Машина за хляб-38 част

  • 50 674
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • Мнения: 7 779
Може да не е теглило момичето брашното и да има грешна мярка. Няма как според мен 500 гр вода и 1200гр брашно да се омесят от една машинка за хляб newsm78
на ЛС получи ли нещо от мен ?

# 136
  • Мнения: 3 428
Получих половината филийка от хляба на лабрекс, дето беше за теб Laughing Вкусна е Peace
Снощи скъпия прави хляб, явно нещо брашното е овлажняло, щото се наложи да добавим няколко лъжички брашно, а иначе рецептата е точна и я ползваме на отложен старт. Но хляба се получи супер.

# 137
  • София
  • Мнения: 478
Като си купих машината накупих всички видове брашно, които видях в магазина за проба, а взех и няколко различни готови микса за хлебопекарна. Сега пробвам един готов микс, тестото изглежда много добре, да видим какво ще стане при втасването и печенето newsm78

# 138
  • Варна
  • Мнения: 246
Вчера купихме с мъжа ми една пекарна на Мулинекс модел 2000, пъривя ми опит да направя хляб беше неуспешен. Коричката ми се получи супер, ама вътре беше недоизпечен, един такъв лепкав. Е хапнахме по една хапка за проба- странен ми се стори вкуса newsm78 сега пека още един, дай боже да се получи.

# 139
  • Мнения: 7 779
Вчера купихме с мъжа ми една пекарна на Мулинекс модел 2000, пъривя ми опит да направя хляб беше неуспешен. Коричката ми се получи супер, ама вътре беше недоизпечен, един такъв лепкав. Е хапнахме по една хапка за проба- странен ми се стори вкуса newsm78 сега пека още един, дай боже да се получи.
ако следиш в началото тестото - да е като по учебник (виж първа страница) , а след
това следиш и втасването - да си удвои обема , ще хапнеш хубав хляб   bouquet

# 140
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
  • Мнения: 978
здравейте, бих искала да помоля за малко помощ ако някой може да ми каже, ще правя питка и трябва да сложа на програма месене с втасване, аз до сега не съм месила в машината за хляб, имам две програми Тесто - 1,30 ч., и Тесто Bagel - 1,50 ч., според вас коя програма трябва да пусна?

# 141
  • Мнения: 0
 Слагай на 1.30 ч.

# 142
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
  • Мнения: 978
благодаря, ще покажа после резултата

# 143
  • Мнения: 7 779
благодаря, ще покажа после резултата
ммммммм...  и да има сиренце  smile3508

# 144
  • София
  • Мнения: 10 639
Здравейте,
Можете ли да препоръчате хлебопекарна, поне 1-1.5кг хляб, омесване, ( с две бъркалки ми казаха, че е по-добре).

С какво покритие са? Има ли от Инокс само?

Има ли смисъл да се инвестира в Кукър?

Бюджета е до 100на лв (макс 150лв).
Може би от Ларедут, Аляска, Клатроник... ?! От чуждестранните сайтове има ли изгода да се поръча?

За купената мая четох не много добри неща, дали ще може да се прави хляб с домашна, правена (от нахут примерно) ?

Освен хляб и козунак какво друго би могло да се приготвя? Брашно (различно от бяло) откъде си набавяте (на едро)? В с. Мрамор мисля, че още действа мелницата.

ПП: В момента в Метро има Аляска BM 2600, 12 прог., поддържане на топъл хляб, обаче е до 1кг Sad
 цена 89лв.


Благодаря

Последна редакция: нд, 09 яну 2011, 15:14 от hakama

# 145
  • Мнения: 4 914
благодаря, ще покажа после резултата
ммммммм...  и да има сиренце  smile3508

Бонго, аз го предпочитам с кашкавалче  Crazy
В момента и аз правя хляб от готово брашно микс. Ще съобща за резултата
.  [/b]

# 146
  • Мнения: 7 779
[Бонго, аз го предпочитам с кашкавалче  Crazy
В момента и аз правя хляб от готово брашно микс. Ще съобща за резултата
.  [/b]
добре де ... от теб кашкавалчето.
ще закърпя и днешният ден , няма де се мре от глад  Laughing

# 147
  • Мнения: 3 803
hakama супериор от Кауфланд и тази в Лидл отговарят на условията ти-2 бъркалки,до 1250 гр.,с цена под 100 лева.

Сега пека хляб с кашкавал,после ще покажа,но се сетих за нещо друго-ако реша да добавя и пресен магданоз дали и какво ще стане  newsm78 .Някой опитвал ли е  newsm78

# 148
  • Мнения: 7 779
Сега пека хляб с кашкавал,после ще покажа,но се сетих за нещо друго-ако реша да добавя и пресен магданоз дали и какво ще стане  newsm78 .Някой опитвал ли е  newsm78
ще стане най-вероятно хляб с магданоз  hahaha
пп. с опити се постигат добри резултати   bouquet

# 149
  • София
  • Мнения: 102
ако следиш в началото тестото - да е като по учебник (виж първа страница) , а след
това следиш и втасването - да си удвои обема , ще хапнеш хубав хляб   bouquet


На първа страница няма вече снимки на тестото (поне при мен не излизат)

Общи условия

Активация на акаунт