Ами елиас, защото майката ще се чувства ограбена и дори измамена, че е обичала човек, който също вярвам и се е клел че ще направи всичко за да са щастливи, но в един момент, таткото е решил че си е изпълнил завета да продължи рода и си гледа кефа, но майката си остава насаме с грижите за детето и с неосъществените си мечти. Тези бащи ги познавам - за тях собствения уют е над всичко, лошото е че жените се оказвате доста лековерни, когато сте хванали привидно експреса, а то било товарния за Сточна гара... А относно кихането и Оксфорд, визирах поста на baibibi - един вид метафора, .... ако схващаш..
п.п. встрани от темата - в Оксфорд, освен за много знания, приемат и ако баща ти има повече пари отколкото няколко държави взети заедно, мисля че приема е до 5%...
Щом жената е толкова ограничена да не може да осмисли живота си извън лелеяното второ дете, проблемът си е неин, мисля аз. Ако някой седне да ми се цупи за нещо, което категорично няма да направя, а в крайна сметка касае И мен- много му здраве, да си се цупи

И какво толкова против имате, че хората имат нужда от лично време, от лични разходи, личен живот и лични удоволствия- наистина не разбирам. И аз имам нужда, всеки нормален човек има.