Машина за хляб-38 част

• 50 344
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Здравейте,влизам да се похваля със първото хлебче от новата Аляска.Очарована съм от нея,сравнявайки я със моята Мулинекс 5000 тази е доста по-тиха .Разлика намирам само във изпичането на един и същи хляб при Аляската със изпичане на средна кора се получи доста по-бяло хлебче отколкото при Мулинекса макар че отвътре е изпечен добре.Иначе стана душичка,и докато кажа стойте да го снимам дъщерята го беше нарязала затова и снимката е на останалия хляб.Нямаше време да обиколи нивката.Правих го на 1 програма,мислех на 2/френски/но като видях 3.50 като времетраене се отказах.Ето го и златното хлебче на Лабрекс :

П.С Забравих пак да благодаря на Altea и iv.elina а помоща.Благодаря ви момичета  bouquet
И пак да попитам?Изпадна ми на Мулинекса цялата бъркалка,извади се отдолу цялата ос просто изпадна от казанчето.Аз я поставих на място,и тя си се върти но се притеснявам ,че от там може да изтича течност.Машинката ми има още гаранция.Дали ще го признаят и къде във София има гаранционни сервизи.

Последна редакция: нд, 16 яну 2011, 16:58 от ditsan

# 316
Изпадна ми на Мулинекса цялата бъркалка,извади се отдолу цялата ос просто изпадна от казанчето.Аз я поставих на място,и тя си се върти но се притеснявам ,че от там може да изтича течност.Машинката ми има още гаранция.Дали ще го признаят и къде във София има гаранционни сервизи.[/color]
казанче + бъркалки не влизали в гаранцията.  #2gunfire
поне така досега казват потърпевшите

# 317
  • Враца
На мен ми се счупи казанчето на третия ден от закупуването, в смисъл, спря да се върти едната перка, и проблемът не беше в машината , а в лагерчетата дето са отдолу и са капсуловани,
на другия ден ми смениха казанчето с ново.  Peace

# 318
  • София
Моля ако някой има впечатления от NEO BM 201 да сподели. Машината в момента е на промоция в Техномаркет срещу скромните 69 лв - съвсем достъпна и за пенсионерското войнство. Но е добре да се чуят и отзиви за нея. За мен лично марката е неизвестна. Благодаря предварително

# 319
  • София
Моля ако някой има впечатления от NEO BM 201 да сподели. Машината в момента е на промоция в Техномаркет срещу скромните 69 лв - съвсем достъпна и за пенсионерското войнство. Но е добре да се чуят и отзиви за нея. За мен лично марката е неизвестна. Благодаря предварително

Бабче моя приятелка си я взе само,че като отвориха Карфур,ползва я вече 6 месеца и няма ядове,но е с по малък грамаж и е с 1 бъркалка.Ползва си я и е доволна,така че няма да сбъркаш.

# 320
  • София
Бабче моя приятелка си я взе само,че като отвориха Карфур,ползва я вече 6 месеца и няма ядове,но е с по малък грамаж и е с 1 бъркалка.Ползва си я и е доволна,така че няма да сбъркаш.

Благодаря  bowuu, на 2-ма пенсионери и 1 бъркалка им е много  Joy С вашата благословия ще насърча покупката, дано да случат моите приятели с машинката.

# 321
  • София
Според мен всичко си е до късмет,щото на мен с техниките не ми върви  hahaha какво пипна съъне,включително ако ще да е последен модел двугърба камила,ако аз съм го купила се разваля на 1 път.Просто съм си карък и това си е,а ако купя за друг ще го надживее с гаранция.

# 322
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Е-е-е-е-е стига де!Не бъди черногледа.Чак толкова не вярвам да си карък.

# 323
  • София
Е-е-е-е-е стига де!Не бъди черногледа.Чак толкова не вярвам да си карък.

Не съм ама ми е смешно щото е истина.Купих си пералня 1-во пране и айдее амортисьори,после хладилник-дефект даде веднага.Телевизор изгоря на 2 месец,хлебопекарната на 1 месец откачи се бъркалката и надра казана и още бая други.Аз съм си свикнала и си ми е смешно  Wink

# 324
  • София
Според мен всичко си е до късмет,щото на мен с техниките не ми върви  hahaha какво пипна съъне,включително ако ще да е последен модел двугърба камила,ако аз съм го купила се разваля на 1 път.Просто съм си карък и това си е,а ако купя за друг ще го надживее с гаранция.

Така е, работа на късмет. Май и аз съм от твойта "партия" Laughing Но в случая става въпрос за приятели, та дано да проработи магията

# 325
  • София
  chef дядо Хаджи имам въпрос към теб
имам хлебопекарна и когато правя бял хляб става страхотен ,но когато се опитвам да направя типов или грахам резултата е нулев hahaha ето и рецептата по която го правя къжи ми къде греша
500гр. бр.грахам
8г.с.мая
1с.л. олио
1с.л. сол
320гр.вода
на моята машина е програма 2-   3ч.30мин. Praynig

Не адресирайте питането си само до мен, защото тук пишат много добри майстори при приготвянето на хляба и те също могат да ви отговорят.

Слагам и щипка захар не бухва като белия хляб, отвън става твърда кора а вътре клисав

Заместете част от грахамовото брашно с бяло брашно за да подсилите глутена.

# 326
пита с пълнеж Снимката е гадна, за което се извинявам!
Ditsan, много хубаво хлебче е направила машинката ти Hug
Didolinaa, по-добре с техниката да не ти върви Laughing
Редовно съм в редиците на четящите и радващите се на вашите красиви творения!  bouquet

# 327
Реших да спретна козунак и аз  #Crazy Единствената забележка ми е , че станаха много дебели  и сухи корите му. За първото предполагам е заради захарта, но защо и сухи  newsm78. Иначе вътре беше добре, имаше си конци, малко не издокарах май плетката. Всъщност вие преценете.

http://pretynka.snimka.bg/cooking/hlqb.482176.22105707
http://pretynka.snimka.bg/cooking/hlqb.482176.22105708

# 328
  • София
petu6ka63, може ли рецептата за тази питка с пълнеж Crazy

И аз днес правих козунак по рецепта на Танита. Не си играх с някакви сложни плетки, само колкото форма да има. Излязоха два козунака и много вкусни Crazy

# 329
  • Враца
Те защо са великденски украсени ?  newsm78

Аз се каня тези дни да правя козунак, ама не събирам смелост, а и не съм си избрала рецепта.
В смисъл трябва да е обявена в чаши, щото си подарих везната и сега няма как да отмервам в грамове .

Общи условия

Активация на акаунт