ВМ-НВХ 44 ЧАСТ

• 34 777
  • 753
  •   1
Отговори
# 510

Modifite благодаря ти за инфото
предпочитам понякога шейка пред месото

Жозефин запази си добрите навици  Peace
поне е вкусна и полезна диетата
и аз заради плодовете дезертирам от време на време

# 511
Оххх, котьо, каква закуска си спретнах- свински черен дроб- варен, в комбинация с виличката направо от буркана със свинска мас... мляс Simple Smile
В понеделник си изядох хляба тонус- 400гр, точно на 2 пъти с по 1 яйце, в 6:00 сутринта и в 9:00. Първо едва устисках до 9 от глад, после едва устисках до 12:00 от глад, хапнах още 2 пъти яйца и малко свинско, резултата във вторник -0.500гр. Вчера пак награбих буркана със свинска мас+ 3 яйца за закуска и 1/4ч.ч. тахан- чист. после ядох пак яйца и свинско, резултата днес е -0,300гр още, а съм пред цикъл.  newsm78  женски организъм, не можеш го разбра...
Мисля днес да си закупя тахан, че онзи го "откраднах" от дядо  Grinning
Какво мислиш W'A'S'P'?

# 512

ми ...  newsm78 ... де да знам
ти си по-навътре от мен в нещата все пак

заредила се с много витамини от дроба, това виждам аз
и браво за маста
аз не мога да я ям така
поне преди не можех
сега тук няма и не съм пробвала, може и да мога  Mr. Green

и какво стана с хляба, огладня много след него, така ли?
а каква ти беше идеята да го ядеш, може ли да споделиш, ако е удобно?

аз съм предимно на кашкавал днес
току що опатках едно голямо парче след малко тежести
после ще видим

# 513
И аз, и аз не мога да я ям маста от буркана - използваме я само за пържене и готвене  Mr. Green
Смея да предположа, че или пробва въгленово зареждане, или стресира организма, или ...
просто експериментира  Hug , а може и някоя ротация.

Привет на всички.

Жози, съжалявам за отказа ти, но разбирам съображенията ти, пък и доколкото си спомням
твоят благоверен беше и вегетарианец. Нищо не пречи, като ти премине лошият период,
пак да се завърнеш на борда.

# 514
Днес хапнах вратни свински пържолки. мазничко мм  Simple Smile
взех си също така кетонни лентички, при вас работят ли бтв, защото при мен няма никакво оцветяване, което ме кара да мисля че съм с "нормални" нива на кетони и глюкоза  newsm78

# 515
ооо кой се е завърнал  Hug
АССА, добре дошла

аз за времето тук си правих един такъв експеримент за около 2 месеца с филия хляб на ден
резултат: покачване на кг и после много трудно отказване с последваща яка абсистенция

Блонди, според моите източници кетони се отделят в урина, пот, дъх само в началото, когато тялото се чуди какво става и не ги ползва
после си спомня за какво са и спира да ги разхищава
затова след този период не би трябвало да ги има в урината

аз отивам да пиша за пилето с фъстъчено масло
стана идеално на вкус
а и след сметките ми се оказа напълно режимно
правих го с някакво еко фъст. масло, без захар, не повярвах на очите си когато прочетох етикета, че има и неподсладено в държава, където и хлабът даже има захар като сладкиш

Днес:

закуска - 100гр сметана + 100гр. кисело мляко, 50гр. кашкавал
обяд - свинска пържола + салата зеле с домати и зехтин
следобед - 100мл. пр. мляко+ нес кафе и 7-8 лешника
вечеря - дом. пил. месо задушено с масло,лук, кис. краставички и сметана   и салата зеле със зехтин
вода - 2л

Тренировка не съм правила, но изведох бебето на разходка. Все пак е някаква физическа активност Joy
Доближавам ли се поне малко до режима ?

дид, сметнах ги % сутринта
идеални са
72%М, 6%В, 22%П
добре си нацелила менюто, браво
за мен лично млечните са много, аз с толкова много задържам
ако при теб няма този (д)ефект, давай смело така

# 516
Блонди, според моите източници кетони се отделят в урина, пот, дъх само в началото, когато тялото се чуди какво става и не ги ползва
после си спомня за какво са и спира да ги разхищава
затова след този период не би трябвало да ги има в урината
ами като сме на този режим не сме ли постоянно в състояние на кетоза  newsm78 поне аз доколкото съм чела

# 517
да, така е, постоянно сме в кетоза по принцип, щом поддържаме приема на въглените под определен %
но кетоните не се разхищават, а се ползват от мозъка и метаболизма
затова количеството им в урината става незабележимо, за разлика от началото

а и съм чела, че е много индивидуално
при някои, въпреки се режимът си действа и свалят добре, с тези ленти нищо не се отчита
а при други лентите отчитат ясно, но на кг и см не мърдат и им трябва доста време, за да настигнат другите

ако се чувстваш добре, сита, без глад за сладко и силна, бъди спокойна
тялото си знае работата и се оправя само и без да го "шпионираме"  Mr. Green

# 518
Здравейте и благодаря за посрещането!
Днес съм режимна, според сметките - 69%М, 22%Б и 9%В. Опитвам се да намаля млечните и да наблегна на месо, яйца и зеленчуци. Засега се получава, като изключим кашкавала  Blush Вчера ми пристигна един бърнър и започнах да го пия. Ще се радвам някой да сподели мнение, ако има наблюдения  Thinking

# 519

и какво стана с хляба, огладня много след него, така ли?
а каква ти беше идеята да го ядеш, може ли да споделиш, ако е удобно?

Ако искаш го наречи рачешка интуиция, де да знам, Обичам да експериментирам, да наблюдавам как реагира тялото ми. Преди се хранех така- 5-6 дена НВД, 1 ден зареждане. Тогава съм изяждала между 600 и 1кг въглехидрати дневно! Как е? Simple Smile Обичам да ям от хлябовете единствено пълнозърнес и ми се беше дояло просто, а и да, после много огладнях, друго са си мазнините, но подозирам, че ми се забърза метаболизма. Аз съм малко луда и обичам експериментите, така че не правете като мен, не ви съветвам да ядете въглени и да зареждате, особено в такива количества. Например Жоз, не може стриктно да спазва ВМ/НВД, но е близо до режима, така че не вярвам ако не прекалява с калориите да върне кг.

# 520
Абсолютно си права, Моди, не прекалявам. Не знам дори дали 1500 калории имам вчера.
Аве що не си по-близо до Сф, че да те ползвам за гуру? Tired

# 521
Септември- октомври ще се подвизавам в София, за да уча Simple Smile така че, който пожелае да се видим, да си бърборим може да се разберем нещо, но чак за гуру... няма да оставам толкова дълго. Ще записвам в НСА - "спорт, здраве и хранене", ура, нямам търпение Simple Smile
Днес- свински черен дроб, извара, малко кисело мляко, канела, какао.

# 522
Мнооооого ще искам да се запознаем, макар че има доста време.  bouquet

# 523
Е не мога да ги докарам тези въглехидрати по-малко от 11% и това е. Все около 11 ги въртя. Днес за вечеря броколи с кашкавал, яйца и кисело мляко с много олио. И ми се докараха тези 11% от броколите, от една чаша мляко и от зелевата салата. Направо съм бясна Twisted Evil. Колкото се старае човек повече толкова наопаки всичко. А уж броколите нямали карбс толкова. За днес съм на 79%М, 10% П и 11%В.  Whistling

# 524
Здравейте момичета   bouquet

Записвам се при вас от днес, и отивам да си дочета. Страшно полезна информация сте дали на първа страница.
След монодиета, с която махнах 3 кг. ми се ще да продължа с диета, която ми харесва, като тази.
Надявам се постепенно да променя начина си на хранене като цяло.

Имам и въпрос, като новобранец  Embarassed , имам вкъщи "Омега 3" в която освен това има фолиева киселина и витамини Б6 и Б12. Мога ли да я пия , вместо рибено масло ?  (на "Doppel Herz" e)

Ох, още един въпрос : Тази сутрин хапнах яйца, после мисля да си направя зеле с домати и за вечеря ще трябва да си доям рибата от вчера. Добре ли е това меню ?

Последна редакция: пт, 04 мар 2011, 09:36 от Vasencetto

Общи условия

Активация на акаунт