Машина за хляб-38 част

• 50 477
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • София
hakama супериор от Кауфланд и тази в Лидл отговарят на условията ти-2 бъркалки,до 1250 гр.,с цена под 100 лева.

Сега пека хляб с кашкавал,после ще покажа,но се сетих за нещо друго-ако реша да добавя и пресен магданоз дали и какво ще стане  newsm78 .Някой опитвал ли е  newsm78

Деси постарай се да е вътре в тестото, защото ако е отгоре или отвън прегаря и става черен магданоза.

На първа страница няма вече снимки на тестото (поне при мен не излизат)

Първа страница стана прекалено дълга, поради което премахнах всички снимки и ги прехвърлих в блога. Така, че ги търсете там.

# 151
Първа страница стана прекалено дълга, поради което премахнах всички снимки и ги прехвърлих в блога. Така, че ги търсете там.
дедо , ти се спотайваш и ни гледаш сеира отстрани.
не може ли да се махнат първите постове и да се сложат снимките ?

# 152
  • София
дедо , ти се спотайваш и ни гледаш сеира отстрани.
не може ли да се махнат първите постове и да се сложат снимките ?

Хайде разберете се какво точно искате, защото нали ме разбираш ако следващия пък напише махнете снимките а върнете линковете, кога ще си играя на всеки един час да променям първия пост.

Нямам нищо напротив и друг да открива отделните теми по негово усмотрение.

# 153
  • София

...................

Благодаря, дядо хаджия, но допреди половин час там ги нямаше, затова си позволих да отбележа този факт.

# 154
  • София

...................

Благодаря, дядо хаджия, но допреди половин час там ги нямаше, затова си позволих да отбележа този факт.

Ами защото се оказа, че са изчезнали, някой на който съм дал паролата се е опитвал да прави някакви редакции и така е редактирал, че половината неща бяха изчезнали. После се мъчих да ги направя уж по голями ама се размазват. Не че в тука бяха по видими.

# 155
аз съм пас
пп. пропуск от моя страна  Laughing
пас съм за това къде да бъдат снимките. според мен е хубаво да са на първа страница, да се
виждат с отварянето и. лично за мен е все едно

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 16:31 от bongo_2007

# 156
  • София

Я, ти си можел да пишеш и в нормалната цветова гама .. А че си пас - добре, приветствам!

# 157
Ето и изпеченото хлебче от готово многозърнесто брашно.
Стана превъзходно, пухкаво и с мнооооого тънка и хрупкава коричка.
Използвах суха мая на доктора
.

# 158
mery_poppins1, чудно е хлебчето, разкош!  Crazy Heart Eyes  bouquet  chef Някъде писала ли си рецептата?

# 159
smile3521 А да знаеш колко е вкусно   newsm47

# 160
smile3521 А да знаеш колко е вкусно   newsm47

И грам съмнение нямам! Peace Grinning

# 161
Някой ползвал ли е тази смес за хляб?

На етикета на сместа пише "Енергиен хляб" и пише, че към сместа, която е 500гр се добавя 300мл вода. Аз обаче добавих 200мл и мога да кажа, че не се образува топка тесто, а една гъста маса от тесто/дано ме разбирате/. Какво ли щеше да се получи ако имаше още 100мл. И другото пише, че не се добавя мая, но аз добавих, защото последния път когато използвах готова смеска за хляб, изобщо не се надигна хляба.
Някой да има някакви наблюдения за тези смески?

# 162

Това ми хляба ,извинявам се за качеството,но снимах с камерата на телефона на щерката.Още топъл го нарязах,взе си един краещтник другото го нападнаха хлапетата и остана само другият краещник.

дядо благодаря   bouquet ,аз мислих да го сложа вътре ,но реших да се допитам за следващият път.

# 163
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ей откакто смениха визията на форума и изчезнахте незнайно защо.

# 164
  • Западен парк
Има ли в темата рецепти за кекс? Имам машина от Дяда Коледа и оттогава правя само един вид, измъкнах го някъде от мрежата и вече ми омръзна. А този от книжката не ми вдъхва доверие. Разгледах последните страници, но не видях нищо. Моля за съдействие.

Общи условия

Активация на акаунт