Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 858
  • 641
  •   1
Отговори
# 180
  • В Голямото село
Аз да питам дали някой е разглеждал витамините, и по-специално мултивитамините за деца? Спомням си, че някой май беше купувал оттук... Че не мога да се ориентирам заслужават ли си?

# 181
Препоръчвам този хомеопатичен препарат против прилошаване на път и при полети.
Обикновено смуча Кокулин, но честно казано, изобщо не го отразявам и всеки път аха да се ... да де, разбирате  Mr. Green
До като с тази Травела бях бетон, изобщо не усетих грам неразположение  Peace

# 182
Преди два дена направих поръчка и от вчера в статуса й пише - Сток Алокатион и отдолу съобщение,че продукта в момента не е наличен и да се свържа с тях...сега трябва ли да им пиша или да чакам  Rolling Eyes В сайта продукта си е наличен...Някой с подобно развитие ?
Парите са само блокирани.
Това ми е втората поръчка,с първата никакъв проблем,дойде за 3дена...та сега се чудя какво да правя.Всяко мнение ще ми е от полза,благодаря  Hug

# 183
Преди два дена направих поръчка и от вчера в статуса й пише - Сток Алокатион и отдолу съобщение,че продукта в момента не е наличен и да се свържа с тях...сега трябва ли да им пиша или да чакам  Rolling Eyes В сайта продукта си е наличен...Някой с подобно развитие ?
Парите са само блокирани.
Това ми е втората поръчка,с първата никакъв проблем,дойде за 3дена...та сега се чудя какво да правя.Всяко мнение ще ми е от полза,благодаря  Hug

Аз имах подобен случай, пратиха ми мейл в който пишеше че очакват съвсем скоро да получат доставка на продукта и тогава ще ми изпратят поръчката. Не съм им писала нищо, дойдоха за 1 седмица нещата.

# 184
  • Бургас
Да не си помислите, че моята поръчка от 06.01 е тук ...Нееее, не е .... Mr. Green
За втори път е върната при тях, заради спрея. Казаха, че ще ми върнат парите за него и пак ще я изпратят, но ... още я няма....вече десети ден.  ooooh! Ако не дойде до петък, пак ще им пиша Mr. Green

# 185
  • София
I r r a , много неприятно.  ooooh! Значи няма да поръчваме спрейове. Ми те като знаят, че не може, защо въобще приемат поръчката?! newsm78

# 186
Мдааа,сега прочетох,че това са писали-че ще ми изпратят имейл,а ако не съм получила такъв да им пиша аз....но имейл нямам  Thinking Погледнах пак продукта - в наличност е ,даже пише че се изпраща до 24ч. ... странно ..  Crossing Arms
Ще изчакам и днес и ако статуса не се промени,ще им пиша.
I r r a , ти излезе най-големия карък  Hug Хайде, дано скоро си получиш пратката  Peace

# 187
Чакам от 27.01, статусът е invoiced -  но не съм получила нищо още newsm78

# 188
Момичета, препоръчайте ми дневен крем със слънцезащитен фактор.  Praynig

# 189
Да не си помислите, че моята поръчка от 06.01 е тук ...Нееее, не е .... Mr. Green
За втори път е върната при тях, заради спрея. Казаха, че ще ми върнат парите за него и пак ще я изпратят, но ... още я няма....вече десети ден.  ooooh! Ако не дойде до петък, пак ще им пиша Mr. Green

И на мен една поръчка с два спрея ми се бави вече 10 дни.Поръчах два сухи шампоана и даже ми стана чудно,че приемат поръчка за спрей.Дали ще ги получа newsm78
Ще изчакам още малко и ще им пиша.

# 190
Здравейте, момичета!
Да споделя - благодарение на темата направих 2 поръчки, позабавиха ги 2-3 седмици, защото чаках да им доставят някои неща. Писаха ми мейли, извиняваха се за забавянето.
Сенките на Герлен (някой ги беше препоръчал) уви се изчерпаха, не можах да се класирам, но ми писаха да си избера нещо друго за тези пари, въобще коректни са хората, много съм доволна.
Поръчах малко наизуст детски витамини Vega Childrens Multivitamins Formula, пратиха ми двойно количество за единичната цена, не сме ги почнали още.
Интимен шампоан Vagisil Feminine Wash - хубав е.
Lancome Teint Idole Silky Mat  - мисля, че няма какво да коментирам Ланком.
L'Oreal Volume Million Lashes Mascara - не ми допадна особено.
Infacol - за колики.
Bebemui Skin Cleansing Wash - бебешко шампоанче, хубаво е, лека миризма.
Earth Friendly Baby Organic Chamomile Body Lotion - овлажняващ, нещо миризмата не е много приятна, или по-скоро липсата на такава, но нали е органик ...

# 191
И моята поръчка е invoiced oт два дни.В понеделник/вторник смятам да ходя да я търся,че ако чакам бележка от пощата... ooooh!
Някой поръчвал ли си е парфюм? Имате ли идея дали са оригинални и как пристигат- в смисъл с целофан и т.н ,както си му е реда... ???

# 192
  • Бургас
Аз пропуснах да се похваля, че в петък най-сетне си получих поръчката.  bowuu

# 193
Аз пропуснах да се похваля, че в петък най-сетне си получих поръчката.  bowuu

Изпратиха ли ти спрея или без него?

# 194
  • Бургас
Изпратиха ли ти спрея или без него?
Не, не е изпратен. Спреят е изваден от колетчето и парите са върнати по картата.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт