SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 823
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
  • # супернатурална #
Оо, Хенри Кавил не е за пренебрегване

Направо си представям как ме гони из коридорите на замъка, а аз от тези пусти дълги фусти не мога да тичам, а той вика: "Чакай, дай да ти помогна, ще ги запретна"  Joy  ooooh!
(Джаред, не Хенри, въпреки че... Joy)

# 571
 Joy  Joy Hug    

Голямо гонене ще да е   Grinning  Младежът изобщо не е за изхвърляне или връщане, особено по кожени панталони, сигурно и без тях де.  Говоря за Хенри, щот за Джаред вече сме с е  разбрали, че не е мъж з а една дама просто  Heart Eyes   Може и да знаете - за този младеж и в Здрач е имало вероятност да играе, бил е избор на аторката, споделям го така просто информативно  Grinning

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 08:37 от lili0909

# 572
  • # супернатурална #
Ха, знаех си, че ми е познато това тяло!

И все пак, макар и манип, Джаред ми е по-вълнуващ.

# 573
Ауу, ама честно да си кажа, за пръв път да не мога да реша "оригиналът" ли ми харесва повече или манипулацията! Галче, изби рибата с таз снимка - сега ме зариби да пусна да тегля Тюдорите по никое време! Simple Smile

И пак за запълване на времето, липсва ли ви Луциферчо? Е, ако е така, ето едно дълго-предълго и напоително интервю на Марк Пелегрино, в което е описал почти целия си творчески опит до момента: http://www.daemonstv.com/2011/01/10/exclusive-being-human%E2%80% … egrino-interview/

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 00:05 от Dana_Scully

# 574
Стоят ми изтеглени и готови, но не стигам до тях. Вкъщи има даже фенове  Grinning   Та не мога да отговоря с чисто сърце - То тяло ли е като тяло, Галке, та да го забравиш  (" Ха, знаех си, че ми е познато това тяло!")  Просто не съм го огледала много тоз младеж  Grinning  Голямо изказване направих  Joy

# 575
'Тюдорите' - поредният сериал, който не съм гледала Whistling Whistling Whistling ...

Moля Praynig , не ме бийте много! Обаче трябва да ви покажа това. Пуснах масло Blush от смях...

PS. Не мога да намеря свястна манипка със сър Диййн Големомечи Cry .

Joy Joy Joy Три пъти написах 'цър' вместо 'сър'  Joy Joy Joy Ох, не мога Joy Joy Joy ...

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 01:12 от Impala

# 576
  • # супернатурална #
 Joy Joy Joy
"ЦЪР" ? Защото си пилето на ръката му ли  Joy

То тяло ли е като тяло, Галке, та да го забравиш

В интерес на истината, подсетиха ме одеждите и стила като цяло. Аз само тялото Джаредово познавам в детайли (ще ми се  Laughing) и само него разпознавам на тъмно, на светло и на...пипане Joy

# 577

Ще ме извинявате ама тук започна едно слюноотделяне, ако клавиатурата ми изтреЩи изподпръстите вие Ще сте виновни.
Галче, твоя сценарий си го представих много ясно, само дето вика "Милейди, милейди ... " и определено Джаред. Мноу му оди така. Мисля че трябва да му предложат роля в някой исторически филм. Но да е като рицярят на бял кон .... Ох колко принцеси Ще искат да ги спасявааааа.

Moля Praynig , не ме бийте много! Обаче трябва да ви покажа това. Пуснах масло Blush от смях...

Зарибихте ме и аз да гледам рицари та ето и едни от мен (може да сте ги виждали, ама все тая)

и този не е ама ме кефи, Щот е с татуси (и му ходят), малко хилавичък, но ...

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 00:54 от bichito

# 578
Joy Joy Joy
"ЦЪР" ? Защото си пилето на ръката му ли  Joy

Защото съм с фонетична клавиатура за кирилицата. И друг път съм грешила, но сега ми стана ужасно смешно Joy .
Прическата му е тип 'Аз - Сам, ти - Импала' или не, по-добре 'наелектризира ми се косата от търкане в Импалата' - 'ай' стига с тия прелюдии Laughing . Не знам обаче пиляка за какво му е newsm78 .
Виж, това е друго нещо - обземат ме вълни от сладостни тръпки Flutter . Нищо че Диййн гледа като изтребител: може би ни е изненадал Rolling Eyes .

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 10:52 от Impala

# 579
 Praynig Praynig Praynig Моля ви не ми се смейте  Praynig Praynig Praynig това ми е първият (и  мисля последен опит) с фотошопа.

Ако се чудите от къде е това  newsm78   ..........  "Принцът на Персия"
Айде лека Уинчестърова

# 580
  Дами, време е за кафе и сладкиши, направо 2 в 1 ви сервирам  Grinning  Кафето се опитах да ви го подам на върха на меча, но не успях  Wink  Среднощните рицари са мечта на всяка девица, дори и незагазилата  в беда. Виждам планина от пояси на целомъдрието зад гърба им  Mr. Green

бичи, принцът е много сполучлив. Доста поцъках за "поооо-голям", ама не

Импалке, ти направо Самаугли си срещнала  Joy 

# 581
  • # супернатурална #
Добро утро, милейдита  Joy

Люс, добре, че кафето не е на върха на меча, че изобщо нямаше да му обърнем внимание. Хе-хе, Самугли Joy Импалко, ти ли го ондулира така, да си запиша час при теб, ако нещо  Wink

Виж това е друго нещо - обземат ме вълни от сладостни тръпки Flutter . Нищо че Диййн гледа като изтребител: може би ни е изненадал Rolling Eyes .

И вие сте го изненадали, я как те е подпрял Самито, чак на две гуми те е изправил  Grinning

bichito , моля те, не се отказвай да правиш колажи, като се сетя колко щуротии можем да изпишем под тях  hahaha
И да пробвам това с цъкането
цък

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 09:38 от Г. Краули

# 582
bichito, Hug
Mного си е хубав колажът, особено ятагана - с извита нагоре предната половина.

lili,
Caмугли, Тарзан - изобщо, диво парче - любимия ми вид Peace .

Галче,
Тази прическа се получава с търкане в/с Импалата (то така щръкват нещата по принцип Joy ). Сигурна ли си Rolling Eyes ?
И вие сте го изненадали, я как те е подпрял Самито, чак на две гуми те е изправил  Grinning
bowuu Мъъъъъъъъъъррр.
'Цък'-ът определено ти се е получил Hug .

# 583
Лили, Гале, мерси за кафето (че нещо не мога да си отворя кафеварката  Embarassed), а тъй като от тез сладкиши може единствено да се отслабне, си взимам тройна доза.

Гале и аз като Импалка , викам .... цък определено ти се е получил.
Момичета благодаря ви за окуражаването, щом ще е за майтапа, пак ще се пробвам  Hug Hug Hug

...
Тази прическа се получава с търкане в/с Импалата (то така щръкват нещата по принцип Joy ).

Shocked Embarassed Shocked Embarassed

# 584
  • # супернатурална #
Е, аз и не съм разчитала на традиционните похвати във фризьорството  Whistling
Айде, цъкайте без мен, че излизам, като се върна ще разцъкваме заедно  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт