Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
  • София, Лагера
Адис! Честитоооо!!! Браво, да ти е жива и здрава момата! Разказвай, като имаш време!  Peace

Ноеми не подозирах за съществуването на лактогенен чай. Утре ще се сдобия с него да видим какво е т'ва животно и помага ли.
О, помага, но внимавай! Пие се по малко (то си има инструкции), че иначе ще гръмнеш!  Wink

Пъпчетата и на двете са при нас. Не знам какво да ги правя. Не вярвам в легендил, но не ми се ще за ги мятам в кофата  Wink

# 346
  • София
Честито на Адис и на Ренчето  Hug Да са ви живи и здрави малките съкровища   bouquet

Кате, добре дошла  Hug

# 347
Здравейте и от мен момичета,

за няколко дни не съм ви навестявала и я колко много нови бебчета! Честито на техните мамчета и много да ги радват  bouquet
Честита Нова Година и да върви на всички ни определено късметлийската! Hug

Да докладвам накратко и за нас: терминът ми е все още далече, ама за сега бебчо върви голям истински мъж, така че няма май да докача поне дата, близка до крайната такава.
Първоначално не исках да избирам дата за секциото и предпочитах докторите да решават, ама после ме осени, така да се каже, тъй че вече и това съм си намислила. Да видим дали така ще стане.
За сега имам  редки подготвителни контракции, така че сигурно има още време. Само малкият не спира да се върти. Би следвало вече да му е тясно, да не може да се движи толкова активно...Нищо подобно. Прави си салта и лупинги на воля Simple Smile В сряда съм на ЖК, да видим какво ще кажат там за това.
Сега отивам да се разкрасям, че като ще се ражда е редно да сме хубави! Crazy

# 348
  • София
Честито на новите мамчета!Да са ви живи и здрави бебчетата!    bouquet

# 349
Адис,ЧЕСТИТО!!!
Аз да дам отчет.  Simple Smile Започнаха и контракций и отидох в болницата.Прегледаха ме:2 см разкритие,частично паднала  тапа....Доктора каза че не е далече момента,но му се иска да я задържим още малко.Изписа ми Магнерот и ме прати да си ходя.Иначе контракцийте ми продължават.Каза че мехура ми е здрав и за да не го пукаме е по-добре да изчакаме....
Смело, малко остана  Hug

# 350
  • В две тъмни очички
Адис, честита радост! ДА е жива и здрава малката госпожица!   bouquet

mariya_84
, стискай още малко ако можеш,ама и да не можеш вече не е проблем  Hug

# 351
ЧЕСТИТИ БЕБЧЕТА НА АДИС, РЕНЧЕТО и МИШЕТО! Да са ви живи и здрави сладките дечица, а на вас бързо възстановяване!  Hug

# 352
Честити  бебчета на новите мами!Нека дечицата растет здрави,щастливи,умни и послушни!
Да ви питам:ако бебето се роди на религиозен празник,ще го кръстите ли на светеца?

# 353
Здравейте и от мен!

Честита дъщеричка Божидара на мишето86!
Честито момченце Матей на мама Ренче!
Честита дъщеричка Ивайла на адис!

Нека малките съкровища растат здрави, щастливи и умни деца и много да ви радват!

Мишел, има едни таблетки лактейшън ъп, много помагат за кърмата, но излизат скъпо, по 40 лв. за 15 дни.
Аз въпреки, че пия и чая и тях съм много зле с кърмата, почти нямам нищо, едвам цедя по 50 мл. за цял ден, а тя яде по 60 на хранене. Решила съм като я взема ако не ми тръгне кърмата от бебето да спра да се цядя повече. 
Утре ще ходя в Токуда на тоалет на бебето, ще ми показват как да я къпя и храня и към края на седмицата ще ни изписват  Grinning

# 354
АДИС, РЕНЧЕТО и МИШЕТО ЧЕСТИТИ ДА СА ВИ СЪКРОВИЩАТА,ЧНОГО ЗДРАВЕ И ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО,А НА ВАС БЪРЗО ВЪЗТАНОВЯВАНЕ.
Аз днес бях на тонове бебо няма скоро изгледи да излиза и аз направо се отчаях.Не искам да преносвам многои после да ми го предизвикат,искам всичко да е нормално.Дано тези дни бебка ме зарадва.

# 355
  • в Надежда-та
Честито на щастливите мами Hug
Ние пъпа на Ники го пазим в една кутия с първи неща......при майка ми Crazy и не знам дали има някаква връзка, но там му изби първия зъб, там пролази в Пловдив при баба ми проходи.....бе всичко му се случва в онази част на страната. Не сме се замисляли за хвърляне или по-точно не сме открили достойно място Mr. Green
Аз да Ви се похваля нещо такова спокойствие ме налегна след като съпруга ми се прибра и се преместихме в новия апартамент, че вече няма да раждам hahaha........докато се притеснявах, че ще родя по-рано и няма да стигна до болницата , сега нямам подобни терзания Laughing

# 356
  • в Надежда-та
.....и към края на седмицата ще ни изписват  Grinning
ейййй това е мн хубава новина Hug

# 357
  • Варна
Sanima, аз съм много доволна от Майчин дом Варна. Секциото ми беше в 12:00 часа. Продължи около час със спинална упойка, при мен е второ секцио, направиха ми хубав белег, изрязаха стария, засега е ОК. Вдигнаха ме на крака около 19:00 часа, за да се измия, да ми махнат памперса и да си се обуя, да отида до WC... Донесоха ми бебето веднага след това, ако искаш можеш за вечерта да им го дадеш да го гледат, ако не се чувстваш добре, но може и да си е при теб. Единственото нещо, за което съжалявам е, че бях в ВИП стая, бях сама и умрях от скука Simple Smile Изписват те на 5-тия ден, но понеже беше НГ, ме изписаха на 4-тия, иначе съвсем щях да изперкам, сама и на НГ Simple Smile Целия персонал са супер любезни, много съм доволна от отношението.
А, имах проблем с отделянето на газове, че ми правиха микроклизмичка, че щях да умра от глад вече Simple Smile

Пъпа на Диана го хвърлих в Медицинския университет, че да стане лекарка Simple Smile Ама аз не вярвам в такива щуротии, просто реших там да го метна и приключих с въпроса, иначе само го подмятах напред-назад из къщи.

Аз сега се чудя дали да пускам Диана на ясла, че детето изперква от скука у нас. А не искам да променям живота й и навиците й заради бебето. Отделно се страхувам от болести, но пък Диана не боледува много  newsm78 ама все пак. Тя с такова желание ходи на ясла. Вие ще пускате ли по-големите си деца?

# 358
  • Пазарджик
cherry види му се края,най накрая ще си я прибереш.  breastfeeding

Аз вече изпих 1л. чай от малина,едва ли ще ям повече в живота си форми-направо ми се гади от тях. А от чая не знам дали тази вечер  няма  да изкарам в ОО  Laughing

# 359
Честита щерка Ивайла на мама АДИС. Да е много подлушна и кротка госпожица.

Общи условия

Активация на акаунт