Жената Козирог 2

• 30 681
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
Пролетта и лятото, зимата само около празниците, като изключа моя рожден ден, защото с всяка изминала година все повече ме депресира.

Хей, колкото и рожденни дни да минават, ние ставаме все по-красиви и готини!  Laughing Laughing Laughing
Е  и това е вярно, аз се депресирам не заради това ,че остарявам, а си правя равносметка за живота, и май не съм постигнала и половината от това дето си мислех ,че ще стане Laughing

# 586
Дааа такива сме прекалено амбициозни. Понякога повече от колкото фактически можем да постигнем.

# 587
  • София
Пролетта и лятото, зимата само около празниците, като изключа моя рожден ден, защото с всяка изминала година все повече ме депресира.

Хей, колкото и рожденни дни да минават, ние ставаме все по-красиви и готини!  Laughing Laughing Laughing
Е  и това е вярно, аз се депресирам не заради това ,че остарявам, а си правя равносметка за живота, и май не съм постигнала и половината от това дето си мислех ,че ще стане Laughing

Много терзания и депресии възникват в резултат на предварително изградени идеи за това какво искаме да постигнем, а когато планът не се изпълни, се разочароваме. Когато не действаш според моите очаквания, не те обичам. А всъщност не е така. Животът се изживява по-пълноценно, ако следваме техниката на сърфиста – вълните са тези, които чертаят пътя, а не намерението ни къде искаме да стигнем. По-добре да откриваме пътя според препятствията, които срещаме.

Именно за това започнах да се нося на вълните и просто да използвам тяната сила!!

# 588
Зимата винаги ми е била любим сезон! Най-хубавите празници са тогава, а и обичам много снега!
Жега - мразя!

# 589

Безспорен факт  Peace  Wink
Иначе съм склонна към депресии от неосъществени планове и аз...

# 590
Дами, а вие днес гласувахте ли?
Аз да. Мисля си, че няма негласувал козирог, защото сме хора с ясни, осъзнати позиции и воля и  самочувствие да ги отстояваме  Peace

# 591
Здравейте,мога ли и аз да се присъединя. Flutter
Родена съм на 22 декември-демек и аз съм коза+ рога=козирог. Mr. Green

Аз да. Мисля си, че няма негласувал козирог, защото сме хора с ясни, осъзнати позиции и воля и  самочувствие да ги отстояваме  Peace
Е да ама само така си мислиш. Mr. Green
Нито аз нито майка ми която е само ден след мен родена не е гласувала,та тамън две не гласували от козирог.

# 592
  • София
Аз да. Мисля си, че няма негласувал козирог, защото сме хора с ясни, осъзнати позиции и воля и  самочувствие да ги отстояваме  Peace
Ооо аз винаги откакто имам правото да гласувам го правя,не пропускам!Дори и да нямам фаворити гласувам така да се каже за най-малкото зло Mr. Green

Последна редакция: пн, 24 окт 2011, 12:45 от *Bubble*

# 593
  • not found
Здравейте,мога ли и аз да се присъединя. Flutter
Родена съм на 22 декември-демек и аз съм коза+ рога=козирог. Mr. Green

Е да ама само така си мислиш. Mr. Green
Нито аз нито майка ми която е само ден след мен родена не е гласувала,та тамън две не гласували от козирог.

И аз и моята майка , още 2  Mr. Green

# 594
Това със зодиите явно са пълни глупости.  Laughing
Аз изчетох цялата тема и не намирам прилика с никой  Simple Smile
Изобщо какво е общото между козите не става ясно...
А за изборите, никога не бих дала някой да решава вместо мен за моето и на детето ми бъдеще...

# 595
  • Пловдив
И аз съм рогата...да се впиша сред свои  Laughing Peace

А иначе имам 2 много добри приятелки и 2-те са Кози,разбираме се прекрасно,но и 3-те сме доста различни в определени неща.А мъжете вкъщи са близнаци.

Иначе и аз се замислям често за това,което искам да постигна,но все още не съм,или ме е яд за нещо,че не ми е достигала смелост...
Любими са ми пролет и есен...обичам да се разхождам и да ровя с обувки опадалите листа  Crazy Обичам да готвя и...мисля,че ми се отдава SunglassesНо...има и неща,които не ми дастигат и трудно се съгласявам с това,че не съм права за нещо и...много трудно се променя нещо в мен Tired Леееко клоня към консерва,май... Laughing

Ама съм си такава.Инат.

Последна редакция: пт, 11 ное 2011, 16:44 от tandonova79

# 596
От доста време не съм ви навестявала, но ви чета редовно.
Lo6a mama, споделям твоето мнение, нямаме прилика защото сме уникални  Wink. Някъде бях чела,че съществуват 144 вида Козирози според това къде в индивидуалния хороскоп им се намират Луната и Асцендента. Като прибавим и другите планети барабар с аспектите помежду им и за капак в кой дом се намират - се получава манджа с грозде ,точно един напълно завършен и уникален характер, който е възможно въобще да не отговаря на описанието за Козирог...
За сезоните, не мога да кажа кой ми е любим....харесвам всички, пролет чудесна е, обожавам да гледам как се събужда градината ми и всичко наоколо....Лято, обичам морето и използвам до последно да му се радвам....есента, понякога е тъжно...но пък цветовете с които съм обградена ме зареждат с енергия...и зимата, обичам планината и пързалянето...празниците.  Старая се във всеки сезон, жив или неудохотворен предмет, да търся и изтъквам добрите черти и качества, това ми помага да живея спокойно и да не хабя нерви излишно.

# 597
От доста време не съм ви навестявала, но ви чета редовно.
Lo6a mama, споделям твоето мнение, нямаме прилика защото сме уникални  Wink. Някъде бях чела,че съществуват 144 вида Козирози според това къде в индивидуалния хороскоп им се намират Луната и Асцендента. Като прибавим и другите планети барабар с аспектите помежду им и за капак в кой дом се намират - се получава манджа с грозде ,точно един напълно завършен и уникален характер, който е възможно въобще да не отговаря на описанието за Козирог...
За сезоните, не мога да кажа кой ми е любим....харесвам всички, пролет чудесна е, обожавам да гледам как се събужда градината ми и всичко наоколо....Лято, обичам морето и използвам до последно да му се радвам....есента, понякога е тъжно...но пък цветовете с които съм обградена ме зареждат с енергия...и зимата, обичам планината и пързалянето...празниците.  Старая се във всеки сезон, жив или неудохотворен предмет, да търся и изтъквам добрите черти и качества, това ми помага да живея спокойно и да не хабя нерви излишно.
Подкрепям с две ръце.... И 4те сезона са ми любими и намирам във всеки от тях красивото...Сняяяяггг.... Пролетно цъфтене.... Есенни цветове и лятно купонясване /най го обичам лятото, заради плодовете... и динятаааа.../

# 598
  • София
Ей, козички!
А какво ще кажете за рисковете? Обичате ли да рискувате и какво не бихте рискували?  newsm78 newsm78

# 599
Ne predpriemam nisto predi da sum go obmislila ot vsi4ki strani...
Misleneto moje da produlji ot 2sec do 2 godini, taka 4e... Ako e risk e opravdan vinagi...

Общи условия

Активация на акаунт