Нова година, нов късмет, ЯНУАРЧЕТА излизайте подред :) тема 24

• 26 802
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Днес сутринта Алехsa_ стана мама на момченце 4,300 кг и 52 см!!!

smile3501 Голям мъж! Да е жив и здрав!

Честито на всички родили мами! Да са им живи и здрави бебчетата и да ги радват много.  bouquet

Да се похваля и аз с малко закъснение - на 30.12.2010г. в 3,50ч  се роди нашата втора дъщеричка Елиза, с мерки 3,570 кг/ 48 см, естествено раждане.
Прекрасно е да гушнеш дългоочаквато бебче. Simple Smile Кърмим се нон стоп, пълним памперсите редовно и се усмихваме чаровно. Simple Smile

Честита дъщеричка! Много щастие да ви носи!  Hug
Честито мамчета  bouquetДа са ви живи и здарви рожбичките и много щастие да ви носят Heart Eyes
Аз ходих на преглед,д-рката ме гледа на ехограф и бебка си е още седалищно и не само,ами и леко косо и с кръстосани крака отдолу,не пред личицето и CrazyДадохме си още една седмица толеранс,термина ми е на 20ти,така че на 10ти ще ме погледне пак и ако всичко си е пак така вече трябва да се съглася май с операцията,може и веднага да ме приемат,д-рката каза да си нося чехли и документи за всеки случай пък ще решим на момента какво да правим Tired

# 511
Честити бебенца на всички мами! Да са ви живи и здрави и само хубави моменти с тях!

Аз съм си 2в1, но освен, че боря бактерии, от вчера ме боли гърлото и имам лека хрема  Tired  Цяла бременност удържах фронта, въпреки че кой ли не ми бухаше в лицето и кой ли не налита да ме целува хремав. Много тъпо се чувствам, че сега се предадох, дано да ми мине преди бебенка да се появи  Praynig

мац, аз май същия вирус в още неразвихрила се форма го съборих миналата седмица с 1 опаковка Осцилококцинум и половин блистер Коризалия. само FYI, разбира се, не препоръчвам нищо. онзиденшното ми стомашно неразположение си се оказа само на основа чувствителна лигавица и неподходяща храна. оправяй се бързо!

# 512
  • Пазарджик
АЛЕКСА, МИЛЕНКА ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ ДУШИЧКИ!!!  bouquet

Пате още съм тук или по точно сме тука!

markochka в окръжна болница съм ама в Пазарджик.

Antoaneta благодаря ти мила!!! Hug

# 513
  • Русе
АЛЕКСА, МИЛЕНКА ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ МАЛКИТЕ СЛАДУРИ!      Hug

Благодаря за пожеланията, а ето вече почерпката  Wink

# 514
Честито на новодошлите ни бебенца. Живи , здрави и послушни.
Аз сега се връщам от консултация и според лекарката сме близо до мига - ама колко близа не каза. до 20 нямало да дочакам , както показваше по размери до скоро. Фундоса е надолу и плацентата била доста застаряла. Та да видим  Laughing

# 515
Фундоса е надолу и плацентата била доста застаряла. Та да видим  Laughing

на мен това ми го казаха миналата сряда, а досега дори контракции нямам Simple Smile

# 516
Честито на всички мамчета!Да са ви живи и здрави рожбичките и много радост да ви носят!
Елч,да -Богоявление имах предвид.Ако е на Ивановден със сигурност ще се съобразя със светеца,тъй като свекър ми носи име с И.За Богоявление си имам любимо име,но няма да е кръстено детенце на никого.

# 517
  • ул. "Мечтание"
Щъркелчето на Санима долетя!

"Днес сутринта се роди нашата Магдалена - 4 кг, 52 см! Поздрави на всички!"

Alexsa, честит ви син, голям мъж си излюпила!  Hug Да ви е жив и здрав и много щастие да ви носи. На теб - бързо възстановяване!  Hug

Миленка, честита дъщеричка! Като слънце да е в къщата ви с нея!   bouquet

Аз се прибрах преди малко. Разнищихме нещата с хомеопата, честно да си кажа само от разговора се почувствах по-добре.  Flutter Смени ми лекарството и довечера го почвам.
Иначе ега ти каръшкия ден.  ooooh! Два пъти изтървах автобуса, повече чаках по спирките отколкото да пътувам.  Tired При това асансьорите не работеха, та бъхтах на слизане и на качване пеша 8 етажа. Наваля ме гнусен мокър сняг, прибрах се вир-водица. На всичкото отгоре лекарството ми го нямаше в аптеката!  ooooh! Звъннах на мъжа ми да го потърси в аптеката до работата му. За щастие имах късмет и го е имало.

Никой нищо не каза за лохите  newsm78

Не ги отписвай още лохиите, може би пак ще ти текнат. Не е задължително да са непрекъснато и всеки ден.
Нито пък е задължително да се точат 40 дни. Все пак, ако до седмица няма нищо е добре да идеш да те види гинеколога ти, така или иначе е хубаво да отидеш профилактично след раждането. Знам, че не е добре и да нямаш лохии.

Елина, честит рожден ден на сина ти!  Hug  bouquet

Оф, още доста неща пропуснах, които исках да пиша. Но ще ме извините, мота ми се вече гравата, умирам за сън. Гътвам се в леглото, пък дано да успея да поспя.  Praynig

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 13:09 от Нощни очи

# 518
Фундоса е надолу и плацентата била доста застаряла. Та да видим  Laughing

на мен това ми го казаха миналата сряда, а досега дори контракции нямам Simple Smile
То и аз нищо не усещам. Даже си чудех нормално ли е.

Честита голяма госпожица на Санима     bouquet

# 519
  • Пловдив
Честита  Тея на Бебешондел.  Да ви е жива и здрава и мнооого да ви радва!
Милена, честита ти Елиза!
Алекса честит юнак и на теб. Голям мъж си отгледала - Бравоооо!
Елина-честито ти пораснало момче   bouquet

Чери много се радвам, че Изи скоро ще си е в къщи, и ще си се гушкате  Hug

за раждането на религиозен празник и аз съм в чуденка дали ще го кръстим така, ама хич не ми си иска, ще видим. Аз не искам и да се роди на 21 - че таткото е тогава. ТО само ще си реши.

мен много ме боли тазът, особено вечер като легна и после при ставане до 00 е кошмар, когато се изправя.

Стискам палци за всички момичета с симптоми за раждане, и на които им е време ...

ЕЕЕЕЕЕЕ докато пишеш още едно бебе . Днес е много приятно така!
Санима честита ти принцеса и на теб!

# 520
  • София

Честита дъщеричка Санима,да ви е жива и здрава,прекрасно име сте избрали    bouquet

# 521
Санима, честита ви дъщеричка!
Здраво и спокойно бебе!   bouquet

Прекрасно име! Ако нашето момченце беше момиченце, щеше да се казва точно така. Heart Eyes

# 522
Честити бебчета!!! Ама а че хубав ден, абсолютен бебебвалеж!!!
Да са живи и здрави малките госпожици и техния кавалер!!! Да пораснат големи, умнички и усмихнати!   bouquet
Момичета, девойките са със страхотни имена, поздравления!!! Чакаме и мама ALEXSA да ни каже името на нейния юнак  Wink

Стискам палци на всички, които са в очакване! Леко и безпроблемно раждане!!!

Аз снощи почти не спах  Tired Ади беше мн нервна, така беше и след вчерашното хранене в 17ч. -  постоянно се свива, не знам колики ли са или има проблем с акането, защото като освободи газове се успокоява и заспива. Другият начин да се успокои е да я сложа на гърдата, наистина успокоява се моментално, но пък след това повръща, защото е преяла. Ох, луда работа  Crazy Сега в момента спи спокойно. Така се надявам днес педиатърката ни да дойде!

# 523
ехее, и на мама Санима честито! уааау, каква голяма девойка само е отгледала!:)) добре дошла на този свят, жива, здрава и много усмихната да расте!   bouquet

Елина, честит рожденик Simple Smile

# 524
Елина, честит рожден ден на голямото момче. newsm59

Честита дъщеричка Санима,да ви е жива и здрава,прекрасно име сте избрали    bouquet

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт