РОДЕНИ 2005

• 45 676
  • 452
  •   1
Отговори
# 150
Добре заварили!

И аз съм тук с един брой Никола. Поздвизаваме се предимно в младостко-панчаревския район, понеже живеем в Герман, все още сме в процес на избиране на училище в Младост и ще съм благодарна на всякакви коментари, отзиви и впечатления от училищата с подготвителен клас. В момента младежът не ходи на детска градина, така де, тази година съм го спряла изцяло по мое желание и ще скачаме направо в подготвителен клас. Всъщност претенции за училището нямам никакви, езици, спортове и прочее занимания не са ми важни, единствено добрият педагог ме вълнува. Човечен и с подход. В този смисъл ще се радвам на коментарите ви за началните учители на вашите дечица. (който е минал по този път).

# 151
  • София
Не съм се записвала в априлската тема, но тук ще се включа. Имам син, роден 2001г. и дъщеря - 2005г.

В 1во СОУ[/url] също има паралелка с изобразително изкуство.

# 152
  • Разпиляна във въображението
Извинете, аз все недоразбрала- това обща тема за 2005 и няма вече по месеци ли? Thinking

Да, тук сме по набор Peace
И аз го изгледах, но не видях как да сложа коментар. Много е красива. Пу-пу да ти е жива и здрава.

Защото не сме ФБ приятелки.  Wink Можеше да ми пуснеш съобщ., че аз не знам коя си там...

Изпратих заявка за приятелство - Ралица Асланова Simple Smile

# 153
  • София
Приех те, ама тогава да си признава коя е Мария  LaughingHug

# 154
bubanka, мерси за информацията за 144-то  bouquet. Още един въпрос - записването за ПГ в училището на какъв принцип става? В смисъл, при положение че недостигът на места в градините е огромен, сигурно и за ПГ към училищата положението е подобно newsm78. Моят син ходи на градина и мисля там да изкара и предучилищна, но ми се иска да съм наясно с всички варианти. А що се отнася до рисуването и дали има или не талант, то аз не бих се осмелила да го квалифицирам, защото не разбирам нищо от рисуване. Това ми е споделено от учителките в градината, а има и наследствен фактор от баща си, затова искам да му помогна да го развие Peace

# 155

Мария е Мимито от декемврийки 2005  Mr. Green
Писала е на предната страница - от Варна.

# 156
  • Варна, морето и сините вълни!

Мария е Мимито от декемврийки 2005  Mr. Green
Писала е на предната страница - от Варна.

Пачикрак ни лъже Wink Аз съм Мария Party

# 157
  • София
Еми, приятно ми е тогава!  Hug

# 158
bubanka, мерси за информацията за 144-то  bouquet. Още един въпрос - записването за ПГ в училището на какъв принцип става? В смисъл, при положение че недостигът на места в градините е огромен, сигурно и за ПГ към училищата положението е подобно newsm78. Моят син ходи на градина и мисля там да изкара и предучилищна, но ми се иска да съм наясно с всички варианти. А що се отнася до рисуването и дали има или не талант, то аз не бих се осмелила да го квалифицирам, защото не разбирам нищо от рисуване. Това ми е споделено от учителките в градината, а има и наследствен фактор от баща си, затова искам да му помогна да го развие Peace

това, което казах за таланта, не го приемайте толкова сериозно  Wink

преди 5 години беше лесно - записах я на 13 септември, имаше места в групите  Wink
ПГ са избягвани от родителите, защото децата остават много малко време в у-ще, занималня за тях няма/ше/ и трябва някой да гледа детето у дома, което е проблем, който не съществува при посещаването на ПГ в ДГ

# 159
Да питам от кога става записването а ПУ/

# 160
  • Sofia
Здравейте отново!

Рали ходи на латино танци и английски е градината, но дето вика Вещи само за забавление май Simple Smile Иначе отделно ги водят на плуване и на ски и съм много доволна и от двете. Миналата година Рали се научи да завива полека с рало и да се качва и слиза от влека, на което не съм се и надявала. Иначе и тя е капризна, но там на батковците не смее да се глези... Сега ще тързим и ски да купуваме и да се качим с нея на Витоша евентуално.
На плуване ходи с желание и стига да е здрава винаги я пускам. Определено има склонност към езиците и буквите, броенето и смятането не я влечат ( при двама родители математици няма как да е иначе Simple Smile )

# 161
Момичета, направих тема, в която да обсъждаме предучилищната, че и мен това ме вълнува в момента - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=556130.new#new

Много сладки и талантливи девойки видях! Освен плуването, също ходим в градината на какво ли не с идеята да изпъкне в нещо, но засега не мога да кажа, че в нещо е много добра - ходеше и да пее, всички танци в градината - латино, народни, балет; приложни изкуства, английски.. но не ги считам за сериозни, а точно по-скоро да видя дали в нещо се откроява, за да работим допълнително.

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 14:11 от Сиси ♥♥

# 162
  • София
Привет и от мен! Мартенска мама на Борис.
Борис в момента е в предучилищна и ще тръгва на есен в 1 клас.Справя се много добре в предучилищната, имат много занимания и всяка вечер носи няк,ви картони да гледам какво и как са правили.Сричаме вече и ни е много интересно навсякъде където минем , спрем и т.н да четем надписите  Laughing
Обича много да рисува и то предимно сгради, мебели т.н...
Имаме и батко тиййн( 12 г).Приятно ми е да се запознаем с другите наборчета и мами.  bouquet

# 163
  • София
И моето гардже е ПУ сега. Аз имах много съмнения относно ранното тръгване на училище, но учителките на Дара ме убедиха, че се справя много добре и не си заслужава да я оставям 3 години да учи едно  и също. Вече срича, с писането се справя добре. Вчера вечерта се учихме да познава часовника. Подлуди ме това дете. Хвана тебеширите и цяла вечер не ме остави на мира. Днес ще дописва една приказка, която започна да пише преди Коледа и вчера се сети, че не била писала отдавна. "Имало едно време една принцеса, един полицай и един клоун ..." Само до тук е стигнала, но по разказ е много драматична и любовна  Laughing

# 164
  • Разпиляна във въображението
Здравейте на новите попълнения. Джуджанка, приказка си е доста съдържателна според мен Wink

Общи условия

Активация на акаунт