Защо не си направите подфорум или тема "Некролог"

• 4 203
  • 62
  •   1
Отговори
# 30
Напикаващите се и мен не ме интересуват, дадох го за пример.

Китана, аз не ги чета. Просто ми се набиват на очи. Вече започнах да отварям  клюкарника със свито сърце... Rolling Eyes
ЧуФстФителна душица такава... Laughing
Сериозно. Не мога да те разбера какво толкова ти пречи. То не е и задължително да те разбирам, де.

Говорете с админ като толкова ви пречат. Peace

# 31
  • планетата Земя
Марадона, да не си на преклонна възраст, че толкова са те запритеснявали тези теми?

# 32

подкрепям

# 33
  • София
Аз мисля, че проблема идва от това,
че за много кратко време си отидоха
доста именити българи.
Нормално е, когато си отиде някоя известна
личност, да се пусне тема, но в предложението
на Марадона има резон, мда  Rolling Eyes

# 34
Аз мисля, че проблема идва от това, че се раждат подфоруми отцепници от Клюкарника.
 Например Календар на събитията Филмите и музика, Кино и телевизия, серийните теми, Спортът отиде в Хоби. В резултат Клюкарника обеднява на свежи и ведри теми.
Накрая ще останат само религиозни теми и кой умрял, ще рекламират траyрни агенции, работилници за надгробни паметници и цветарски фирми, гарвани ще грачат от брандовете им.

# 35
 aз мисля вЪЛК, ЧЕ СЕ ПъНЕШ...и то здраво,  А няма отклик...жалко....всъщност има../.

# 36

То е видно кой се пъне, Вэлкът си седи мирно и спокойно, а ти се пънеш да си скинеш сите копчета.
Тая тема за умрелите за бог да ги прости, е за бабички пенсионерки, седнали на припек. За кого бие камбаната. Щом сме ние тука, не е за назе. И като разберат кой е, да казват - божее, колко млад си отиде - на 78 години. Пък после като мине опелото, да си земат за бог да прости. Жените се пънат, ние с мързелив стомах проблеми нямаме.

# 37
Прав е Марадона Peace
Превърнали сте се в погребални хроникьори. Имам чувството,че някои само дебнат даден човек да почине, за да пуснат тема: Отиде си...

# 38
Oх, ша 'зема да вия...срещу Луната ... кръвопийството ми е в кръвта...

# 39
Ти ако искаш не да виеш, ами и мучи, ама не се подигравайте така с паметта на хората Peace

# 40
Марадона, май доста време отбиваш у форума, а?

Тук ли си носиш костюмите  Crazy

# 41
Ти ако искаш не да виеш, ами и мучи, ама не се подигравайте така с паметта на хората Peace

Ако посочиш кога съм се подиграла...ще си посипя клавиатурата с пепел ... от цигара....

ПП нИКОГА НЕ ВЗЕМам нА подбив хора или сериозни теми...

Чудакова, ЧЕТИ, преди да цитираш...плИЙз...

# 42
Прочетох, че това е подфорум за свободно време и интереси. Сори, ама ако това са ви интересите или ако през свободното си време пишете жалейки, направо ..... без думи Sick

# 43
Ох пък вие как успявате във всяка тема да се по сдърпате, да изкоментирате на Марадончо костюмите и сантиметрите, а на Тумба копчетата..вече почнах да проверявам в коя тема се намирам, все едно и също чета  Laughing

# 44
Ти(Чудакова) май трупаш актив, жалко, че актива е пасивен... hahaha

ПП кОПЧЕТАТА ми са предмет на друга тема, моя, моля... Whistling Laughing

Общи условия

Активация на акаунт