Прием Детски Градини Варна - 2011

• 45 527
  • 784
  •   1
Отговори
# 30
И аз днес посетих една от детските градини  директорката е в отпуска - в градината нищо не знаят. Чака се информация от Общината!
Току що говорих и с директорка на друга детска градина - жената нищо не знае заявленията щели да са нови но нямат повече информация най- вероятно документите за първа група ще се приемат от 1 март.Чакат инструкции и наредби от Общината.

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 15:16 от Даниела Илиева

# 31
  • Варна
Записвам се и аз в темата,защото много ме вълнува. Моето дете не беше прието на ясла и много се надявам да имаме по-голям късмет с градината.

# 32
  • Варна
Здравейте на всички! И аз се записвам при вас, защото моята дъщеря края на април навършва 3г. Не ходи на ясла. Следя с интерес и чакам! Praynig

# 33
  • Варна
И аз да ви следя. Peace

# 34
И аз ще следя  Peace

# 35
  • Варна
Аз да питам, че не ми стана ясно, ако детето ми е родено Октомври месец и тогава става на 3 години, това означава ли че чак догодина трябва да кандидатстваме за градина? newsm78 newsm78

# 36
Всички деца родени 2008г. кандидатстват 2011 за първа група на детските градини.

# 37
  • ВАРНА
Аз да питам, че не ми стана ясно, ако детето ми е родено Октомври месец и тогава става на 3 години, това означава ли че чак догодина трябва да кандидатстваме за градина? newsm78 newsm78

Не. Имате право да кандидатствате тази година.
Могат да се подават документи за градина в годината, в която детето навършва 3 години.

# 38
И аз се записвам да следя темата!
Много ми е странно само в кои първи дни на януари ще публикуват актуалната информация за приема в градините  Shocked

# 39
  • Варна
Айде и аз в отбора!
Миналата година нищо не стана с яслите, надявам се да имаме шанс поне с ДГ.

# 40
  • Варна
Така...и нашата директорка ме увери ,че февруари ще ни бият шута
от яслата, от тогава кой както иска да се спасява. Варианта е да си изкараш
насила болно детето...Къде е логиката питам?!Отговор - нъцки!
На едни Господари на ефира ще да взема да се обадя, че голяма дискриминация
с родените първото полугодие....
За капак още няма нищо за ДГ в сайта на Общината.

# 41
И ние ще следим за инфо и нас не ни приеха миналата година на ясла. Вярвам, че ще имаме късмет този път. Но ме притеснява едно нещо. Ако го приемат детето могат ли да го върнат, ако пак съм в майчински за второ и ако е така това значи ли че до 5-6 годишна възраст ще си стои вкъщи докато гледам второто си дете. Има ли таква наредба??? Иначе ми харесва идеята за томбола във всяка градина поотделно. Така шансовтете са различни, а не навсякъде да сме 100-тна резерва.

# 42
Free Will, противно на всякаква логика е това детето да е болно и да го задържат в яслата. Би следвало точно защото е болно, то да има нужда от по-специални грижи от тези, полагани за него успоредно с още 20-ина деца в яслата... Но реалността явно не е логична  Confused

За отделните томболи, ще изчакам новите правила, пък после ще коментирам...

# 43
  • Варна
На едни Господари на ефира ще да взема да се обадя, че голяма дискриминация
с родените първото полугодие....
За капак още няма нищо за ДГ в сайта на Общината.

Free Will ако решиш да се свържеш с господари на ефира, аз ще те подкрепя, трябва да има публичност проблема

# 44
  • Варна
Какво ли се подразбира под "първите дни на януари"?! След 15-20? Надявам се поне до края на седмицата да внесат яснота.
И един въпрос: кои данъци трябва да сме платили - за 2010 или и за 2011?

Общи условия

Активация на акаунт