Януари дойде нека само радост да ни донесе

• 8 556
  • 174
  •   1
Отговори
# 150
Много,много отдавна не съм писала тук,не ми остава много време,но винаги надзъртам да видя как сте.
Ние сме добре,малката навърши годинка,опитва се вече да ходи самичка,прави по няколко крачки,като фурия е.Не застава за минутка на едно място,постоянно е в движение,къде лази,къде ходи,къде се катери,откъде я има тази енергия не спирам да се чудя всеки ден.Коренна противоположност е на кака си като бебе.
Много ми липсвате,момичета,прегръщам ви всички и много целувки от нас!
Светле,страхотни са момчетата!

# 151
Я, кой се е появил. Направо не вярвам на очите си!  Mr. Green Айде занапред да се разписваш по-честичко!  Peace А снимки на малката няма ли да ни покажеш?

# 152
Светле,повярвай,повярвай LaughingНаистина съвсем се загубих.
Снимки така и не се научих как да кача тук,в фейса имам малко качени,за който иска да ни види може да ми пише на лични.
Гледам и доста други момичета не пишат,но за съжаление виждам много нови момичета тук.
Надявам се и аз да успея да се включвам по-честичко.

# 153
  • Варна
http://svetlana1978.snimka.bg/children/sladuri.564433.22123314

Искам да ви покажа какво се прави със сурвачката след като натупаш гърбините на родата.

Ами правилно - няма да стават зян пуканките!  Heart Eyes    rotfImbo rotfImbo

Светле, да са ти живи и здрави юнаците - големи сладури са !  Hug

# 154
Светле,да са ти живи и здрави!Благодаря ти,че си такъв прекрасен човек! Hug
мерри  Hug,не те познавам,но чистосърдечно се радвам за теб и малката ти дъщеричка!Да те радва и слуша много,а ти пиши,когато можеш-така ни даваш сили и вяра да се борим за такива фурии,като твоята! Hug Heart Eyes
 Надявам се всички да сте добре и да се радвате на зимната приказка в България!Честно да ви кажа -липсва ми ,но се надявам за другата Коледа да можем да ѝ се насладим семейно! Praynig
 Приятена вечер и успешна и усмихната седмица на всички! Hug

# 155
Оооо, Мерри Wink казваш Дарка е щурава, а кака й е послушна-еми тъкмо за равновесие!

# 156
Аааааа Ели ,въобще не ги искам тия локви, дупки ,луга и още куп пътна мръсотия.Ако наистина ти липсва тая идилия да ти пратя малко  Mr. Green  тук си имаме в излишък .Само кажи от кой край на България искаш и ти пращаме  LaughingСладурана.Виж Коледа е друго ама пак си беше кишаво LaughingЯ си елате семейно на есен, сухичко има само прах  Laughing

Мерри ,прегръдки и от мен Hug Нека щурее детето  иначе е много скучно  Hug

Прегръдки и за другите мами Hug Hug Hug   bouquet

# 157
Да ви се оплача Цвете ми е пак болничка с хрема, кашлица, Т и като капак-конюктивит,уфффффф Tired Ходихме на лекар изписаха й АБ, сиропче за кашлицата, капки за оченцата, естествено Панадол и "да не се притеснявам ако вдигне много висока Т, то вируса бил такъв три дни с подържане на висока Т"-това са думите на педи Crossing Arms То вярно че е така, самата аз бях преди две седмици така, обаче как да си гледам детето така.

# 158
Тале, стискаме палци Цвете да се оправя много бързо,че много му се насъбра на детето от болежки тия месеци. Peace Hug
Силни прегръдки за теб маминко Praynig

# 159
  • Варна
Тале дано Цвети по-бързо оздравява, аман от тези вируси и болести!

# 160
  • Варна
Тале, бързо оздравяване и от мен  Hug  bouquet

# 161
Тале, да ти оздравява бързо Цветето.
Много гадни са вирусите в момента. Ужасно висока температура и кошмарно въздействие.
 Tired

# 162
  • на дъното
Ох Тале ужасно е това с болни дечица Sad,преди 2-3 дена и ние изкарахме някакъв много странен вирус с леко дрискане и Т.Поради тази ми причина лудата му майка с болния мозък вече като се впрегнах пак по изследвания и познайте в нашия град от 100 лаборатори всяка различни резултати.В едната даже според нея направо бяхме за  в болница Thinking.Добре,че имам много добра лична лекарка и милата се свърза с една нейна позната лаборантка и лично тя направи днес поредното изследване на урина и всичко си беше ОК,направо камък ми падна от сърцето.
Да не пропусна Светле Heart Eyes много са ти хубави юнаците,а за сурвачката ами ,че точно така де навремето и ние правихме така Wink
мерри добре си ни дошла отново,радвам се за малката ти фурия Heart Eyesтака така да не усещаме скука или мъка
Лек ден на всички

# 163
Ей аман от болести, хайде болничките бързо да оздравяват, а здравичките да се пазят повече и дано да ни подминават всички вируси.

Ние засега сме добре. Излизаме само за малко навън, не се събираме с други деца и не влизам с малкия в магазини. Аз обаче още от септември му давам Ехинацея форте на д-р Тайс, 15 дена давам, 15 дена почиваме. Явно има полза.

мерри хайде вече по-често да се разписваш.

# 164
  • Талант на 2012,2013 г.
Нямах комп. Не можех да ви пиша. И сега веднага се включвам. Ама полудях пет дни... #Cussing out

Вируса е отвратителен. Синът ни го лепна. Вече е почти към края, но антибиотика не му се размина. Naughty

Радвам се, че отново мога да контактувам с всички вас. Hug

Мерри, не те познавам, но ще се радвам, ако от време на време ни отделяш по мъъничко време... Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт