Машина за хляб-38 част

  • 50 261
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Мнения: 4 898
labrex , супер ти е козунака, то се вижда от разреза, че е пухкав, а пък и тия плодове дето си сложила вътре, ммммм...... Crazy
Днес само да се похваля с едно хлебче ЗДРАВЕ с готово брашно с намалено съдържание на глутен и с овесени ядки.
Стана много вкусно хлебче, но не бяха заредени батериите и затова не го снимах.
За козунака -  още не съм стигнала до тази фаза на хлебоправене.
В момента изпитвам различни марки и видове черно брашно.
Остава още един вид , който съм купила да пробвам и с това се изчерпва разнообразието на черно брашно в нашия град  Laughing
Досега нямам оплаквания то нито един вид, който съм пробвала.
   

# 556
  • Мнения: 0
Супер стана на външен вид първия.Доволна съм много от първия си опит.Друго си е като началото е успешно.Ще се опитам със снимките.

# 557
  • Мнения: 0

Подкокоросана от Джемма Grinning, днес реших да правя козунак по рецептата на pina. За разлика от преди, когато го правих на ръка и го докарах до консистенцията на паве Embarassed, този само прилича на такова, но стана невероятно пухкав, мек, ароматен и сладък. Поради мързел не отидох до магазина за прясно мляко, а го заместих с айрян, надявам се pina да не ми се кара много. Confused Пекох на програмата за сладък хляб, която е 2ч 55мин. Стана с зачервена коричка, но не твърда, а мека. Направо си стана разкошен, много го харесахме и като му седнахме...... Mr. Green
pina, благодаря за рецептата!  bouquet


Браво!Много съм доволна като виждам и твоя резултат!Ей така да ни върви!Как се качват снимките,нещо не се ориентирам?

# 558
  • Мнения: 3 695
Лабрекс, имаше ли конци козунака ти?

# 559
  • Мнения: 3 428
Лабрекс, имаше ли конци козунака ти?
Да си додем на темата от днес Laughing

# 560
  • Мнения: X
Как се качват снимките

Качваш първо тук, а после даваш линка от втора точка (или с бутона за изображение и поместваш първия линк).

# 561
  • Варна
  • Мнения: 124
направих козунака на Ердинч (Благодаря Джема)и моята печка предаде богу дух  #Cussing outаз бях до тук когато се оправя с печката ще се включа пак
случи ми се в 18ч.но просто не ми се пишеше,много се разтроих,че тя 10 хляба направи само
pettyna желаяти успех Peace


# 562
  • Мнения: 22 867
Лабрекс, имаше ли конци козунака ти?
Да си додем на темата от днес Laughing

Не бих казала, поне не такива, както когато го правя на ръка. Хубаво се делеше по дължина филийката, направо яка порязаница  Grinning, но пък беше толкова пухкав и мекичък. Страхувах се, да не е сух, не обичам препечени неща, но стана точно по мой вкус. Peace

# 563
  • София/Варна
  • Мнения: 2 413
Аз се завърнах най-накрая от страната, в която вместо хляб хапват купичка ориз и с огромно удоволствие се захващам с хлебопеченето.
Гледам сте се захванали с козунаците от сега, ще ви следя, та дано се престраша тази година да направя и аз.

# 564
  • Русе/София
  • Мнения: 1 838
Оф и аз от година имам хлебопекарна,но още не мога да се престраша да направя козунак.И на ръка ме е страх,та затова само се удивлявам на вашите козунаци.Поздравления.

# 565
  • Мнения: 0
направих козунака на Ердинч (Благодаря Джема)и моята печка предаде богу дух  #Cussing outаз бях до тук когато се оправя с печката ще се включа пак
случи ми се в 18ч.но просто не ми се пишеше,много се разтроих,че тя 10 хляба направи само
pettyna желаяти успех Peace

Благодаря!Съжалявам,че при теб така се получи,не унивай - все пак е техника.До скоро,чакаме включването ти отново!

# 566
  • Мнения: 0
Оф и аз от година имам хлебопекарна,но още не мога да се престраша да направя козунак.И на ръка ме е страх,та затова само се удивлявам на вашите козунаци.Поздравления.
Недей да се страхуваш толкоз , ами приготвяй продуктите.Ние ще помагаме където е нужно.Щом аз се престраших,значи и ти ще се справиш.До Великден ще се усъвършенстваме и  като избухнем с едни творения...Снощи у нас бяхя крайно изненадани.Приятно е само да им гледаш лицата,т.е.на тримата мъже.

# 567
  • Мнения: 0
Някой ползвал ли е на Panino пълнозърнестото брашно?Смятам да правя хляб от него.Е, ще ми трябва и рецепта разбира се-за утре.Синът ми е на диета , та затуй смятам , че е подходящо,но не съм правила досега.

# 568
  • Балчик
  • Мнения: 9 285
babaitka, ShockedУжас.Как така? Каква марка е машинката ти? Поне успя ли да си довърши програмата?

labrex, перфектен козунак. Peace

vmarinska, какво те плаши толкова това плетене? Ако приемеш един съвет- омеси си тесто от 300 мл вода и 500 гр брашно и имаш опитно зайче. Laughing Пробвай разни плетки с него- 3-ка, 4-ка, 6-ца. Можеш да си го разваляш и пак и пак. След това просто го изхвърли.  Но ще си опитна във всякакви плетки. Hug Ако нямаш мога да ти пратя клипчета за 4-ка и 6-ца и снимки също.

Последна редакция: ср, 26 яну 2011, 12:41 от Джемма

# 569
  • Мнения: 547
Много благодаря за рецептите. Още тази събота ще пробвам! А диетите... ще оставим за понеделник Laughing

Общи условия

Активация на акаунт