SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 832
  • 746
  •   1
Отговори
# 180
Злате, Hug
Благодаря за клипчето. Така и не съм гледала Blush нищо друго с участието на Миша.

eldi,
Добре дошла и от мен.

Вижте на какво попаднах и веднага си го запазих разбира се

Надписът е "Всеки свръхестестве фен знае на кого са краката"
Мириел, тъкмо щях да попитам как знаеш чии са краката, но не бях скролнала под коленете  Joy
Задържа се, значи, само над коленете, а Mr. Green ? Ми то с такъв кобур Joy , придържащ здраво, но нежно, също както Импала, орУжието за масово поразяване.

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 10:10 от Impala

# 181
орУжието за масово поразяване.
В такъв случай аз съм bulletproof Laughing

Ауу, Фейче, май пак ще се наказваме Naughty

# 182
  • КиТ
plami89 - така си е...голяма мъка...поне от утре ще се утешавам с V....ама братята особенно голяма дупка оставят в мен да зее така като ги няма... Sad

Тъкмо ме подсещаш,тя Дю беше споменала за него в темата на Събитието,че сега на 4ти януари ша почва,да имаш някво инфо,че то първи сезон от 12 епизодчета ша са глътнат за ден Mr. Green

Трябва и темата да разровим от прахта Crazy Peace

# 183
  • # супернатурална #
Тя главната сигурно ти е дала само тези дето й се повтарят, другите си ги къта за нея  Mr. Green

И си украсява елхата. Guilty pleasure  Rolling Eyes

# 184
  • Разпиляна във въображението
Трябва и темата да разровим от прахта Crazy Peace[/b][/i]

Ще я потърсиш ли. На мен този филм много ми напомня на Първата вълна. Ще видим сега с това червено небе както ще става.

# 185
  • София
plami89 - така си е...голяма мъка...поне от утре ще се утешавам с V....ама братята особенно голяма дупка оставят в мен да зее така като ги няма... Sad

Тъкмо ме подсещаш,тя Дю беше споменала за него в темата на Събитието,че сега на 4ти януари ша почва,да имаш някво инфо,че то първи сезон от 12 епизодчета ша са глътнат за ден Mr. Green

Трябва и темата да разровим от прахта Crazy Peace

еми това е инфото, утре го чакам в замундата Simple Smile намерих темичката, вече е на първа страница.

Г. Краули - е такава украса ако имах, цяла година нямаше да си я махам Simple Smile

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 22:25 от Angel_Dust

# 186
Дами, мили, пак сте се вихрили в работно време - одобрявам! Simple Smile

Розе, разби ме с твоя Castiel - сега като си погледна моливите и все за това ще се сещам!

Злате, спойлера за новата серия е колкото спойлериращ, толкова и раздразващ любопитството“ Е как, аджеба, хем ще са си както преди, хем няма всичко да е рози и малки кученца, просто ума ми не го побра Mr. Green

А Мишата в Nip Tuck направо изтрепа рибата! Joy Joy

Кой още не е успял да изтегли разказа на Епизод 1, дето Импалка го постна? Да ми пише на лични и да остави мейл, при мен се дръпна от първия път.

# 187
  • КиТ
Трябва и темата да разровим от прахта Crazy Peace[/b][/i]

Ще я потърсиш ли. На мен този филм много ми напомня на Първата вълна. Ще видим сега с това червено небе както ще става.

Бре търсих до 23 страница,че тука сега обновено с търсачката нещо не ми съ получава ама не открих newsm78,ща трябва да откриваме нова Thinking Rolling Eyes
Оки утре ша го изгледам,дано го има Crazy Mr. Green Joy Joy Joy Joy,ча ша издивея #Silly Joy Joy Joy Joy

п.п Ангел ужасТна си до сега са кьорих Crossing Arms Joy Joy Joy Joy

# 188
  • # супернатурална #

Г. Краули - е такава украса ако имах, цяла година нямаше да си я махам Simple Smile

И аз  Laughing Само щях да добавям, добавям...

# 189

И аз  Laughing Само щях да добавям, добавям...

И накрая - купуваш нов апартамент, щото стария се е запълнил с украса във всички стаи и вече няма място за новата украса, дето искаш да си сложиш. Mr. Green После се местиш и се връщаш в стария апартамент от време навреме, за да си наглеждаш украсата, докато облепваш и новия. Simple Smile

# 190

И аз  Laughing Само щях да добавям, добавям...

И накрая - купуваш нов апартамент, щото стария се е запълнил с украса във всички стаи и вече няма място за новата украса, дето искаш да си сложиш. Mr. Green После се местиш и се връщаш в стария апартамент от време навреме, за да си наглеждаш украсата, докато облепваш и новия. Simple Smile

и така докато украсиш цяла сграда ....  Mr. Green

Angel добре завърнала се  Hug

# 191
  • # супернатурална #
И след 1 седмица съм с торбичка на рамо и снимки под мишница навън, щото и мойто съпружие има точка на пречупване  Joy

# 192
Бичи, гледам си ми схванала реда на мисли съвсем правилно. Simple Smile

A, не се знае, не се знае, Галче. Нашите съпружия май са доказано търпеливи в тази област. Мойто само не ме пуска на кънвеншън сама, иначе дава да си залепвам и облепвам каквото ми душа иска. Само в спалнята е забранил. Познай обаче какво си имам на хладилника да си го гледам, докато си пия кафето?

# 193
И след 1 седмица съм с торбичка на рамо и снимки под мишница навън, щото и мойто съпружие има точка на пречупване  Joy

Ееееее, Гале ти ще действаш под прикритие, а и ако трябва ние ще те прикрива ме  Twisted Evil Peace

Аууу Дейна завиждам ти  Mr. Green. Мойто мъж само като ме види че гледам снимки на Тренера и на Градинаря и ме гледа на кръв. За сега само с Краули се отървам  hahaha

# 194
  • КиТ
Крали като ти гледам аватара се сетих за едно вчерашно мое откритие Mr. Green:

Blush Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
,апартамените ще ни заприличат ката на Стичето,само че има един проблем при мен всяка стая требва да е с различен индивиди и стайте дори няма ми стигнат Blush Crazy Joy Joy Joy Joy,трябват ми 3-4 апартамента newsm56

Общи условия

Активация на акаунт