РОДЕНИ 2005

• 45 673
  • 452
  •   1
Отговори
# 135
  • София
При мене тръгва, но съм си от профила в ютюб. Ето го и тук.  Peace

# 136
  • София
При мене тръгва, но съм си от профила в ютюб. Ето го и тук.  Peace

много сладка  Heart Eyes

# 137
  • София
Мерси! Те, като са малки, всичките са сладки...  Wink

# 138
  • Bristol
Ау, много са сладки, особено с екипите  Grinning
Моята отдавна ме моли да я води на гимнастика и тенис, но аз все отлагам. Сега да минат ските и ще видя. Непрекъснато прави разни упражнения в къщи. Голям мерак й е мост отгоре да направи, но без моя помощ не става  Laughing И все разпъва краката в шпагат и ме кара да я гледам, че вече почти прави били Wink В петък, като я прибирах от детегледачката, се беше нагласила с една ефирна розова поличка и крилца, подобно на костюмчето на щерката на Спяща  Heart Eyes момиченца.
А моята днес пак отказа да се качва без асистенция на влека. Горкият треньор, дето вика мъж ми, да им имам търпението. Обаче по пистата надолу се кефи.
Много обича да я водя на басейн, но уроците по плуване никак не ги обича. Брат й беше същия. Спрях го от плуване едва като започнаха вече съвсем професионално да го дават и да изчистват детайлите. Голямо щастие за него беше. Но сега така леко плува, като рибка, а на крол дори е по-бърз от мен Wink С мъжът ми и двамата плуваме и караме ски и за да можем да сме заедно като семейство на почивките, просто и децата трябва да могат, няма искам, не искам, горките  Rolling Eyes

# 139
  • Германия
Извинете, аз все недоразбрала- това обща тема за 2005 и няма вече по месеци ли? Thinking

# 140
  • Разпиляна във въображението
Гуш, звучи наистина много, ама много интересно. Трябва да проверя дали има тук, но шансът е минимален.

# 141
Пепе оказа се, че още една година ще си имаме отделни отчетни по месеци, но и тази тема ще остане. А от другата година вече само тук  Simple Smile

Спящата много е нежна  Heart Eyes

# 142
  • Разпиляна във въображението
И аз го изгледах, но не видях как да сложа коментар. Много е красива. Пу-пу да ти е жива и здрава.

# 143
Спяща, не сме се засичали от яслата  Mr. Green

Къде ходите на кънки?
От два дни водя Маги на Зимния дворец, но ми се ще малко инфо за Славия...

# 144
аз съм мама Роси с две деца-ЕДното какта е Вероника септемри 14 2005 а малчо е Добри 12.5.2009
С Рони к и нинушче сме заедно в родени май 2009.
Гуш Ема е страхотна,се повече прилича на баща си./бивша колежка съм от джет кредит/
Надявам се като се съереме всички родени 2005 и да се запознаеме на живо някой ден
Еми товва е от мен

# 145
  • София
И аз го изгледах, но не видях как да сложа коментар. Много е красива. Пу-пу да ти е жива и здрава.

Защото не сме ФБ приятелки.  Wink Можеше да ми пуснеш съобщ., че аз не знам коя си там...

# 146
  • София
Спяща, не сме се засичали от яслата  Mr. Green

Къде ходите на кънки?
От два дни водя Маги на Зимния дворец, но ми се ще малко инфо за Славия...

Съб. и неделя от 11 и 30 до 13 часа. 5 лв. вход дете + 5 лв. възрастен. Кънки имаме, аз си я уча. Радвам се да те "видя" отново!  Hug

# 147
Смятам, че има някакъв талант и му се отдава рисуването, затова и аз съм се насочила към 144-то училище. Бубанка, изпитът, който държат за 1-ви клас труден ли е? Трябва ли детето да е ходило преди това на уроци, за да го издържи? Има ли голям наплив? Предварително благодаря за отговорите.

според мен повечето петгодишни харесват рисуването и рисуват често и по много, защото това е най-лесният начин да творят, а не защото са талантливи; в смисъл, не познавам твоето дете и не мога да преценя, но моите категорично не са таланти, а и повечето деца от класа не са  Laughing ; с времето обаче успяват да ги научат и при голямата /четвърти клас/, наистина има сериозен напредък
напливът преди няколко години беше голям - по 2-3 деца кандидатстваха за едно място
моята девойка обаче влезе без изпит /за това нямам информация за сложност, изисквания и т. н./ - беше ПГ в училището, а тези деца ги приемат автоматично в избраната от тях паралелка

Специални китки за бубанка   bouquet, 144 ни е в района и май ще стане нашето училище, въпреки че прочетох противоречиви мнения в нета.

дано!   bouquet

според мен обучението е на сравнително добро ниво, но дисциплината изобщо не е добра - част от родителите преместиха децата си в 81 училище /в съседния двор/ по тази причина  Confused

пп улището има още две специалности - музика и хореография /народи танци/ - минутка за реклама  Mr. Green

# 148
  • Sofia
Моето дете не мога да преценя дали има някакви рисувателни заложби, за мен рисува прекрасно, разбира се  Blush, но дали реално е така... Не мисля да я пращам в у-ще с худ. паралелка, но до това, което съм си заплюла (дано ни приемат там), има арт-клубче и смятам да я запиша.

# 149
  • София
Здравейте  Hug.
Гуш, много е грациозна дъщеричката ти.
Спяща, твоята също е много красива Heart Eyes.
Все още не знам имената на дечицата ви и затова не ги споменавам по именно Embarassed.

Дани ходи в градината на футбол, не защото е кой знае колко запален по футбола, а защото градината не предлага друг подходящ за момчета спорт Rolling Eyes.
Аничка ходи на народни танци, но другата година ще я запишем или на модерен балет или на латино танци извън ДГ. Тя обожава да танцува и чуе ли музика зарязва това което прави и започва да танцува Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт