SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 843
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Злате,

Днешният спойлер се отнася за 6.15 ('The French Mistake', 18 февруари), нали? Може би епизодът ще бъде в духа на 5.08 'Changing Channels' и 5.09 'The Real Ghostbusters'.

PS. Уфф, на три от последните четири страници съм най-отгоре Tired .

# 226
Импалка, така предполагам и аз, ама ще видим дали няма да ни изненадат нещо.

Сега всички маракнки да седнат и фнимателно изгледат това видео с Дженсън от далечната 1998 година - http://www.youtube.com/watch?v=8E64_29hORgJoy Joy Joy

# 227
Злате, благодаря за потвърждението Laughing И на мен ми звучи като нещо в духа на Changing channels.

Mr. Green Mr. Green

# 228
Аз уверено бутам градинарска количка, ще се включа, благодаря  Joy Joy Joy
Как сте след снощния срив? Аз такова садържателно нещо готвех да пиша, че сама се изумих на писателските си способности, обаче уви, не ми било писано да впечатля форума  hahaha
Просто ще постна нещо да не ми е постен поста...

интересни чехлички Joy

# 229
Злате,
Клипчето е Rolling Eyes ... Благодаря   bouquet . Аз си го изчаках да порастне Laughing .

Apocalyptic city Amore,
Ако е било за разказа, започвай пак да пишеш Praynig . Освен това остави количката, по-добре иди да плевиш или поливаш с маркуча Laughing , ако е свободен.

Проклет надпис, скрива ми най-интересното #Cussing out !

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 14:11 от Impala

# 230
Amore, съмнявам се точно маркучът да е свободен, затова мисля да подкарвам количката и да го спъна да падне в нея. После... после ще ви разправям Rolling Eyes
И аз за надписа най-много се ядосах, пречи гадно

# 231
Amore, съмнявам се точно маркучът да е свободен, затова мисля да подкарвам количката и да го спъна да падне в нея. После... после ще ви разправям Joy

И после като побегнеш, бутайки количката... Само пушилка ще остане след теб Joy .
А! Чакай малко! Ще разправяш, а няма да споделиш #Crazy ?!

PS. Въх, срам, отивам да си коригирам предишния пост с правилното обръщeние Blush .

# 232
Какво ще му коригираш хах... Само да не запаля тревата докат тичам, това ме притеснява единствено.

# 233
Е няма страшно, нали ще имаш маркуч с/при/* теб Joy !

Това можем ли да го приемем за снимка на Градинаря в естествения му хабитат?

PS. Ихааа! Новият ти подпис е мъъъъъър. Малко за червена точка, но мъъъъъър, пък и не е толкова явно неприличен.

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 14:31 от Impala

# 234
Можем, можем да го приемем... ех, само защо не бяха 30 см. по-къси панталоните...

# 235
Като гледам, маркучът само обърква работата  Joy   ще ме уморите от смях

На видеото от агнешката възраст на Дженсън забелязвам, че: - си е достатъчно височък по общоя критерий за мъж, стърчи над дамите; - наистина е голям куклъо, изписан направо; - и отприщва  силно фенско/ женско пищене  Grinning

# 236
Оф, и аз едновременно страдам и се радвам на липсата на бедрени Самски/Джаредови смимки.

Като гледам, маркучът само обърква работата  Joy   ще ме уморите от смях

На видеото от агнешката възраст на Дженсън забелязвам, че: - си е достатъчно височък по общоя критерий за мъж, стърчи над дамите; - наистина е голям куклъо, изписан направо; - и отприщва  силно фенско/ женско пищене  Grinning

А, нее, Аморе знае как да борави с оръдията на труда.

Иде ми да пльосна гифчето с каубойския тийн Дженсън Mr. Green ...

# 237
Оф, и аз едновременно страдам и се радвам на липсата на бедрени Самски/Джаредови смимки.
Иде ми да пльосна гифчето с каубойския тийн Дженсън Mr. Green ...
Тоест хем искаш, хем не искаш да ги видиш, така ли да разбирам? Аз повече искам, отколкото не искам. Е пльосни го тоя гиф де, що се спираш hahaha
Не очаквах това от Сам Joy Joy Joy

# 238
Навивам се на компромисния вариант аз да ги снимам Mr. Green .

Ето я излагацията и веднага след нея - така вече бива.

Очакваш, очакваш, аз знам Mr. Green .

# 239
Инче аххахаха аз мисля, че точно това се очаква от него  Joy

Навивам се на компромисния вариант аз да ги снимам Mr. Green .
Ето я излагацията

хахахааххаах само ласото му липсва, ама пак е сладур  Peace

много са сладки тукккк

Пуснете едно гласче за Кас за Best Non-Human  Peace и Луци го има -Best Villain

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 15:06 от Mupka

Общи условия

Активация на акаунт