SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 810
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
орУжието за масово поразяване.
В такъв случай аз съм bulletproof Laughing

Тц, стрелян заек Mr. Green Joy Joy Joy ...

# 211
  • гр. София
Ангелът посегна да я вземе. По начало безизразно, сега лицето му показваше откровена погнуса. Завъртя кутийката между пръстите си и каза:
- Преди много години халифът Харун Ал Саид призовал невидимата армия на триста и двадесетте джина на пустинята. За да направи това той използвал много мощна магия. Когато водачът на армията се явил пред него във видима форма, халифът му наредил да го научи как да запазва мислите на хората след смъртта им. Обещал му кърваво жертвоприношение. Така се сдобил с тази кутийка, за която платил с живота на хиляда девици.
- И как точно действа това нещо? – полюбопитства Сам.
- Мислите на притежателя на кутийката – обясни Кастиел – се записват на малкото късче хартия на дъното.
- Няма начин – намеси се Дийн, - то е съвсем дребно.
- Вълшебно е – колкото повече го разгъваш, толкова по-голямо става.
- Добре де, но можеш ли да го разчетеш? – попита Руби.
Кастиел я изгледа с нескрита враждебност. Как си позволяваше да го заговаря? Тя, която беше извърнала лицето си от Него, от Вечната светлина, тя, която служеше на тъмните сили!
Въпреки това отговори:
- Ще ми трябва много време. Това все пак не е писано от обикновени джинове...
- Охо, те били различни видове! – подсвирна Дийн.
- Джиновете – започна да обяснява Кастиел с привичното си търпение, - са сътворени от чист огън. В Корана има специална сура, посветена на тях. Казано е ”наистина вървим ние по най-различни пътища - праведни са някои от нас, а някои от нас много по-долу са от тях”. Това разделя джиновете на две групи – добри и лоши, най-общо казано. Но измежду лошите има такива, които са се отдали на вечното зло - съществуват от  и заради злото. Мнозина са били изкушавани от наградите, които те дават, но са заплащали кървава цена за това.  Тази кутийка е създадена от тях. За да се разчете написаното е необходим специален ритуал.
- А когато разберем какво пише ще разберем и какво ни беше замислил Краули, нали? – поинтересува се Сам.
- Да – отвърна кратко ангелът.

- Добре, какво ще ни трябва ???? попита Дийн.
Кас го погледна с притеснен поглед, прокашля се и каза ..
- Кръв от три девици !!!
- Какво????? Ти майтапиш ли се?? - Сам бе повече от изумен.
- Съвсем не Сам. Поради цялата история с девиците, девици за ритуала трябват. Не напразно Краули прати девица да прилъсти Дийн.
- Но къде ще намерим девици ..., че и три!!! Това е лудост. Трябва да има друг начин. - незнайно защо Сам беше станал страшно нервен ....

- И това не е всичко - Кастиел погледна тревожно към Дийн. -Ритуала трябва да се извърши на кръстопът при пълнолуние. Трябва ми камата на Харун Ал Саид и също така ще ми трявба и нещо притежание на Краули - произнесе името му така сякаш някой го зашлеви.
- Камата на Харун Ал Саид???????? Кас, осъзнаваш ли какво искаш? И единственото място където можем да намерим девици е някой манастир .... - Сам гледаше невярващо. Самата мисъл за жертвопринушението го караше стомахът му да се обръща.
- Оставете това на мен - Kас смотолеви нещо и изчезна както винаги., взимайки със себе си кутийката.
- Сам, ще се видим по късно - докато го каже и Руби се изпари.
- Чудесно!!!- Дийн вдигна безпомощно ръце. Мислеше за Стела, за кутийката, за ......
- И така г-н Казанова ..... сега какво?- попита Сам
- Трябва да пийна нещо ....

Аз не се отказвам  Mr. Green

Бичито, ида, ида и аз  Grinning

Спряха се в първия бар, попаднал в полезрението им. Вътре беше задушно, миришеше на цигари – сивкавият дим се стелеше като рехава мъглица. По масите седяха разни пропаднали типове и пиеха третокачествено уиски.
Сам и Дийн се настаниха на бара и си поръчаха бира.
- И сега какво? – поде Сам.
Дийн отпи щедра глътка от бирата, притвори очи и остави пенливата течност да погъделичка небцето му. После преглътна, примлясна с нескрито удоволствие, породено от горчивия вкус, и отговори:
- Сега ще чакаме Кас да намери камата. И девиците също...
- Дийн, повдига ми се само като си помисля за жертвоприношение...
- Няма страшно, братле. Предполагам, че то ще е символично.
- И така да е, пак е неприятно. Но пък е важно да разберем какво пише на листчето и какво ни беше замислил Краули.

Това беше за добро утро от мен  Hug

# 212

То май всички тук се преместихме Simple Smile

# 213
Бела, как да го разбирам подписа ти, помня, че като дойде имаше някакви симпатии към по-нисичкия брат Laughing , а сега гледам се мъдри по-готиния Joy

# 214
Бела, как да го разбирам подписа ти, помня, че като дойде имаше някакви симпатии към по-нисичкия брат Laughing , а сега гледам се мъдри по-готиния Joy
Аааа, Фейче, в грешка си!  Naughty Братята са един "много висок" и един "много готин"  Mr. Green. За справка питай Лилит.

# 215
Лилит имаше добър вкус за мъже, но ми хареса само светеща.
И двамата са готини, даже мааалко повече Outta Joint Outta Joint Outta Joint от Хорейшо (така ли му беше името newsm78). Някой път ще пробвам тази чупка във врата.

# 216
  • гр. София
Като стана въпрос за Лилит и не се сдържах... Blush

Ето нейно шумерско изображение

Независимо как са я изобразявали през вековете, това, струва ми се, е най-правдоподобно. Все пак от Шумер тръгва всичко...

# 217
Като стана въпрос за Лилит и не се сдържах... Blush

Ето нейно шумерско изображение

Независимо как са я изобразявали през вековете, това, струва ми се, е най-правдоподобно. Все пак от Шумер тръгва всичко...

Изглежда точно като да чака братята Mr. Green

Между другото, позата й някак на помня на начина, по който беше застанала Лилит в последния епизод, въпреки че там не беше права, но ръцете й веднага ми напомниха на нея.

# 218
  • гр. София
През вековете обаче, птичият й образ бива променен на змийски.
Това идва от Адам, Ева и змията, разбира се. Християнската църквата си умира да изопачава нещата значи...

# 219
Здравейте и за много години с известно закъснение! Grinning
Интересни епизодчета сте си спретнали, с удоволствие ги изчетох и ще продължавам да ги чета, когато имам време Peace
Аз като човек, който не е много на Ти с английския, сигурно ще задам глупав въпрос по последния спойлер от Злата, но, Джен отново ще участва, така ли? Thinking И Дженсън и Джаред ще играят себе си...? Та от там и тя ще си е съпруга на Джаред? #Crazy Laughing

Фейче, и мен ме подсети за абсолютно същия момент

Поздрав за всички! Grinning

# 220
Аз като човек, който не е много на Ти с английския, сигурно ще задам глупав въпрос по последния спойлер от Злата, но, Джен отново ще участва, така ли? Thinking И Дженсън и Джаред ще играят себе си...? Та от там и тя ще си е съпруга на Джаред? #Crazy Laughing
Много си ти е добре английския, всичко си си разбрала  Hug.

# 221
Тоз спойлер взех че го почетох.  Crazy
Ако са решили да се гъбаркат с Fringe, може и да направят такава серия. Иначе ми се струва прекалено не във връзка с останалото случващо се в този сезон.

# 222
Соня, и аз това си помислих. Ние тръпнем за душата на Сам, а те ....  Crossing Arms     И ще вкарват градинарската госпожа в роля  Crossing Arms  Чак нямам думи  Rolling Eyes Grinning

джаредина, мъхнатият поздрав е ха ха ха ей сладури, особено кученцето на градината  Grinning

Адашката Лилит добре изглежда за времето си  Joy 

Иии следим за историята и пъкления план на Краули, феновете са жадни  Praynig

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 13:35 от lili0909

# 223
Може и Тренерката да вкарат.  Twisted Evil

# 224
  • гр. София
Мдам, едната с градинарска количка, другата по шорти и бутонки  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт