Първа Коледа посрещна вече ЮНСКОТО човече! № 12

• 25 321
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • Варна
Здравейте!
Не мога да се вредя да пиша.
Вчера най-после и ние излязохме на разходка, беше пекнало едно слънчице и хайде по ледената пързалка. Роси, и аз сложих другия вариант на количката, наместих и чувалчето (счупи ми се едното ципче, но здраве да е), а на Теди много му хареса, ококорил едни очи.  #Crazy Като возия не е зле, много се притеснявах дали ще може да върви с тези малки гуми, но добре се представи количката. Нали коша е обърнат само по посока на движението, по едно време чувам теди:"Мммм-ммммм-ъаъаъаъа-ъаъаъаъ-ммммм..." (така се приспива), поглеждам нашия човек спи вече, без пръстче, без биба, само със звукови сигнали.  Mr. Green
Честито на всички озъбили се дечица. Да са бели и здрави зъбките.
Estelita, защо да не е хубаво 3-то секцио?
За излизанията на мъжете много не мога да се включа, но е нормално всеки да си има свое лично пространство. Обаче вече семейство с малко дете не го приемам стоенето до 6ч. по кръчмите и дискотеките, дори и заедно. Ще съм бясна, признавам си и мъжа ми го знае.  Mr. Green А и като знам, че на другия ден трябва да го отпиша.  ooooh!
Майче, ние продължаваме да сме същия ужас със захранването. Поне към нещо да имаше интерес, а той никакъв. Няма и къде да прояви интерес към нашата храна. В нашето семейство всеки си яде, когато му скимне, никога не сядаме заедно на масата. Това е от нещата, които никога няма да допусна в моето семейство, живот и здраве да се съберем заедно един ден. При свекърите сядаме всички заедно, но пък там кухнята е отделно и пак няма как Теди да е при нас. Та изобщо не знам, кога ще прояде това дете. 2 лъжички да хапва, ама с кеф да си ги яде, че да мога да въвеждам различни храни. Не може да я караме само на кърма.  Confused
Ох и да се похваля. Вече трета вечер спим непробудно до 7ч. Praynig Кърмим се и пак заспиваме до към 9ч.
И ние си бърборим "Бабабабаба...".

Едно въпросче, как преварявате зехтин? И ако някой се сеща за сайта, за чорапките, които предпазват от изхлузване на обикновенните чорапки.

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 13:56 от Pepsilight

# 346
  • малкия йеросалим
Здравейте и от нас  Heart EyesНие досега бяхме на разходка и сега ще се приготвяме за следобеден сън.
Ох така ми се спи ,че  сигурно ще заспя преди децата.Малкият ми разказва играта вече трета вечер.По добре ,че лягам с него следобед иначе не бих издържала.Вече да излиза този зъб ,че се измъчихме Cry.Иначе малчо вече започна да казва срички-ма-ма и ба -ба и е уникално сладък .
За излизането съм "ЗА".Като ергени излизахме много и бяхме непрекъсната заедно.Така мъжо свикна да е с мен и не му се излиза сам.Като се роди каката я оставяхме и пак излизахме заедно.Сега с това непрекъснати кърмене няма мърдане.Миналата седмица излизахме за първи път от 7 до 9 и бях много щастлива.Иначе само го ръчкам да се уговори с  приятели да излезе по мъжки ,но той не иска  Laughing/което е много добре/
Сега изчезвам ,да оправям децата.

# 347
Едно въпросче, как преварявате зехтин?
зехтина няма нужда от преваряване

И ако някой се сеща за сайта, за чорапките, които предпазват от изхлузване на обикновенните чорапки.
http://shop.ebay.co.uk/i.html?_trkparms=65%253A12%257C66%253A2%2 … _sop=15&_sc=1

# 348
  • Варна
Забравих да пиша, че си получихме проходилката, обаче.... Теди ще почака още малко за нея. На най-ниското ниво не му стигат краченцата до земята.  Mr. Green Баща ми се бъзика, че ако му махна памперса и няма да има проблем.  Mr. Green
JJ, разбрах как се регулира. Отдолу на таблата под играчките има един бял механизъм, от там се сгъва и изцяло. Върти се копчето и се издърпва надолу, има 3 зъбчета, на които може да се закачи, т.е. 3 нива на самата проходилка. Дано си ме разбрала.  Peace
Софи, да го мажа така с чист зехтин ли? Забравих да уточня, че не е за пюрета, а за мазане на телцето.

# 349
Софи, да го мажа така с чист зехтин ли? Забравих да уточня, че не е за пюрета, а за мазане на телцето.
да. и бадемовото масло не е зле. аз мажа Нора с невенов зехтин веднъж седмично (ориентировъчно). с друго не я мажа през останалото време, с изключение на дупето, което мажа само ако се налага...

Танче, аз пък навремето не се спирах и нямах ни една спортна дреха, а сега само така се чувствам комфортно и не ми се ходи вече хич Laughing

# 350
Честита Нова Година!!!
Нека не броим дните,много да са ни парите,нека да живеем лудо,нека всеки ден е чудо.Нека зло под камък спи,и по вода да ни върви.
Най накрая да ми се зареди страницата от Коледа се опитвам да отворя сайта ,но не ми се зареждаше  страницата  - сега разбирам защо........
Ще се върна да ви почета малко,че мн съм изостанала  Simple Smile))
Антон все още е без зъбче ,вече е 9.500 и е 70см .Остана ни само попарата да вкараме и сме ок за д.кухня по-нататък.........А относно кърменето вече 3дена изобщо не го кърмя последния месец се кърмехме само сутрин в 6,но той вече и това отказва......

лелееееее........
 Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

# 351
Pepsilight, такива чорапки си купих преди 2-3 месеца още; универсален размер са, но още тогава стягаха на крачетата на малкия; сега изобщо не помислям да ги сложа, ще му спрат кръвообръщението направо  Crazy Идеята им е много добра, но явно са направени за съвсем мънички краченца.

# 352
Привет!
Днес вьпреки лошото време си направихме една двучасова разходка навьн.
честито на всички именници и рожденници от последните дни!
Ивето сьщо беше именничка и бях затрупана с гости ,не ми остана време да вляза.Благодаря ви за прекрасните пожелания вьв фейсбук!
За кьрменето мисля да кьрмя докато мога,бих се радвала това да продьлжи и до 2 години.Едва сега виждам огромната полза от кьрменето,Ники носи постоянно болести от градината,а Ивето да не казвам голяма дума до сега не е била болна нито ведньж ,при положение,че трудно я опазвам от батко и.
За излизанията на мьжете говорите,аз в това отношение сьм много либерална.Мьжьт ми си излиза на кафе всеки ден,ходи на гости на най-добрия си приятел,който не живее вьв Варна а там обикалят по дискотеки.С неговата професия се налага да си имаме взаимно доверие.
Аз сьщо нямам проблеми с излизанията,само дето не ми се излиза много много по заведения.Мисля обаче да гостувам на моя пьрва братовчетка в Барселона,като ще оставя мьжьт ми да гледа децата:)В нашето семейство е така:)
Сьс захранването сме наникьде,тоест количествата на пюретата,които Ивето поема са малко за нейната вьзраст и тегло,повечко е на кьрма но здраве да е:)
Хубава вечер от нас:)

# 353
  • Варна
Привет!
Ние бяхме на гости за уикенда. Поредния празник в нашето смейство - снахичката имаше рожден ден. Изкарахме страхотно! Паф заспа лесно, буди се веднъж към 23ч - с рев, и после чак в 7ч.

Днес беше ден за въвеждане на тиквичка. Реших да го направя с готово пюре - Хип Био Тиквичка и картоф. В самото пюре имаше някакви тъмнички частици, които изглеждаха като подправка, но на вкус нямаше нищо. Дадох 2 лъжици и после прочетох, че съдържа ориз. Дохраних с тиква. Сега се чудя да продължа ли утре с това пюре? Той учудващо го яде. И водят ли се вече въведени тиквичката и ориза? Те май доста пюрета на Хип съдържат ориз.  Rolling Eyes
Мартейка, ти нали с тези щеше да започваш? Дай мнение, моля!  Hug Радвам се, че у дома сте по-добре.  Heart Eyes

От вчера се напипва едното долно предно зъбче, но още не е избило.

Обличането и на Павел не е любимо. Като е в настроение - много мърда, а като не е - се криви, чак плаче. Слагам го малко да седне на повивалника, говоря му, пея...
Вчера го сложих седнал на повивалника, подпрян на стената и докато посегна да му взема дрешката, той се катурна в кошарката. Добре, че олекотената завивка беше сгъната точно отдолу, че се озова върху нея - на мечкичко. Направи кълбо направо. Разплака се. Явно се уплаши, защото не се е ударил със сигурност. Гушнах го веднага. Бързо се успокои в прегръдките ми и на гърдата. После цял ден ми беше едно съвестно, че се случи...

За излизането - колегите му са мъже, излиза с тях рядко, никога не съм го спирала. Той мен също. Служебните им банкети до преди година бяха с половинките и ходехме заедно. Сега се премести и са "по мъжки", но той не е ходил, просто не е искал. Да се прибира в 6ч. и на мен не ми е ок, защото го мисля.  Peace А що се отнася до мен - аз съм като Софи - сега не ми се излиза и спортните дрехи ми харесват.  Mr. Green Явно съм си взела петте пари. Wink

# 354
за кърменето исках да се включа - Бобо е на 2г.2м и суче за заспиване и събуждане на всяко спане Crazy; за успокоение - на уплашено дете или ударено малко посукване действа вълшебно Laughing; като болкоуспокоявщо - никнене на зъбки и т.н.; при болест няма да коментирам ползите даже; ...като е отегчен суче също Close Mr. Green

# 355
Със захранването и ние сме до никъде,едвам изяжда 50-60мг плодово  от банан и малко млечна каша от ябълки и круши,това са единствените които ги яде.
За секциото-казват че не е препоръчително за трето,но ти ако много искаш,защо не Simple Smile.Аз нямам кураж за трето Simple Smile

# 356
  • София
Привет от нас и дъждовен Берлин  Hug,

Не съм писала от 3 дни тъй като бях изключително зле, хвана ме една криза със синузит и бях през цялото време в кревата  Sad.Вчера сутринта пристигнахме в Германия и утре ни е часа за преглед. Пътуването за малката калпазанка мина чудесно, но аз ...... #Crazy имах чувството , че ще умра от спукване на гной в носа.

Гледам,че обсъждате теми за излизане на половинките - е , и аз съм от тези либералните  Laughing нямам нищо против и момчето ми да си има своето време и да не е непрекъснато до д...то ми, но и аз си искам своето което на този етап нямам как да стане. Като се замисля май много рядко е излизал сам откакто е родена Али.

За децата - винаги съм била на мнение , че искам 2 деца, но сега определено не го желая. Нагледах се достъчно в тези клиники и за миг не си помислих,че искам 2-ро дете. С Александра ще си имам достъчно ангажименти близките няколко години и не ми се иска да създавам още едно дете с подобни проблеми  Cry, аз се чувствам виновна за всичко което й при1инявам  Cry.

Ще пиша по-късно, че малката се събуди. Ние сме добре и няма никаъв проблем с адаптацията дано да е така и в следващата 1 седмица.

Причтна вечер .

# 357
Никол,не си и помисляй да си внушаваш чувство на вина,с Али всичко ще бьде наред и разбира се,че ще имаш и второ Hug
Ти бьрзичко да оздравяваш ,ще се чуем тези дни Hug

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 18:06 от Nataliiiiiii

# 358
Никол, тежък ти е момента и си имаш достатъчно грижи сега и за това не ти се мисли за второ дете, но ако е рекъл Господ и това ще стане Wink...
изпращам ви цялата си положителна енергия и се моля всичко да протече по най-лекия начин за малката куражлийка АлиHug Heart Eyes
ще чакаме добри новини!

# 359
Никол дори и не си го помисляй, че е виновен някой.Ще чакаме добри новини за Али.
Бързо оздравяване на теб.

Общи условия

Активация на акаунт