"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 7

• 31 489
  • 732
  •   1
Отговори
# 360
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мараба Зизанке  Hug ще се оправи бе много ясно няма къде да ходи,лошо че втори път се случва така..ама аз не губя надежда де  Praynig ще си имаме и ние някое пухкавелче рано или късно  baby_neutral
Задължително!!! Peace
Един съвет от мене...колкото по-малко мислиш за неуспеха в това начинание, толкова по бързо ще се сдобиеш с едно сладко малко нерваче дето да ти къса нервите по цели нощи. Heart Eyes Hug

# 361
ааа не мисля аз, не съм такава психопатка дето да се терзая постоянно,просто явно си има някакъв проблем и ще го решиме де трябва да направиме някои и други изследвания па каквото сабя покаже  Grinning

# 362
Златце ако искаш стимул в живота тледай мене.
В подписа ми има две ангелчета, това са мои дечица, но аз не се предадох, колкото и да ме увещаваха, че така ми било писано.
Продължих да се боря и ей го на пак в подписа ми Антоан великолепни, дето както е писала Зизу, ми къса нервичките ама и много щастие и радост ми носи.
Затова мила дерзай, горе главата и право напред, с упоритост, вяра и силен дух всичко се постига.

Извинете ме за спама.

# 363
В подписа ми има две ангелчета, това са мои дечица, но аз не се предадох, колкото и да ме увещаваха, че така ми било писано.
Продължих да се боря и ей го на пак в подписа ми Антоан великолепни, дето както е писала Зизу, ми къса нервичките ама и много щастие и радост ми носи.
Затова мила дерзай, горе главата и право напред, с упоритост, вяра и силен дух всичко се постига.

Извинете ме за спама.

последен спам и от мене  Hug
мерси мила и аз не няма да се предам и ти благодаря за подкрепата..такива хора като теб ми давата допълнителн стимул да се боря   bouquet Hug БЛАГОДАРЯ ТИ

# 364
кой играе в този филм Песента ?
Бюлент Инал и Бергюзар Корел аз лично много се зарибих

Ей това трябва да се гледа..дано го дадът и по телевизията че така на преводи си е мъчение малко  newsm78

# 365

Извинете ме за спама.
Нервакова...поклон пред хора като теб!!! bowuu bowuu bowuu  Hug
Нека Антоанн ти е жив и здрав и да ви радва винаги...да, ще те нерви понякога на макс, но това са нещата от живота. Peace
Златце, давай напред...после да ме каниш за кръстница. Hug

# 366
Е как бе Зизанке сладка ти си ми първа в списъка  Hug  bouquet

# 367
smile3521 smile3521 smile3521

# 368
smile3521 smile3521 smile3521
newsm47 smile3525

# 369
Я, сега да се изходя компИтентно по филма... Thinking
1. Тая Хандан кърти миФките. Нема такава идиотщина като нейната. Нема трица у гъзица, ама иначе недоволна от къщата...БРЯХ... doh какви претенции. Shocked
2. Йълмаз и той го е закъсал...къде да гледа по напреде...у Филиз ли...у Аслъто ли...? Евала му за търга...намери място на хората за работа. Това от своя страна се отрази зле на Мюжгян...пълна идиотка е тая... #2gunfire мислех,че покрай случката с Елиф ще е вденала, че парите и положението не са най-важното...ама нейсе... Sick #Crazy ooooh!
3. Йомер- май накрая даде на късо и му просветна що за птица е Джем. Похвално се справи с него по отношение на Филиз. ЛЕбоФффта промени и него... Joy
4. Джем- ТОТАЛ ЩЕТА... ooooh! ooooh! ooooh! кога и да решиш да го биеш у манерката...все има за какво...нооо, аз съм изумена  Shocked той се занимавал и с контрабанда...АФЕРИМ..сладур. Sick
5. Филиз...божеее тая женица как ще се справи със сичкото сган покрай нея не знам... ooooh! Crazy
То па бива удари...бива, ама толко па не бива. Жалко, че ще трае кат ятак през цялото време и МачоМен няма скоро да разбере, че ще става баща на "малкия Оги" hahaha
Офффф, свърших... bowuu

# 370
атака  newsm78 аз шъ са изхода компетентно към 15.30 че вчера неможах да гледам серията..ама само да кажа ,че и Мачо мен нещо взе да ме ядосва малко.. Crossing Arms хем боли хем сърби при него е малко работата ,обърква Аслъто и ревнува Фелиз  Naughty аааа ще се караме  Thinking

# 371
Зизу благодаря   bouquet

Имен това най ме нерви у Филиз, че си трайка , мълчи и само преглъща преглъща, то така не става, още малко и инфаркт ще си докара.
Добре че са 80серии, ами ако бяха 180 и тя така си мълчеше  Shocked Shocked Shocked
ама то на нея и върви да си мълчи за децата, пак добре че тук Мачо мен не разбира след 4 години както бе при Демир.

# 372
  • Пловдив
Бравос,бе Зизанке,изхождаш се един път бе души newsm10 smile3501  love001Ама много отдавна не си ни писала оди newsm78що така бе джанъм,няма ли  да те споходи музата  bouquet

# 373
Бравос,бе Зизанке,изхождаш се един път бе души newsm10 smile3501  love001Ама много отдавна не си ни писала оди newsm78що така бе джанъм,няма ли  да те споходи музата  bouquet
Абе, Злати тва да не е дроби па яж...музата иде и си отива...ама ще се опитам да спретна нещо за да те зарадвам. Само малко търпение. Peace

# 374
  • Пловдив
Обичам те ,бе,слънцеееееее  love001  love001  love001

Общи условия

Активация на акаунт