Жената Козирог 2

• 30 681
  • 744
  •   1
Отговори
# 600
  • not found
Аз скачам с рогата напред  Mr. Green не мисля много и рискувам винаги , понякога печеля , понякога не  Blush На принципа съм ,че човек ,ако не опита няма да разбере  Crazy

# 601
  • Пловдив
Аз пък не съм от рискуващите  Confused Понякога ми се иска да мога бъда по-смела,амъъъъ...

# 602
Аз съм от тия дето не обичат неизвестното....трябва да знам предварително всичко  Wink  , но пък що се отнася до  душевни предизвикателства съм рискувала и съм оставала приятно изненадана  Wink

# 603
Мен ме е страх да поемам каквито и да било рискове, направо ми е най- омразното нещо, а в интерес на истината , точно в редките случаи когато съм рискувала съм печелила много. Но все го има онова дето човърка, че ако не стане..., ми ако се прецакам...

# 604
  • Бургас
Рядко рискувам. Много рядко. Но когато се случи, е много качествено и преобръща всичко.

# 605
  • Пловдив
Tandonova79 newsm51 newsm51 newsm51

Аз съм от рядко рискуващите !!!! По-скоро предпочитам да обмисля нещата......ама това започнах да го правя като минах 25 г. Peace

# 606
  • Пловдив
Tandonova79 newsm51 newsm51 newsm51

Аз съм от рядко рискуващите !!!! По-скоро предпочитам да обмисля нещата......ама това започнах да го правя като минах 25 г. Peace

Май се подушихме отдалече,а  Laughing Heart Eyes
Аз казах вече,че обичам всичко да си планирам,да си го проверя и тогава да действам...Което не винаги е "+",но...Трудно се променям.

# 607
Често ме обвиняват, че защитавам и подкрепям роднините си за сметка на други хора , които не са такива, макар и първите да не са прави,случи ми се и преди няколко минути. Чела съм нещо от сорта, че ,който се жени за козирог се жени за семейството му, нещата не са съвсем така, но пък не виждам нищо ненормално в това кръвните роднини да са с предимство пред другите хора, малко ми е странно че това се твърди само за козата, не виждам разлика и при другите зодии в това отношение. Вие някакви наблюдения имате ли, и други кози са ми казвали ,че ги обвиняват за такова нещо.

# 608
  • not found
И мен ме обвиняват въщото , но за мен и да не са прави пак ги защитавам ,защото са ми семейство ,но си мислих ,че при мен е от възпитанието ,защото и сестра мие така ,а тя е стрелец.

# 609
elidani2, нормално е всеки да държи на семейството и да застава зад него, а тия който те обвиняват, че  защитаваш и подкрепяш роднините си за сметка на други хора, извинявай, ама имат нещо збъркано в ценностната си система....

# 610
  • София
Хей,козички! Къде се изгубихте?

Новолуние в Козирог - зрелост в емоциите и действията    
Новолунието настъпва на 24.12.2011 в 20:06 ч. в знака Козирог.
Елемент: Земя. Бъдни вечер.

Малко след Зимното слънцестоене, на Бъдни вечер изгрява и последното новолуние за тази година. Постите на душата в този предколеден период са в синхрон и се поддържат от аскетизма и аналитичността на знака Козирог, в който е луната.
Днес е възможно засилено колебание между проявленията на нашата светла и тъмна страна, между взимане на едно или друго решение, притиснати от собственото ни чувство за отговорност, за правилност и зрялост на избора, както и от желанието за сигурност.

Новолунието в Козирог носи силна земна енергия, която понякога е бавна и причинява множество безпокойства; изкарва наяве дълбоки страхове, огорчения и сенки, касаещи нашето екзистенциално съществуване, дръпва струните на сигурността ни на много нива; задава въпроси  за личната отговорност към това как протича животът ни, как напредва нашето човешко развитие, доколко сме гъвкави и доколко допускаме обновяване и промени във възгледите си, в личната ни философия, в мирогледа и цялостното ни възприятие за света. Но същевременно ни дава сила да разбираме по-добре себе си като човешко проявление, да виждаме по-ясно кармичните си обвързаности, да приемаме и облагородяваме плодовете на труда си.

Козирогът ни свързва с архетипите на предците, с традициите на рода ни, с дълбоко вкоренените модели на фамилията, както и с вътрешните енергии на майката и бащата в нас. Това може да бъде труден период, тъй като изисква осъзнато отношение, разбиране и поемане на лична отговорност към нашето място в линията на поколенията, особено ако търсим промяна. Новолунието е подходящо за трансформиране на стари отживели модели - както наследените от родителите, така и кармични, проявяващи се в нашите взаимоотношения с близките ни хора. Енергията на новолунието, както и емоциите и чувствата, които ни обземат в Коледната вечер, ще ни помогнат да видим нещата в дълбочина, да се почувстваме по-уверени и сигурни в този процес, както и по-дисциплинирани, за да го завършим успешно.

Днес се усеща влиянието на силна мъжка енергия, включително и на сексуална такава, към която е добре да сме по-осъзнати и да балансираме с възприемчивостта на женската страна във всеки от нас. Новолунието в Козирог ще ни помогне да се доверим на себе си, на вътрешния си авторитет и сила, както и да разбираме по-добре собствената си власт - независимо дали е насочена към външния свят или вътрешните ни състояния.

Активни са коренна и теменна чакри. Подходящи са медитации с лице на север и визуализации свързани със Земята. Медитацията в коледната нощ може да даде отговор и на значими въпроси за предстоящата година. Подходящо време за гадаене и целеполагане в дългосрочен план. Можете да ползвате като енергийни помощници минерали с тъмен, кафяв, черен или сив цвят - като опушен кварц, турмалин, яспис, хематит, оникс, черен нефрит. В здравословен аспект чувствителни са костите, ставите, прешлените, зъбите, а също и кожата.     

Подходящо е за работа върху личното израстване, гъвкавостта, прилагането на нови подходи, уменията за определяне и постигане на дългосрочни цели, стратегическо планиране, самоувереност и постигане на лични успехи, взимане на зрели решения, самодисциплина, професионална реализация, имидж, постоянство в полагането на усилия и труд.
Новолунието в Козирог ще ви помогне да постигнете цели свързани с бизнеса, договарянето, управлението на организации и структури, делегирането на отговорност, работа с властимащи лица, както и академични проекти в областта на икономиката, политиката или философията.

Нека магичната сила на Коледа ни свърже с най-сакралната и мощна страна на съществото ни!
И да бъде само най-доброто!

# 611
  • not found
Честито рождество момичета  Hug
Влязохте ли в Сатурнови дупки или вече някои даже излязоха ?

# 612
  • Пловдив
Тук съм...И чакам да дойде рождения ми ден  Sunglasses Догодина ставам нааааа..33 Whistling

Весела Коледа и от мен!Много усмивки ви желая Козирогчета Hug

# 613
  • Бургас
Весела Коледа!

Здраве и сбъднати мечти ви желая! Hug

# 614
  • Куциндрел
Весела Коледа и от мен. Вече сме в козия месец. Хайде, кози, не се стискайте, започвайте с почерпките.

Общи условия

Активация на акаунт