Пазаруване от eChemist.co.uk

• 52 883
  • 641
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Моята поръчка я няма.... newsm45 newsm45 newsm45Писах им и те ми отговориха да изчакам 10-15 дни от изпращането.Да,ама и тия 15 дни минаха вече....Какво да правя,пак ли да им пиша?

На мен това ми отговориха миналата седмица, след това им писах и ме помолиха да изчакам неопределено време, както и пак да ходя да проверявам в пощата  Tired След 3 дни става месец, откакто е изпратена  ooooh!

# 451
Аз вчера пак им писах!Първия път ми отговориха "да изчакам 10-15 дни".А вчера удължиха чакането....Отговориха ми"да чакам 15-18 дни"....Значи утре пак да им пиша......Е,то това на нищо не прилича...... smile3515 newsm61 smile3515

# 452
  • In transit
djidji09, em4eto изчакайте 25 работни дни от датата на изпращане не на пускане на поръчката и тогава те правят разследване в пощите и ви пращат отново нещата. Не се отчайвайте, гадно е наистина, но пък има случаи, когато може два пъти да си получите нещата.  Hug

# 453
djidji09, em4eto изчакайте 25 работни дни от датата на изпращане не на пускане на поръчката и тогава те правят разследване в пощите и ви пращат отново нещата. Не се отчайвайте, гадно е наистина, но пък има случаи, когато може два пъти да си получите нещата.  Hug

Ами,тогава защо ми пращат такива отговори....Направо да пишат,че трябва да чакам 25 дни и това е....Простичко и ясно!Какво ме разиграват...10-15дни,а сега да чакам 15-18дни от изпращането.Не ми стига колкото съм ядосана,че платих нещо,на което може някоя гарга от пощата да му се радва!Как да си обясня случващото се?Всички от тази дата си получихте поръчките,а аз още чакам ли чакам.....Аз съм от Добрич,което не е много далеч от Варна.... #Cussing out Twisted Evil Twisted Evil

# 454
Имам известие  Party . Поръчката ми е от 01,06 доста се забавиха, но все пак дойде...

# 455
Има забавяне на пратките от Англия. Вчере издирвах една моя пратка и на информационния телефон за рекламации ми казаха, че са получили събщение за забавяне на пратките от Англия.

# 456
Днес получих пратката, която бях отписала /платена на 28.05/  Grinning

# 457
  • София
И аз днес най-накрая си получих нещата  Grinning , платени на 29.05. и изпратени на 02.06. Сега трябва ли да им пиша, че съм взела пратката? Чудя се, понеже на 2-3 пъти им се оплаквах, че нищо не е дошло, поне да са наясно...

# 458
  • In transit
Сега чакаме и djidji09 да се похвали с получена пратка  Praynig

# 459
Сега чакаме и djidji09 да се похвали с получена пратка  Praynig

Аз не мога да се похваля с получена пратка.... newsm61 smile3515 smile3511

# 460
  • Испания
Имам известие най-после-за неполучената ми пратка от 29.03 ,за която им писах и ми  пратиха отново на 28.06-този път пристигна направо светкавично-предполагам ,че е тя-утре ще проверя  Hug

# 461
  • София
 Party Еее най-накрая! Браво!

# 462
Моята поръчка е изпратена на 07,06 и все още я няма. 

# 463
Моята поръчка е изпратена на 07,06 и все още я няма. 

И моята поръчка е от тази дата....Ще чакаме  Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 464
  • Пловдив
Моята от 12,06 пристигна на 1,07.

Общи условия

Активация на акаунт