Живот под наем или на заем?

• 18 487
  • 217
  •   1
Отговори
# 210
БНБ - Банков надзор включи в списъка и съда е най-сигурното място.
За КЗП имат формуляр за жалби, който трябва да спазиш, че иначе трудно вдяват от какво точно им се жалваш  Rolling Eyes

# 211
  • Пловдив
Банковият надзор също ми е в списъка. За съжаление от съд засега се въздържам поради таксата - не че не мога да я платя, но не ми се ще да я губя, а както казах познай дали имам достъп до клиентската им информация. Ако някой по-вещ се включи (който е наясно със системата), ще съм благодарна. Банката е Райфайзен.

# 212
Прав май ще се окаже моят мъж, който одеве, в колата, ми говореше, че ако се захвана с банка, ще трябва мнооого волски нерви да имам. ooooh!

# 213
Не думай.Наема ми е 230 лв,ипотеката 470.Дали не е двойно?!Ааааа?

# 214
  • Пловдив
И как точно изрови тема отпреди почти 10 години???

# 215
Е,и?Какъв е проблема дали е от сега темата или преди 10 -15 г.???Това си е актуално винаги.Просто парите са различни.Темата си излезна сама от търсачката.Нищо целенасочено.

# 216
Робството било премахнато, когато робовладелците разбрали какво е ипотека и потребителски кредит. Simple Smile
    Ипотека е когато за едно нещо платиш двойна цена, и най-накрая се окаже, че имота се е обезценил. Отделно риска да изгориш заради няколко пропуснати вноски. Данъци, саниране, съседи, монополисти........ само ядове без ползи.
Огледайте се  навсякъде има пенсионери със собствени жилища, които живеят мизерно. Нямат пари за елементарни ремонти и общи сметки. Квартала се променя за десетина години и от елитен става западащ.
    При наема риска идва от хазаите, но винаги можеш да ги смениш с други. Ако няма работа се местиш в друг град, а хазаите да му мислят за ремонти и ипотеки. Когато стане време за пенсиониране може да си купиш нещо евтино настрани. Целия бял свят така прави.

Това е едно много странно изказване  Thinking Не познавам хора, които плащат двойно за ипотеката. Но пък познавам хора, които скачат на банков заем без изобщо да са премислили могат ли да си позволят да изплащат такъв и после мрънкат как ги била обирала банката? Тогава е глупаво начинание. Това подчертаното не го разбрах много ... Сигурно не живея в белия свят, защото тукашните пенсионери продават голямата и отдавна изплатена къща и си купуват маломерен апартамент, защото не им трябва повече от това. А с разликата си живеят живота по екскурзии и околосветски пътешествия  Thinking
Не думай...плащах наем 230 лв.,а сега ипотека 415.Да смятам ли?!?!

# 217
  • Пловдив
Новакът, Maximus Decimus, ако ти сега влизаш тук, то ние сме в този форум от 15-17 години. Не влизай с бутонките напред, не е възпитано. Казал си каквото имаш да казваш, защо го повтаряш?

Общи условия

Активация на акаунт