"Под липите"- /Ihlamurlar altinda/ - TEMA 7

• 31 471
  • 732
  •   1
Отговори
# 420
брей таз Моаля ще я гръмна  #Sniper #Sniper #Sniper то голямо мазнене голямо чудо
КАТО ПЛАЗМОДИЙ Е

Нерви,защо така,бе джанъм,тя открай време не харесва Филиз.Тя е майка на момче/?/наранено,изоставено в сватбения ден именно от Филиз.../И сега ако не проличи на кого съм майка/
А сега сериозно:И на мен Моаля не ми харесва-много се бърка.Синът й е доказал,че е стабилен,разумен и предвидлив,какво се меси?

# 421
По повод снощния епизод,направи ми впечатление,че Йълмаз започва да се разколебава по отношение убеждението си за връзката на Филиз и Джем.Като че ли започва да му светка лампичката на съмнение  и черупката на студенина от обидата му вече се пропуква ?!
И мен напоследък започва да ме дразни Мюжгян-много бързо забрави разликата в социалното положение на дъщеря си Елиф и Йомер... Или когато е в нейна полза - може?!
Мюжгян е голяма егоистка, тя се опитва да постигне чрез дъщерите си това което тя не имала възможност.Пълнеше главата на Елиф  с глупости ако се сещате- Йълмаз бил беден ,а Йомер богат и т.н. сега прави същото и с Налян smile3516

# 422
брей таз Моаля ще я гръмна  #Sniper #Sniper #Sniper то голямо мазнене голямо чудо
КАТО ПЛАЗМОДИЙ Е

Нерви,защо така,бе джанъм,тя открай време не харесва Филиз.Тя е майка на момче/?/наранено,изоставено в сватбения ден именно от Филиз.../И сега ако не проличи на кого съм майка/
А сега сериозно:И на мен Моаля не ми харесва-много се бърка.Синът й е доказал,че е стабилен,разумен и предвидлив,какво се меси?
според мен Моаля много преди сватбата не хареса Филиз още като се запозна с нея

# 423
Дааа така беше Галка, но тя едно не осъзна че бъркайки се в живота им не ги направи по-щастливи, хубавото тук е че Налян не я слуша много много.

Совичке и аз съм мъжка майка, ама бебешка все още, но Моаля и преди Филиз да изостави МАЧО в сватбения ден не я искаше и Филиз точно това видя снощи, че нея никога така не я е прегръщала както прегърна Аслъ, затова ми е противна иначе я разбирам че е наранена, но това нейното си е чисто показване, че не я иска Филиз каквото и да става, даже като научи че детето и е от Йълмаз, пак направи гнусната си физиономия със стиснатите устни  Crossing Arms

Мачончо оттук нататък все повече ще се разколебава относно строгостта си към Филиз, даже май се уплаши от тези си чувства и затова предложи на Аслъ да се сгодят, незнам точната причина за годежа, някой да ме светне  newsm78

# 424
да ти кажа Елиф и Налян са много различни - Елиф винаги е мечтаела за като принцеса само как гледаше витрините на скъпите магазини, как се възхищаваше на Филиз че се облича с хубави дрехи и т.н.Докато Налян няма такива амбиции тя си харесва Керем какъвто е.

# 425
А добро утро и от мен /по скоро добър ден/ хаха ама айде
Галка напълних си устата със слюнки като гледам това хубаво кафе  Hug
 а сега за снощната серия....Фелиз много ме ядоса  #Cussing out значи тя можеше да се усъмни в Иелмаз...ама той в не не може впреки доказатлестава който е получил от "грижовната" и майка  Crossing Arms айдееее лигла  Naughty
Йомер ме изкефи снощи...и веднъж и той да постъпи разумно  newsm10
за Аслъто ми е жал,тя в случая е изкупителната жертва..ама все някой трябва да го отнесе де  Thinking

# 426
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Мераба пичолар! Hug Hug Hug
Ей, ме на и мене на мегдана... Joy
Чудим се дали да се изхождам по серията, че съвсем малко фанах... Thinking

# 427
Мараба Зизанке  Hug

# 428
  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 429
Здрасти Зизу  Hug

# 430
  • София
Мераба пичолар! Hug Hug Hug
Ей, ме на и мене на мегдана... Joy
Чудим се дали да се изхождам по серията, че съвсем малко фанах... Thinking

Добре дошла Зизу липсваше ни   bouquet newsm51 newsm51 smile3503

# 431
Ей...сладурки...ама всичките... newsm51 newsm51 newsm51
Какво е това посрещане...? Ловим ви беее...всички...  love001  love001  love001  love001
Ще ме извинявате , ама нали и аз кат маймуните работя за евулюционното си развитие...та чат пат изчезвам от мегдана... Joy Joy Joy
Иначе съм на линия за чешане на клавиатурата. И да не отговоря веднага...участвам в диалога. Peace

# 432
Какво е това посрещане...? Ловим ви беее...всички...  love001  love001  love001  love001
Ще ме извинявате , ама нали и аз кат маймуните работя за евулюционното си развитие...та чат пат изчезвам от мегдана... Joy Joy Joy
Иначе съм на линия за чешане на клавиатурата. И да не отговоря веднага...участвам в диалога. Peace

и аз така  newsm03 newsm47  love001

# 433
  • София
Какво е това посрещане...? Ловим ви беее...всички...  love001  love001  love001  love001

и аз така  newsm03 newsm47  love001
ей страхотно романтично  се получава тук браво на нас  hahaha hahaha newsm51 newsm51 txtloves

# 434
  • Разград
tuba büyüküstün with great song of engelbert humperdinck winter world of love

http://www.youtube.com/watch?v=OjV352ZYPj8

Общи условия

Активация на акаунт