Прием Детски Градини Варна - 2011

• 45 525
  • 784
  •   1
Отговори
# 735
  • Варна
Изобщо не е справедливо това.....и защо чак сега го променят....

# 736
  • Варна
Ами изчакаха повечето,около 90% да си подадат документите и затова.  Mr. Green

# 737
  • Варна
Ами изчакаха повечето,около 90% да си подадат документите и затова.  Mr. Green

Не можеха ли, за 5-10 случая, както беше с потребителката с баща чужденец, да направят компромис, а сега всички "розови" са с изрядни документи...

Имат ли право да го правят сега?

# 738
това, което са приели трябваше да важи за догодина, а не 10 дни преди крайния срок за подаване на документи, искам да попитам господата общинари, кои деца са дискриминирани сега?????

# 739
аз съм ЗА ДА ОРГАНИЗИРАМЕ ПРОТЕСТ ПРЕД ОБЩИНАТА!!!

# 740
ПОРЕДНАТА ГАВРА С НАС! ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ!!!
Първо - всяка година променят правилата - и все към по-зле .
А сега започнаха и през месец да си измислят промени. - пак към по-зле.
Накрая - някой ще превърти - и ще се развърти с калашник из общината.

Без обяснения, без аргументации  - както те го правят!

# 741
  • Варна
Аз имам следния въпрос: в район Приморски сме, искам едно от желанията ни да бъде ОДЗ 9 Ален Мак, но нямам протокол от ЛКК. Тази година  отново няма да могат да запълнят бройката на децата с медицински и вероятно отново ще има свободен прием, но това ще стане ясно едва след класациите, т.е. след юни месец. В случай, че впиша обаче отсега тази градина като желание и с липсващ документ, дали ще ни сложат в края на класацията въобще, поради непълни документи? Изобщо някои има ли информация за запълването на местата в ОДЗ 9, тъй като за новата учебна година през есента ще има построени още две групи, т.е. ще има места за много новоприети, отколкото е обявено в сайта на Общината.

# 742
това, което са приели трябваше да важи за догодина, а не 10 дни преди крайния срок за подаване на документи, искам да попитам господата общинари, кои деца са дискриминирани сега?????
Момичета, момичета, ние си се възмущаваме, а тях...ги боли оная работа... Tired

# 743
  • Варна
Момичета, момичета, ние си се възмущаваме, а тях...ги боли оная работа... Tired
Ей това много ми хареса....

# 744
момичета не се ядосвайте толкова...едва ли ще се втурнат сега всички родители с нередовни документи да подават заявления.
аз ви пожелавам догодина да не ви се налага да пишете в тази тема...то и догодина ще е по-големия проблем с "червените резерви" ....

# 745
Само да попитам,протеста срещу кого е насочен?Защото бащата на детето ми не е от Варна и вадя какви ли не документи ,за да има детето ми поне равни права с останалите деца.И да,платила съм си всички данъци!Наредбата в този си вид я чакам от сума ти време,и е цяло чудо че някой е чул молитвите ми!Длъжна ли съм да търся баща от Варна,не нали?Моите уважения към останалите родители -2 броя варненци...просто беше време да се измисли нещо подобно.А за тези които незнаят,в София се иска само един от родителите да е по ЛК София....Е явно ние сме по-по-най............

# 746
Само да попитам,протеста срещу кого е насочен?Защото бащата на детето ми не е от Варна и вадя какви ли не документи ,за да има детето ми поне равни права с останалите деца.И да,платила съм си всички данъци!Наредбата в този си вид я чакам от сума ти време,и е цяло чудо че някой е чул молитвите ми!Длъжна ли съм да търся баща от Варна,не нали?Моите уважения към останалите родители -2 броя варненци...просто беше време да се измисли нещо подобно.А за тези които незнаят,в София се иска само един от родителите да е по ЛК София....Е явно ние сме по-по-най............

И аз я чаках тази наредба , и аз и мъжа ми сме от Варна , но той работи в чужбина , и ме съдраха за служебна бележка , пращаха ми и по мейли и незнам , как но не ги признаха , поради тази причина 2 от децата ми си стоят вкъщи .....

# 747
Именно,notes,а това честно ли е?Ми не е,и ще кажа защо,защото те самите директори незнаят какви документи искат.Уж сега е документите на единя родител,а утре ще ми кажат иска ли се и документите на бащата ,който не е от Варна,след разговор с юриста ,занимаващ се с тези въпроси.

# 748
  • Варна

Аз мога да ти кажа, къде виждам проблем...Щом мъжът ти не е от Варна, данъците не си ли ги плаща там откъдето е? След това вашето дете ще посещава ДГ във Варна и общината ще плаща за нея... Същото ми звучи като тези, които идват от Търговище, Разград, Шумен да работят тук...значи "трошат" варненски улици, а данъците за колата им например прибира друга община...

Наясно съм, че не трябва да спорим ние по тези въпроси, щеше да има мир, ако имаше места за всички деца....

А ще ти кажа, аз лично от какво не съм доволна - че се сетиха чак сега, 10 дена преди изтичане на срока!

# 749
Аз мога да ти кажа, къде виждам проблем...Щом мъжът ти не е от Варна, данъците не си ли ги плаща там откъдето е? След това вашето дете ще посещава ДГ във Варна и общината ще плаща за нея... Същото ми звучи като тези, които идват от Търговище, Разград, Шумен да работят тук...значи "трошат" варненски улици, а данъците за колата им например прибира друга община...

Изпреварила си ме.
Предполагам тва е и една от причините да искат "поне единия родител" да си е платил данъците. Пука им на нашите общинари "другия" с неварнеската адресна регистрация платил ли си е данъка.

Общи условия

Активация на акаунт