Парфюмни размисли и страсти - 90

• 38 981
  • 754
  •   2
Отговори
# 705
Натали,честито Hug Heart Eyes бързо да идва и да ни спретнеш тук едно хубаво представяне Wink

Аз на сляпо толкова пари не бих дала,май newsm78

# 706
  • София
спам - ааа, това е само демото, предупреждавам  Grinning Риъл версията сигурно изглежда по съвсем друг начин.

Ета  Hug шегувам се, разбира се, прекрасни сте! Това с риъл версията е у нас и за трето ни-кой не може да ме излъже, дори такива прелестни снимки като вашата Simple Smile

# 707
Толкова Бяло пачули отпръсках във въздуха и нито един мл. в шишето, че три дни ухаеше на рододендрони у дома, без да съм отваряла вратопрозореца и без да са нацъфтели храстите ми.
Joy Joy Joy

Наталка, дали ще мога да го оценя, не знам. Аз съм по простичките неща... Rolling Eyes 300 съставки... докато ги разчленя, пък нищо, че съм химичка.

# 708
  • Германия
Натали,честито Hug Heart Eyes бързо да идва и да ни спретнеш тук едно хубаво представяне Wink

Ти ли, Бруте? Ти ли няма да дадеш? Почти ти повярвах, но си те познавам  Hug

ПП Ети, прекрасно семейство!

# 709
спам - би трябвало да си навита и на трето  Laughing

Нека не избързваме Laughing

# 710
Профумо е великолепие, нооооо би се харесал само на жени който обичат шипри, ама много ги обичат. Никога не бих го препоръчала за насляпо на други дами тук освен на Натали и sl.
Би стоял великолепно и на celebre, на kovacheva и на eta. Джулка и другите върли шипроманки няма смисъл да споменавам.
Beauté, доколкото си спомням ти никак не обичаш шипри или вкуса ти тотално се промени?

# 711
  • Германия
Профумо е великолепие, нооооо би се харесал само на жени който обичат шипри, ама много ги обичат. Никога не бих го препоръчала за насляпо на други дами тук освен на Натали и sl.
Би стоял великолепно и на celebre, на kovacheva и на eta. Джулка и другите върли шипроманки няма смисъл да споменавам.
Beauté, доколкото си спомням ти никак не обичаш шипри или вкуса ти тотално се промени?

Симфония, просто симфония чувам! Аз съм шипропоклонник до мозъка на костите. Качествените шипри ме правят зависима в буквален смисъл. Пръскам, пръскам, пръскам...Те са моята представа за лукс. Истинските шипри визирам и съм убедена, че този Профумо е именно такъв. Че и дървесен. Никакви съмнения нямам, просто никакви. Благодаря на Денси за пореден път.  Hug

Имам едно предложение, а то е да вземем на акорд още две странички и Атти да ни пусне новата тема, че не знам дали ще мога да надникна в нея скоро.

# 712

Симфония, просто симфония чувам! Аз съм шипропоклонник до мозъка на костите. Качествените шипри ме правят зависима в буквален смисъл. Пръскам, пръскам, пръскам...Те са моята представа за лукс. Истинските шипри визирам и съм убедена, че този Профумо е именно такъв. Че и дървесен. Никакви съмнения нямам, просто никакви. Благодаря на Денси за пореден път.  Hug

Имам едно предложение, а то е да вземем на акорд още две странички и Атти да ни пусне новата тема, че не знам дали ще мога да надникна в нея скоро.
Като дойда в Германия на гости, като постопли времето, ще се напрофумим и ще ме заведеш на най-тържественото място което се сетиш, примерно на опера? Щото немски не знам и иначе ще трябва много да превеждаш, а така ще можеш да слушаш музиката и да се наслаждаваш на изкуството и на парфюма. Heart Eyes Flutter Hug

# 713
densiлюбимци от тези,които имам са ми Alien,Poeme,Hypnose,Jasmin Noir,Hypnotic Poison,Chloe EDP,Ferre Rose Princesse,Poeme,Crystal Noir и Boss Femme.Така ще добиеш представа за вкуса ми.

Не мисля,че съм достигнала парфюмна обособеност и честно казано си мисля,че имам още на къде да се изменям...Но шипроманка не съм,факт е.

# 714
Спомням си аз. Wink Не знам честно да ти кажа, пробвай го и ще ми е интересно какво ще споделиш за него как го чувстваш.
Kult има в Цум и в Сердиката. Peace

# 715
  • Германия
densiлюбимци от тези,които имам са ми Alien,Poeme,Hypnose,Jasmin Noir,Hypnotic Poison,Chloe EDP,Ferre Rose Princesse,Poeme,Crystal Noir и Boss Femme.Така ще добиеш представа за вкуса ми.

Не мисля,че съм достигнала парфюмна обособеност и честно казано си мисля,че имам още на къде да се изменям...Но шипроманка не съм,факт е.

В изброената десЕтка, виждам и много мои любимци. Всичката им хубост обаче, съм открила след като целият си парфюмен съзнателен живот  съм прекарала в шипров плен. Красавице, според мен ти си непризнат шипрохолик  Hug  За закуска, обед и вечеря съм била с един и същи шипър, както Атти ме изтипоса веднъж. Всичко друго ми идваше постно, ама много постно. Дори когато се увличах по вегетарианство не си промених парфюмният вкус. Кои шипри не са успели да те пленят?
Атти, дано си готова с новата тема.

ПП Денси,  Виена не ми е много далеч, само няколко си 600 км. Отиваме да слушаме тяхната филхармония, само елате.

ПП 2 Кой е този Култ, кой му е разрешил да е култов и защо не виждам да пише нищо за него по-нагоре. Пак ли ми се губят части от темата?

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 20:37 от Натали Никол

# 716
  • София
Не съм  Embarassed Изчакайте да нахраня и паркирам менажерията, към среднощ ще имаме нова тема  Hug

# 717

Ти ли, Бруте? Ти ли няма да дадеш? Почти ти повярвах, но си те познавам  Hug

ПП Ети, прекрасно семейство!
Цъ,няма да дам,не и за един единствен парфюм,иначе признавам луда съм или поне бях,вече ми се уталожи лудостта,трябваше да ме видиш в началото на парфюмната ми мания Laughing

# 718
Eee, ние с тройната вече сме готови  Laughing Много готино, Атти, разсмя ме весело  hahaha
Благодаря за милите думи, снимката е изненадата за РД на майка ми от децата (големият батко е брат ми)

И за да не продължавам със спама - избрах й Галиано ЕДТ. Опитвам се да я направя шипролюбител, като до сега си е падала по флорално-мускусни леки миризми.
Е да ви кажа, на път съм да го постигна  Laughing Галианото не знам какъв го водят по протокол, но за мен има загатнати шипрови нотки, от ония, модерните (този тамян с рози... )Носеше го днес, усещах я от километри, прекрасна симбиоза са ( и аз доволна  Grinning)

Искам и аз в Германияяя! Вземете ме с вас ....

# 719
densi,освен да го пробвам,много клоня настрани последната година ... парфюмно де Mr. Green

Натали,мислиш ли вярно,че съм скрита лимонка,егати готиното ако е така Grinning
Ти нали дълги години си носила този http://www.fragrantica.com/perfume/Clinique/Aromatics-Elixir-371.html
преди два дни точно го пробвах и веднага си казах "строго" CrazyАз шиприте така си ги класифицирам,колкото и елементарно да звучи.Този ми е най-пресен като спомен.Дали да не му дам втори шанс,признавам предубедена бях,че няма да ми хареса и не го "изучих" повече от 5сек.

Други,които вече напълно мога да кажа,че мразя:
http://www.fragrantica.com/perfume/Estee-Lauder/Knowing-548.html

http://www.fragrantica.com/perfume/Sisley/Eau-du-Soir-1002.html

А от chypre floral и chypre fruity имам много любови,но не трябва да са с прекалено шипър звучене,защото ми идват амии строги Laughing

Общи условия

Активация на акаунт