ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 11

• 75 691
  • 751
  •   1
Отговори
# 510
  • Sofia
Моите наблюдения върху фон дьо тените за смесена и проблемна кожа пък показват, че най-добрия е на Vichy Normateint. Пробвах скоро и този на La Roche пак за проблемна кожа, но ми идва прекалено тежък - много е покривен, чак изглежда като маска. Normateint е по-евтин освен това.

# 511
Аз в момента ползвам True Match на лореал,но в последно време нещо не ми харесва,личат финните бръчици око очите,но под очите слагам и по-светъл фдт с пудра ефект на манхатън,може би за това така става.Не мога да ползвам един и същи цвят за под очите и за останалата част,преди това слагах под очите на lumene- фон дьо тен с арктически аметист,но нещо не ми е достатъчно покривен иначе е мн лек и приятен.Май пак ще трябва да пробвам с коректори,какво ще катжртеза този.Препоръчайте ми някой коректор за около30лв Hug

здравейте някои ползвал ли е коректора на лумене да даде мнение или препоръчайте нещо друго,предпочитам с блестящи частици  Hug

Последна редакция: пт, 11 мар 2011, 23:39 от buny

# 512
Моите наблюдения върху фон дьо тените за смесена и проблемна кожа пък показват, че най-добрия е на Vichy Normateint. Пробвах скоро и този на La Roche пак за проблемна кожа, но ми идва прекалено тежък - много е покривен, чак изглежда като маска. Normateint е по-евтин освен това.
А става ли за по-суха кожа,въпреки че около носа ми е по-мазно,а покривен ли е и запушва ли порите?

# 513
Момичета,
моля ви препоръчайте ми хубав матиращ фдт.
Имам доста петънца по лицето, а съм с много бяла кожа и искам да ги прикрия.

# 514
  • София
Днес цял ден тествам този фон дьо тен с 30 фактор на Шисейдо. http://www.shiseido-europe.com/mm/mm/#/suncare/suncare/sun-makeu … undation-n-spf-30
Много добре изглежда кожата с него. Има висока покривност. Цял ден не лъснах , не избледня, не ми изсуши лицето. Дори около очите сложих от него. Но се отмива много трудно с обикновените измиващи продукти, дори не се и отмива... Махнах го с мицеларна вода на Биодерма преди малко. Шисейдо имат специален продукт за отмиването на слънцезащитните си, но не съм го пробвала.
Може би лятото бих си купила този фон дьо тен (ако нямах по половин от 2 в запас, сигурно сега нямаше да издържа и щях да си го купя, защото наистина лицето ми изглежда перфектно с него, а и цвета си уцелих без никаква разлика с моя).

# 515
Момичета, бихте ли ме насочили към онлайн магазин, от който да си поръчам Clinique Cityblock SPF 25? Търсих го в Douglas и Beauty Zone, но и на двете места го нямат. За предпочитане е нещата да идват от ЕС, за да не се занимавам с митници. Благодаря предварително Simple Smile

# 516
Влюбих се в Lancome Teint Miracle  Heart Eyes . Лек, естествен и средно покривен. Води се за всякакъв тип кожа или поне така ми казаха в магазина Grinning. Според мен е идеален за моята нормална и леко суха кожа.

Базата La Base Pro също е много добра, изключително хидратираща:

# 517
  • Някаде там
Здравейте момичета. Искам да ви попитам какъв фон дьо тен ще ми препоръчате за нормална към мазна кожа - искам нещо което да слагам директно върху кремчето без база, да не е много покривен и да е с spf. От това което четох от коментаритеви се колебая  за Vichy Normateint и  L'Oréal True Match

# 518
Вчера ми свърши ColorStay (Revlon) и си купих нов, но този път най-бледият цвят беше НАИСТИНА БЛЕД ! Преди ми беше леко тъмен, а сега е идеален ! Каква е тази промяна ?  Laughing Сега съм много доволна !

# 519
Да споделя отзиви след едноседмично използване на Дермабленд на Виши. Фон дьо тенът е доста гъст - нещо средно между мус и гъст течен. Необходимо е наистина много малко количество, за да се покрие лицето - не повече от грахово зърно (аз използвам четка).. Покрива идеално, слива се с тена. Използвам най-светлия цвят. НО .... Още около 8 сутринта съм лъснала невероятно в Т-зоната. Такова чудо досега не ми се е случвало. Попивам с пудра, матиращи листчета, какво ли не - постоянно омазняване. В следствие на което фон дьо тенът започва да се събира на парцали. Въпреки, че кожата на допир е мека и гладка, просто от близо ефекта не е добър. Преди него използвах Колър стей на Ревлон за мазна кожа и съм много, много по-доволна. Може би ще е добър за покриване на отделни участъци или за жени с по-суха кожа.

# 520
Здравейте, някой може ли да даде отзив за Сега е на промоция до края на месеца и много му се чудя. Не че търся, но ме изкушава. От друга страна не искам да се разочаровам и нямам излишни парички, затова се допитвам до вас... Как го намирате - заслужава ли си?
  bouquet
EDIT Важно беше да отбележа, че съм със смесена кожа и имам тук там нещо за прикриване Simple Smile
Лу, благодаря ти за бързия отговор  Hug

Последна редакция: пт, 25 мар 2011, 13:52 от Koketka_sf

# 521
  • Belgium
Koketka_sf аз имах мостра, но не ми допадна. Лек е като покривност, но някак си личи, че си с фон дьо тен, не се слива добре с кожата. Единствено мириса на свежи плодове ми допадна  Peace

# 522
  • cloud number 9
Здравейте, някой може ли да даде отзив за Сега е на промоция до края на месеца и много му се чудя. Не че търся, но ме изкушава. От друга страна не искам да се разочаровам и нямам излишни парички, затова се допитвам до вас... Как го намирате - заслужава ли си?
  bouquet
EDIT Важно беше да отбележа, че съм със смесена кожа и имам тук там нещо за прикриване Simple Smile
Лу, благодаря ти за бързия отговор  Hug
и аз се интересувам от него в други форуми бяха добри отзивите от него.... тъй че нека чуем още мнения

# 523
и аз се интересувам от него в други форуми бяха добри отзивите от него.... тъй че нека чуем още мнения
Моите отзиви не са добри.
Нормално е да има и добри и лоши отзиви.
Всичко зависи от това, колко големи са изискванията и очакванията на човека ползвал продукта.
На мен този ФДТ не ми харесва.

# 524
Сега се замислих нещо, което може би ще наклони везните и няма да го взема - не виждам дали има слънчезащитен фактор.... може и аз да пропускам, но това е особено важно, най-вече в момента - пролет е, чакаме лятото, ще има все повече слънце...
ето един отзив на наша съфорумка http://maquilab.blogspot.com/2011/02/bourjois-healthy-mix-serum-gel.html

Общи условия

Активация на акаунт