Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Чериииии,страхотна новина!Много се радвам за вас,миличка! Hug

# 361
Мишел, има едни таблетки лактейшън ъп, много помагат за кърмата, но излизат скъпо, по 40 лв. за 15 дни.
Аз въпреки, че пия и чая и тях съм много зле с кърмата, почти нямам нищо, едвам цедя по 50 мл. за цял ден, а тя яде по 60 на хранене. Решила съм като я взема ако не ми тръгне кърмата от бебето да спра да се цядя повече. 
Утре ще ходя в Токуда на тоалет на бебето, ще ми показват как да я къпя и храня и към края на седмицата ще ни изписват  Grinning

Мерси за инфото - ще пробвам наред всичко Simple Smile Аз за сега не мисля да се отказвам от кърменето - поне без бой.

Много хубаво, че толкова малко остава и вече ще се гушкате вкъщи Simple Smile

# 362
Честити бебчета! Да са много послушни, добрички, здравички! Много да радват мама и тате, пък и цялата рода  Grinning

Sanima, аз съм много доволна от Майчин дом Варна. Секциото ми беше в 12:00 часа. Продължи около час със спинална упойка, при мен е второ секцио, направиха ми хубав белег, изрязаха стария, засега е ОК. Вдигнаха ме на крака около 19:00 часа, за да се измия, да ми махнат памперса и да си се обуя, да отида до WC... Донесоха ми бебето веднага след това, ако искаш можеш за вечерта да им го дадеш да го гледат, ако не се чувстваш добре, но може и да си е при теб. Единственото нещо, за което съжалявам е, че бях в ВИП стая, бях сама и умрях от скука Simple Smile Изписват те на 5-тия ден, но понеже беше НГ, ме изписаха на 4-тия, иначе съвсем щях да изперкам, сама и на НГ Simple Smile Целия персонал са супер любезни, много съм доволна от отношението.
А, имах проблем с отделянето на газове, че ми правиха микроклизмичка, че щях да умра от глад вече Simple Smile

Пъпа на Диана го хвърлих в Медицинския университет, че да стане лекарка Simple Smile Ама аз не вярвам в такива щуротии, просто реших там да го метна и приключих с въпроса, иначе само го подмятах напред-назад из къщи.

Аз сега се чудя дали да пускам Диана на ясла, че детето изперква от скука у нас. А не искам да променям живота й и навиците й заради бебето. Отделно се страхувам от болести, но пък Диана не боледува много  newsm78 ама все пак. Тя с такова желание ходи на ясла. Вие ще пускате ли по-големите си деца?

Тони, теб на 27.12 ли те приеха? Защото ми се стори, че видях твоята Дианка към 16.30 ч. в МД   Blush И аз бях във ВИП стая и направо започнах сама да си говоря  #Crazy  , но нали правят ремонт и не можаха да ме сложат в нормална. Иначе Тихомира си я пускам на ясла, че иначе ще полудея с двете! Все иска да гушка бебето, да го целува и не смея да я изпусна от очи нито за секунда, че веднага ще се качи отгоре и. Стискам палци да не се разболява, пък да видим какво ще правим ако лепне нещо ....

# 363
Честито на новите мамчета!Да са ви живи и здрави бебчетата! 

Искам и аз вече да си гушкам бебчето, ама има още доста до термин, тежи ми не мога да спя място не си намирам (не че като родя ще мога да спя много ама друго си е Grinning

# 364
Мишел, абсолютно нормално е да има малко кръвчица около пъпчето. И аз първият път имах такъв случай, но лекарката каза изобщо да не се притеснявам. Всичко си отмина.
Пъпчето на моето дете още си е в нас. Знам къде ще го оставя, но още не е дошъл момента.
Чери, нали знаеш, че бебчето може да изцоква много повече от помпата. Като ви изпишат ще стимулира кърмата ти. Много се радвам за вас  Hug

# 365
  • София
Здравейте и от мен  Simple Smile  Честита нова година на всички - много здраве и радостни мигове!  Hug

Викам си, вече е януари, може да се раждат бебенцата, а гледам, че скромно го раздавате. ЧЕСТИТИ РОЖБИЧКИ НА РОДИЛИТЕ   bouquet

Не съм ви изчела, но се питам от нашите бебенца, родени на 31 и 1ви ще има ли бебе на годината?  Laughing

# 366
  • София
Здравейте момичета!
Благодаря на всички за хубавите пожелания и особено на Чери за това, че ви уведоми за появата на Виктор Hug  bouquet
Ние сме добре, изписаха ни на 31.12 и вече сме си вкъщи. Леко по леко свикваме с режима на бебо, макар че ми е доста трудно нощното будуване  #Crazy Тази нощ заспах в 4 ч през нощта, но за това пък Виктор спа през целия ден  Mr. Green
Нощни, само ако можеш да коригираш теглото - 3,500 кг е бебока и да добавиш, че се казва Виктор.   bouquet
По- нататък ще ви разкажа как протече раждането, че сега ще трябва да се храниме  baby_neutral
Честито на всички момичета, които са станали мами!!! Да са им живи и здрави бебоците и повече сън за мамите  Heart Eyes
Чери, много се радвам че скоро ще сте си у дома  Hug
Оказа се, че Виктор е 4000 бебе, родено в Шейново и ни снимаха за 24 часа  Mr. Green Ето ни: http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=724859

# 367
  • София
kakche, много сте хубави, а ти направо грееш  Laughing Роден си е значи с късмет юнака!  Hug

# 368
Toni ,много благодаря за разказа   bouquet
На мен също  ще ми е 2 секцио със спинална там и аз съм доволна !Моето беше преди 6 години и виждам ,че има някой промени ,пак благодаря !Даже точно това се чудих за единичната стая newsm78Не си запазих такава и казах да съм в двойна ,но всички ме разубеждават да си взема ако е останала самостоятелна  GrinningСега като те прочетох пак взех да се чудя  Laughing
Аз съм утре първа в 08:30  Simple Smile
Чери ,момента наближава -хубава новина  Heart EyesЩе сте си в къщи вече заедно  bouquet

Аз най-накрая си приготвих багажа ,останаха дреболии .

# 369
Какче, добре дошла обратно при нас!
Много сте хубави с Виктор!
Хайде като имаш време чакаме те да разкажеш как е минало!

# 370
kakche много сте хубави Hug
Чери много хубави новини, скоро ще се гушкате Hug
Честита дъщеричка Ивайла на Адис!

Аз искам да попитам за арниката. Как, колко и кога трябва да се вземе при условие, че ще раждам секцио?

Последна редакция: нд, 02 яну 2011, 20:35 от mucka84

# 371
  • Русе
Здравейте, мацки! Честита Нова Година! Да сме живи и здрави всички, и със спокойни бебчета в прегръдките  Heart Eyes

Честито на всички мами, които вече гушкат своите слънчица от изминалите три дни, които пропуснах. Ние си бяхме на село и сега се завърнахме.

Нещо ми е трудно да спя през ноща - супер ми е неудобно и все схваната ставам  ooooh! А през деня съм си ОК  Crazy

Аз се ползвам от някакъв бавен нет в момента, но поне имам защото все още несъм го плащала  Rolling Eyes  ( хайде отивам да чета, а ако се изгубя да знаете, че все пак мислено съм с вас )  Heart Eyes

# 372
Какче супер сте, много добре изглеждаш  Hug

# 373
Ей какви страхотни новинки  Party
Честита дъщеричка Божидара на мишето86!
Честито синче Матей на мама Ренче!
Честита дъщеричка Ивайла на Адис!

Чери много хубави новини. Hug
kakche много хубава снимка.

# 374
Toni_baraboni, кога ти спряха кърмата? След раждането веднага или по-късно? А защо гърдите ти са на камък?

Привет на мама Адис и нейното бебе.

Чери, хубава новина.

Общи условия

Активация на акаунт