата, а наистина снажни, добре сложени високи мъже.

# 381
Аз съм 162см. До сега не съм се смятала нито за ниска, нито за висока, дори не съм се замисляла. С дрехи, имам предвид размерите до сега никакви проблеми не съм имала, не съм скъсявала панталони, не съм свивала блузи. Mr. Green Не съм таборетка - 48кг съм. Явно обаче съм си стандартна. За мен лично не е важно колко си висок, а как се чувстваш в тялото си, какво излъчване имаш. Има високи жени, които са страшно красиви, нежни, очарователни, както и такива, които са около 160см (думата миньон нещо ми е много широко понятие). Важното е да се харесваш, а това дали другите те харесват е вече въпрос на вкус  Peace

# 382
  • На земята, която е всъщност звезда.
Рече Кифлата нещо умно преди емнайсе страници, но що така никой не му обърна внимание!? Mr. Green

Едно обаче се затвърди от темата, високите сме достатъчно нахални да се настаним в тема кръстена "Миньончета"  и да я обърнем да се говори само за нас  Mr. Green

Хм, може би не става въпрос за нахалство, а за избиване на комплекс. Thinking

# 383
Егати, темата беше обещаваща снощи, сега пак се е омиролюбивила. При майчетата, жени, домакини и незнамсикво е по-интересно  Crossing Arms
Оп, редактирам се, интересно стана  Mr. Green

Едно обаче се затвърди от темата, високите сме достатъчно нахални да се настаним в тема кръстена "Миньончета"  и да я обърнем да се говори само за нас  Mr. Green

Комплекс? Искаш да кажеш, че Кифлата се комплексира от дългите си крака?  Mr. Green

# 384
Ааа, Доне, моля-моля, аз се бия само със жени, дето са ми в категорията. Laughing Виж с мъжете съм къде по-смела.

# 385
  • Бургас
Егати, темата беше обещаваща снощи, сега пак се е омиролюбивила. При майчетата, жени, домакини и незнамсикво е по-интересно  Crossing Arms

Едно обаче се затвърди от темата, високите сме достатъчно нахални да се настаним в тема кръстена "Миньончета"  и да я обърнем да се говори само за нас  Mr. Green

Комплекс? Искаш да кажеш, че Кифлата се комплексира от дългите си крака?  Mr. Green
Аха....Трябва драма...Провокатори...Не ви е срам. В духа на празниците трябва да се обичаме, а вие искате да се ръбаме да краката /по - скоро за дължината им/. Аз искам тема за размер на гърди. Там поне ще е по - интересно.
Тази няма за какво толкова. Разликата е едни 10 см. Голяма работа. Ако са на дупе или гърди обаче...

# 386
Оп, редактирам се, интересно стана  Mr. Green

Комплекс? Искаш да кажеш, че Кифлата се комплексира от дългите си крака?  Mr. Green

Не се зяждам, но аз лично съм виждала висока жена с дълъг торс и къси крака, височината не означава задължително, че имаш дълги крака. И обратното, познавам момиче високо 168см и краката и са очевадно дълги за торса и  Peace

# 387
  • На земята, която е всъщност звезда.

Да, ако е несъразмерна като пропорции, непохватна, леко тромава и е имала прякор "дългуча" в училище . Не всички високи и дългокраки мадами са модели и манекени. Освен това, българите сме нисичък народ, сравнени със западноевропейците или скандинавците, и обичаме да се присмиваме на по- различните, особено в тинейджърска възраст, когато комплексите избуяват. Кофти, но факт.

# 388
..... Аз искам тема за размер на гърди. Там поне ще е по - интересно.

Ъхъъъ... там к`во ще мерим, Устата на мъжа  /каква г`да може да погълне/ newsm78

# 389
Нещо неправилно ползваме миньон. То не е само до ръст. На миньоните всичко им е мини. Като умалени кукли. Малки крачета, малко дупе, малка талия...

Да, де. Аз затова казах- пак се се броим. Накрая ще се окаже, че сме обикновени ниски и злобни женици.

Общи условия

Активация на акаунт