РОДЕНИ 2005

• 46 119
  • 452
  •   1
Отговори
# 165
  • Sofia
Моята щерка също е в подготвителна група, при нас 3та и подготвителна са заедно, но 3та спят на обяд, настоях по едно време да я преместят от 3та, няма смисъл другата година да "повтаря". Разубеждаваха ме доста и до скоро имах някакви терзания дали не бъркам, като я тикам напред против съветите им, но тези дни я похвалиха, че се справя супер и няма нужда от наваксване. Но та си е сериозна и вкъщи сама си измисля задачи. ooooh! Чете си доста добре според мен, не чак гладко, пише букви, смята горе-долу.
Тя също си пада да пише книги  hahaha. Последно прави комикс за краля на пицарията, дълъг 4 страници, с по 1 реплика на страница.  Слугите на краля му викаха "шефе".  Grinning

# 166
Нашия бандит не иска да ходи в градината на футбол, заведохме го в зала да видим ще прояви ли интерес към гимнастика, батут-тц Crossing Arms, и за сега е само на английски (извън гАдината  Mr. Green) и скачане+катерене вкъщи Crazy

# 167
  • София
Ето писмото до Дядо Коледа, което Боби сам си написа. Вярно - отне му 2 дни, но важното е, че много се постара. Просто нямаше как да му откаже Дядо Коледа  Simple Smile

# 168
  • София
Момичета някоя от Вас води ли си детето на плуване и къде?Доволни ли сте,интересуват ме отзиви?

# 169
Здравейте,момичета!
Да се присъединя и аз. Стефи е родена на 11 юни,2005 година,има си и кака, на 14 години. От Ловеч сме.
Стефи ходи на градина, но освен английски, други занимания в градината няма.
Познава буквите,пише ги,но все още не може да осъзнае връзката звук-буква и не може да срича. Кака й на 6 годинки прочете първата си книжка сама -"Пипи дългото чорапче". Притеснявам се,но може би по-късно ще започне да се справя.
Познава цифрите,пише ги,смята. Обича да рисува, да оцветява. Прави го перфектно. И винаги когато рисува или строи нещо,винаги гледа да има симетрия,последователност. Изключително прецизна е, съчетава невероятно цветовете. През есента смятам да я запиша на рисуване.
Lara, много мило писмо  Hug!
Приятно ми е да се запозная с вас! Hug

# 170
  • София
Диана, здравей и тук! Не мисля, че имате проблем с четенето - Ади и толкова не може, а не смятам, че изостава.  Peace

# 171
Хайде да раздвижим темата!
Покажете си децата в  снимнки.  Simple Smile

# 172
Ali&Meli, дъщеря ми ходи на плуване от 1 септември два пъти седмично, но в частен басейн Inergy Spa в Борово. Много съм доволна от всичко и тя ходи с желание и харесва треньорката си, организират им често и състезания за допълнителен стимул.. Избрах този басейн най-вече, защото ни е близо, по-скъпо е от повечето места, но си има предимствата - по-малко деца, съответно им се обръща по-голямо внимание, часът може да е подвижен (не се притесняваме от закъснения) и в повечето случай плува и след това (1 астрономически е по принцип). В началото позволяваха и присъствие на родители по време на тренировката, сега заради ХЕИ и заради родители, които се месят много в тренировките вече не, но пак може да се остане при нужда или желание, не е проблем. Питай, ако искаш нещо конкретно. Досега сме пропускали само 3-4 пъти, тази седмица заради ските не я водя, защото се прибира много уморена.

# 173
Здравей,Спяща!Радвам се, че се "виждаме" и тук! Hug Успокоих се,но понеже "летвата" е вдигната от кака й, та затова.Важното е да са здрави!

# 174
Здравейте!

И ние се включваме, набор 2005, август месец Grinning

Сега ще се върна да попрочета!

# 175
А, това много хубава тема, не така по месеци, а всички накуп Simple Smile Супер! Минавам да се запиша и вече редовно ще надниквам тук Simple Smile И за много години на всички!
И Габи е 3-та група в детската, не смятам че учат нещо, знае буквичките, но чак да чете, не. Може да пише като й диктувам буква по буква и да смята малко. Вече живот и здраве като мине в другата група, която е предучилищна, там ще ги учат доста повече, предполагам и не се притеснявам, няма човек, който да е ходил на училище и да не се е научил да пише и чете и да смята, нали?

# 176
 Здравейте, минавам да ви видя! Laughing
 В нашата градина повечето деца са болни Sad Засега Мила е здрава, но от утре ще поостане у дома, защото свекърва ми е на гости и тя ще е бабино момиче . А и на мен ми е добре, че си имам баба у дома, защото свекърва ми много помага и глези като ни гостува.
 Добра идея е да си представим децата, давам линк от фейсбук със снимки на Мила. Надявам се да може да го отваряте.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=617443&id=1685273083#!/photo.php?pid=617435&id=1685273083&fbid=1311289237385

# 177
  • Разпиляна във въображението
Вики може да пише своите букви и познава числата до 4 за сега. Не смятам, че изостава.

# 178
Вики може да пише своите букви и познава числата до 4 за сега. Не смятам, че изостава.

Това ме успокои пък мен, защото като чета колко са напред всички дечица с буквите и цифрите, взех да си мисля, че нещо при нас не е наред. Алекс знае да пише първите букви на нашите имена, познава изписани цифрите до 5, мнооооого е далече от четенето и смятането, а по-важното е, че няма желание да се занимава и му писва на петата минута. Аз не съм и настоятелна с него, защото смятам, че догодина в предучилищната ще има време да се учи.

# 179
  • София
Ali&Meli, дъщеря ми ходи на плуване от 1 септември два пъти седмично, но в частен басейн Inergy Spa в Борово. Много съм доволна от всичко и тя ходи с желание и харесва треньорката си, организират им често и състезания за допълнителен стимул.. Избрах този басейн най-вече, защото ни е близо, по-скъпо е от повечето места, но си има предимствата - по-малко деца, съответно им се обръща по-голямо внимание, часът може да е подвижен (не се притесняваме от закъснения) и в повечето случай плува и след това (1 астрономически е по принцип). В началото позволяваха и присъствие на родители по време на тренировката, сега заради ХЕИ и заради родители, които се месят много в тренировките вече не, но пак може да се остане при нужда или желание, не е проблем. Питай, ако искаш нещо конкретно. Досега сме пропускали само 3-4 пъти, тази седмица заради ските не я водя, защото се прибира много уморена.

Много ти благодаря!Търсех отзиви именно за този басейн и евентуално за Бокар.Но този ми е по-удобен.И аз разбрах,че е по-скъп,би ли споделила цени и къде точно се намира /може и на лични/.Дните фиксирани ли са?Някакви имена като терньори?Чисто ли е?
Живот и здраве мисля да я запиша някъде на плуване,тя самата до скоро имаше голямо желание,а малко басейни приемат деца на тази възраст.

Общи условия

Активация на акаунт