Жената Козирог 2

• 30 681
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Е, това какви деца на родителите сме могат само родителите ни да го кажат newsm78 newsm78 newsm78 За мен е по-важно да не повтарям грешките на майка ми, от които съм страдала най-много...За да мога да направя мои си грешки, които пък моята дъщеря ще избягва Wink Wink Wink
Но като цяло имам по-скоро сложи отношения с майка ми, баща ми докато беше жив сякаш беше по-лесно да подържаме комуникация ....може би защото си приличахме по характер? newsm78

# 571
  • София

аз пък понякога съм много бъбрива. Имам приятелки с часове мога да им разказвам - Кой какво, как защо и къде.
НО  Naughty има моменти в които и здравей не ми се казва.
Същата съм и аз,има дни в които не може да ми млъкне устата и дни в които нищо не ми  се казва.Много обичам да си бърборя с приятели,приятелки изобщо с приятни хора,но имам и дни (макар и рядкост) в които предпочитам те да ми говорят.

Незнам дали сте обсъждали употребата на алкохол, цигари и дрога досега, но ми е интересно какво мислите.
Обичам сладки леки питиета,така наречените "дамски" дайте ми Бейлис,Мартини или някое коктейлче и съм напълно щастлива  Rolling Eyes
 Относно цигарите-не пуша,мирише ми гадно,нито ми е приятно,нито ми е вкусно тц,само наргиленце признавам от време на време Simple Smile
 Наркотиците няма да ги коментирам,слаби леки и не знам си какви си,всички са ми  Sick Треви и сламки също никога не са ме влечали  Grinning Прекалено много си харесвам живота че да го развалям по такъв безумен начин!

# 572
Maika mi e Skorpi, basta mi luv. Tq zamina za 4ujbina, kogato bqh na 14. Oste kogato jiveehme zaedno nestata m/u dvamata ne varviaha i tq samo skandali praveshe i vuobste golqm shum imashe. Kato zamina se obajdashe po vsqko vreme na denonostieto da zapovqda nesto da se napravi. Kato izklu4im tova, bez neq bqhme po4ti v raq. Kato se zapoznah s bivshiq i otidohme na gosti za 10 dena ne sprq da ni komandva. Otkakto sega e doshla da jivee pri men produljava da me komandva za bitovizmi ili da mi kazva kak trqbva da si jiveq jivota, 4e i na priqtelq mi se opitva da dava nastavleniq, toi e na 45 i dobre 4e ne govori Bg. Az se opitvam da q vazpiram i da i pokaja kak dobre sum jivqla i bez neq predi, no tq oste pove4e se nastarvqva, karame se, a na men ve4e mi omruzna i po4ti ne i govorq. Kazah i 4e iskam da si trugne. Tq imashe golemi o4akvaniq, 4e az ste i opravq jivota tuk, bez primerno tq da nau4i ezika i t n. Taka 4e predpo4itam da sun na strana ot roditelite si, za da izbqgvam podobni bolni ambicii na svoi grub. I 2ta sa v dobro zdrave po na 55, prosto e po lesno da se oblegnat na 4ujd grub, kazvaiki 4e decata sa im dlujni. Ta taka, az iskam da se grija za tqh, no ne i kogato nqkoi me zaduljava uporito, t e manipulira. Sujalqvam za latinicata. Pisha ot telefona si.

# 573
То и аз имам дар слово и не мълча като риба, но не обичам да говоря за лични неща! Това имах предвид!

Да права си. Това съм си го забелязала още тиийн годините. Всички приятелки споделяха с мен, аз мълча като риба. И сега е така.

И аз съм същият идиот. Само че аз не споделям не защото се крия, а защото искрено съм убедена, че не мога да натоварвам другите със своите проблеми.

# 574
Не се занимавам много със зодии, но днес прочетох, че козирога много добре се разбирал с дева, това ме учуди, с тия хора просто нямам никакви допирни точки, даже бягам като дявол от тамян, като чуя дева. Вие имате ли си някакви непоносими представители на другите зодии?

# 575
За мен Девите са най- добрите хора на света ( след Козирога). Някак си не мога много да се разбера с мъже рак - лекоо несериозни и водолей- имат някаква тяхна странна логика  Tired, близкана- прекалено ми се лигавят. Но с дамите- нямам проблем Simple Smile)

# 576
  • София
Нямам наблюдения честно да си кажа,добре се разбирам с други козички,половинката пък е лъвче.Родителите ми са скорпион и риба

# 577
Аз пък много говоря. Даже споделям много повече лични неща от нужното...  Държа да съм център на внимание и обикновено никой не може да ми вземе думата в компания... Wink
За другите зодии... 
Около мен са били винаги най -много мъже от зодия овен, лъв и риба. Разбирам се с тях.
Забелязала съм, че не харесвам раци, водолеи, везни и жени стрелци , разбира се с малки изключения.

# 578
А какво ще кажете за сезоните? То моето е видно - обожавам есента. Спокойствие, тишина, цветове, дъжд от листа.......  размечтах се....

# 579
  • София
Аз обожавам лятото - слънце, море плаж и един джинфиз в ръка под чадъра!

# 580
За мен най - красиво е през зимата. Коледа, нова година, рожденни дни. През този сезон съм най- щастлива. Почти нищо не може да ме натъжи. В този ред на мисли харесвам и есента, защото усещам, че идва моята зима.
Лятото бързо ми омръзва. Живея и на брега на морето, така , че след 4,5 плажа и ми минава мерака.

# 581
За мен най - красиво е през зимата. Коледа, нова година, рожденни дни. През този сезон съм най- щастлива. Почти нищо не може да ме натъжи. В този ред на мисли харесвам и есента, защото усещам, че идва моята зима.
Лятото бързо ми омръзва. Живея и на брега на морето, така , че след 4,5 плажа и ми минава мерака.

Да, и при мен е така. Есента ме зарежда, но наближаването на Коледа ми дава сили да посреща студената зима. Не понасям студ. Но Коледните празници обожавам. За мен са като вълшебство. Обичам плажа и най- вече морето, но не прекалявам. Тълпата и мръсотията ме отблъскват. Рядко мога да отида на див плаж, но пък там блаженствам.

# 582
Обичам есента и лятото.
Мразя зимата. Буквално ме е гнус от снега, като завали и изпадам в депресия...

# 583
Пролетта и лятото, зимата само около празниците, като изключа моя рожден ден, защото с всяка изминала година все повече ме депресира.

# 584
  • София
Пролетта и лятото, зимата само около празниците, като изключа моя рожден ден, защото с всяка изминала година все повече ме депресира.

Хей, колкото и рожденни дни да минават, ние ставаме все по-красиви и готини!  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт