SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 987
  • 746
  •   1
Отговори
# 330
  • # супернатурална #
Ама ти... сериозно ли Shocked ?! Или пак аз чета нАкриво?
Не, не те подвежда подсъзнанието ти. Сори, ама за това се сетих. Няма да го развия, естествено  Laughing

# 331
  • КиТ
Плами, тез очи негови са от 1º сезон, в началото.

Кхаа,аха ша взема да си го повторя азе,че почвам да изпитвам глад към сериали Crazy  Joy Joy Joy Joy Joy

Мирка,да бе и аз гледах за Лост по новините,дори по време на серила като го гледах бях пуснала веднъж фиж с прословутите числа,ама йок Crossing Arms #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out Joy Joy Joy Ианчо баш в началото участва там като търсиха нещо в гората и имаше едни самолет и падна и той взе,че пукна Mr. Green hahaha hahaha hahaha Не знам дали се сещаш за момента Rolling Eyes

Дано да има 7ми сезон,па и 8ми няма да ми свършват  Naughty

# 332
Тъйййй... Да замажем сега.
Днес се чудехме къде си, Галче, 'що Самито ми спи цял ден и къде е градинарската количка. Нещо? А?

Mupka,
Ако се фръцках, щях да сложа нещо 'мъъъъърр-тройчесто' Mr. Green Joy .

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 21:19 от Impala

# 333
Днес се чудехме къде си, Галче, 'що Самито ми спи цял ден и къде е градинарската количка. Нещо? А?

Да даааа , тя и Пламето искаше количката, ама ни колело, ни вест от нея. Я казвай бързо какво стана .....

Ама само аз ли се сещам как Сам и Дийн могат да вземат кръв от девици съвсем безболезнено  Mr. Green Ех, защо съгреших преди амнайсет години  ooooh!  Joy
newsm78 аз ли не разбрах или ти си мислиш за ..... въъъъъх намправо не мога да го произнеса ...  ooooh!
не не не  Joy Joy Joy тук вече се сеЩам за две неЩа ...  Mr. Green

# 334
Иънчо се появява в началото на Лост, да (както и в края за малко, ама те в края всичките умрели се появяват).

Devour нито го препоръчвам, нито го отричам, за разлика от Дарк Ейнджъла, който определено ще ви хареса, ако седнете да го изгледате - все пак само 2 сезона са, много бързо върви. Devour държи личната ми класация за филм с ...... най-тъп край. Всъщност, конкурира се там малко с "My Bloody Valentine" 3D по тъпотия на края, но пък определено няма конкуренция в топ класацията ми за най-тъпа секс сцена! Доказателство: http://www.youtube.com/watch?v=XerPpJChD9E
 Айде сега ми кажете, ама честно, Mr. Green вие на мястото на русокоската ТОЧНО така ли щяхте да постъпите. ("Да" само да ви предупредя, е грешен отговор) Wink Mr. Green. Ако ви мързи да го гледате целия, ето тук е извадено по-интересното: http://www.youtube.com/watch?v=Dp_vyQPC4LY&feature=related щом свеки даже каза, че "ставал" (филма, не Дженсън), значи става за гледане горе-долу.
Simple Smile

Много интересен епизод 2 въртите, любопитно ми е как ли ще свърши. Wink Галче, сигурна бях някак си, че няма как да не се жертвоготовиш да го играеш девица в епизода - ми нали си щерка на Краули, измисли нещо и се включвай, ако трябва излъжи ги момчетата. Grinning

П.С Импалка, подписа ти трепе! Simple Smile А посланието е един път! – Само да те предупредя, че ти го краднах! Wink

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 21:32 от Dana_Scully

# 335
  • # супернатурална #

Дамите не обсъждат тези неща  Whistling О, кого заблуждавам, аз пък откога съм дама  Joy
Та: Самито пристигна в Пз доволно каталясал, а Ситито доволно...задоволена. Както виждаш, и тя се е смушила някъде (не във теб, надявам се) и реанимира. Този път не можах да се вредя. Та...следващия път, ако ми го доставя някой за предпочитане е да си ти, че повече го жалиш.  Rolling Eyes

# 336
Разбрах, че епизодът, в който актьорите играят себе си е заснет, но за съжаление не намирам снимки от сета, както за по-ранните. Ако някоя от нашите хрътки надуши нещо, да свирка, ще ми бъде интересно да видя/видим Grinning

п.п. Devour на мен не ми хареса абсолютно никак, дори Дженсън не можа да ми задържи вниманието до края, но въпрос на вкус, предполагам Rolling Eyes

# 337
 Joy Joy Joy Joy Joy
Вярно, Аморето я мързеше, та й се спеше. Но нищо не разказа Cry . Ааа, не е в мен - щях да я усетя, надявам се, макар че... знам ли, след толкова Rolling Eyes ... Дамм... И не щадя, ами се понаситих Outta Joint Outta Joint Outta Joint , май...

Satisfaction

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 01:12 от Impala

# 338
  • КиТ

Да даааа , тя и Пламето искаше количката, ама ни колело, ни вест от нея. Я казвай бързо какво стана .....

Аз чакам ред  newsm56,тихо и кротко Flutter,па докат дойде са заблявам тука с други субекти Whistling Joy Joy Joy Joy нЕма празно при мен Wink Peace

Та само да попитам последна ли съм на опашката,след Краули при кого отива Самчо newsm78

# 339

Аз чакам ред  newsm56,тихо и кротко Flutter,па докат дойде са заблявам тука с други субекти Whistling Joy Joy Joy Joy нЕма празно при мен Wink Peace

Та само да попитам последна ли съм на опашката,след Краули при кого отива Самчо newsm78

на 3000 км от Бг та право при мен  Whistling Whistling Whistling

# 340

Mupka,
Ако се фръцках, щях да сложа нещо 'мъъъъърр-тройчесто' Mr. Green Joy .
уффф моя грешка объркала съм ви с bichito  Wink

# 341
[...] П.С Импалка, подписа ти трепе! Simple Smile А посланието е един път! – Само да те предупредя, че ти го краднах! Wink

Dana,

Сега ще те втрещя! Изречението е част от текста на песен – The Game ft. Lil Wayne - My Life (3:03) – която е на светлинни години от музиката, която обичайно слушам. Но Милото Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes я чул и му харесала тази част, точно за мен била.

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 01:49 от Impala

# 342
  • КиТ
на 3000 км от Бг та право при мен  Whistling Whistling Whistling

Ни мое ли да са играйкаш малко с Дамянчо и да мене преди туй при мен Flutter Flutter Praynig Praynig Praynig,няма да го амортизирам ша ти го пратя чистичък и неопетнен tooth tooth tooth tooth

# 343
Тук съм Rolling Eyes
Сами е при мен, някой да го иска?
Обачееее, ще ви трябва сериозно, ама много сериозно подмазване по всЕкЪкви начини, щот ще ви издам една тайна за него...
От снимката с тез деца ми причерня направо ooooh!

# 344
  • # супернатурална #
Подмаз  Rolling Eyes

Ако ги поомачкаш, ще засадя нови  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт