Машина за хляб-38 част

  • 50 372
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
  • Разград
  • Мнения: 3 114
изглежда ми супер трудна ...  ooooh! ooooh! ooooh!


Само така ти се струва.То,обясненията са повече от действията.
Веднъж ако се престрашиш да я направиш,после вече ще ти е по-лесно.
Техниката може да се приложи при всяка рецепта за козунак.

# 286
  • Мнения: 69
Рецептата на цитирания козунак е на max-mama . И аз  го правих и съм много доволна от него.

# 287
  • Враца
  • Мнения: 3 853
Обаче, моята машина няма функция само за изпичане или аз незнам коя е  Embarassed Embarassed
Моделът ми е Мулинекс XXL

# 288
  • Мнения: 7 779
Обаче, моята машина няма функция само за изпичане или аз незнам коя е  Embarassed Embarassed
Моделът ми е Мулинекс XXL
не може да няма
виж книжката - в нея трябва да са описани програмите

# 289
  • Мнения: 4 900
Обаче, моята машина няма функция само за изпичане или аз незнам коя е  Embarassed Embarassed
Моделът ми е Мулинекс XXL

Трябва да е някъде в последните програми.
Днес се наложи да правя отново черен хляб, защото май много се одобрява от домашните, та вчерашния свърши изненадващо бързо.
Преди си го ядях сама, а сега вече имам и пристрастена компания
  Mr. Green.

# 290
  • Варна
  • Мнения: 58
Да подкрепя, че козунаците не са толкова страшни. И аз им се плашех, вече 1/2 година имаме машина, но едва онзи ден се престраших с рецептата на Пина и ми беше страшно интересно, а резултатът - повече от сполучлив. Само леко се препече и носи на още добавки, но нали трябва причина да пробвам пак Simple Smile
За съжаление нямам снимки, само доволни "клиенти".
pina,  Hug  bouquet
Тази година вместо да вися пред градските фурни по Великден, ще си вися с кеф пред машинката  Peace

Мери Попинс, на някои машини се оказа, че програмата се казва "допичане" или нещо такова, но от бутоните със стрелки може да се увеличи времето до час, което си е живо печене. Не помня за кои уреди ставаше дума точно, но го пиша като жокер.

# 291
  • Враца
  • Мнения: 3 853
1. Бял хляб
2. Френски хляб
3. Хляб с трици
4. Сладък хляб
5. Бързо изпечен бял хляб
6. Хляб без глутен
7. Безсолен хляб
8. Омега 3 хляб
9. Мита (какво е това ?? )
10. Франзели
11. Тесто
12. Кекс
13. Сладко
14. Тесто за паста

# 292
  • Мнения: 7 779
9. Мита (какво е това ?? )
избери 9-та програма и виж какво пише на дисплея като време
може да ни го кажеш  Laughing

# 293
  • Мнения: 14
Обаче, моята машина няма функция само за изпичане или аз незнам коя е  Embarassed Embarassed
Моделът ми е Мулинекс XXL

Не може да няма. И аз съм с мулинекс, виж последната програма " готвене"
Дам, пропуснала съм да прочета какви са ти  Embarassed

И да... като видях мах мама се сетих, че е нейна   bouquet

# 294
  • Враца
  • Мнения: 3 853
Бонго - 1 час точно

# 295
  • Мнения: 7 779
най-вероятно това е програмата
можеш да я пуснеш без контейнера и да видиш дали реотана ще започне да грее веднага

пп.  а може да провериш със стрелката нагоре/надолу  или знака +/- (незнам как е при теб) дали това време се променя

# 296
  • Враца
  • Мнения: 3 853
Мне  Naughty не грее,
започва да бърка със всички сили  Crazy

# 297
  • Мнения: 3 695
Може ли да помоля за изпитана рецепта за вкусен царевичен хляб?
Търсих из Гугъла, но имам много чуденки - с мляко ли е по-добре, без мляко ли, с мая или с бакпулвер?

Вчера правих по тази рецепта:
•2 с.л. зехтин или олио
•1 и 1/2 ч.л. сол
•330 мл вода
•225 г царевично брашно
•450 г бяло брашно
•1 и 1/2 ч.л. суха мая или 20 г свежа мая
•1 с.л. захар
 като замених половината вода с прясно мляко.
Получи се добре на вид, жълтичко, но няма никакъв вкус на царевичен хляб, а на обикновен.  Tired Дали е от рецептата или от самото брашно.  Confused

# 298
  • София
  • Мнения: 505
Влизам да се похваля с багетите, които направих днес, ще пусна по-късно снимки. Станаха ммм...

# 299
  • Мнения: 4 900
Може ли да помоля за изпитана рецепта за вкусен царевичен хляб?
Търсих из Гугъла, но имам много чуденки - с мляко ли е по-добре, без мляко ли, с мая или с бакпулвер?

Вчера правих по тази рецепта:
•2 с.л. зехтин или олио
•1 и 1/2 ч.л. сол
•330 мл вода
•225 г царевично брашно
•450 г бяло брашно
•1 и 1/2 ч.л. суха мая или 20 г свежа мая
•1 с.л. захар
 като замених половината вода с прясно мляко.
Получи се добре на вид, жълтичко, но няма никакъв вкус на царевичен хляб, а на обикновен.  Tired Дали е от рецептата или от самото брашно.  Confused

Според мен, тъй като бялото брашно ти е 2 пъти повече от царевичното се е получил  почти обикновен хляб.
Аз още не съм правила царевичен хляб и нямам такава рецепта.
 

Общи условия

Активация на акаунт