В 10ч давам 100гр плодово пюре + 90мл.мляко - по нащи данни пропорцията трябва да е 50:50.
И така още три пъти до обяд само. И спирам с плодовите за сега. Иначе давах зеленчуково преди обяд, плодово следобед и то след кърмене.
пускам 2ри и 3 път.. той пак стои.. хората сигурно си помислиха че им ползвам тоалетната за Дооста големи нужди с това многократно пускане на водата
И вече почвам да си мисля ДАЖЕ ДА БРЪКНА и да го взема .. обаче пак няма къде да го хвърля , а и няма как да го изкарам от тоалетната.. хахах
А няма и как да обясня какво прави зелевия лист в клекалото им ако ме попитат после.. абе вкарах се влуд филм .Накрая по побутах с четката за тоалетната пак докато замине в канала...
АМа много се смях сама в тоалетната

направо не знам вече какво става, нормално ли е това, не е ли...
а вашите бебоци как спят?
ние досега не спяхме повече от един час и то с много трудно заспиване, като имахме 3-4 такива поспивания на ден, а сега какво беше това чудо днес, не знам - да се радвам ли, да се притеснявам ли...
Ама тез доктори....то съвсем се обърках аз за тоз фрисзовом,докато го ползвахме преди,гастроенетероложката ми каза че няма никъкав проблем да го давам чист до 6 месец за после нищо не каза,педиатърката обаче каза да го смесвам,ползвах го заради повръщане и запек,но накрая и от него се запече,после минахме на друго мляко.
,така ми каза лекарката,лелеее аз и давам по малко мляко дори от предишния месец,е неееее
и сега?ама аз и давам 90гр по малко.Не смея да и давам толкова колкото иска защото ще си го изяде всичкото и после ще го повърне,пробвала съм я преди,оооох и сега по колко да и давам,милото гладно го държа
утре ще и звъня на педиатърката и ще 

май ми гледа саира малкия

Много смешно ми стана 
Може би са зъби вече, не знам