Не можем да изберем измежду 5 мъжки имена...

• 6 798
  • 89
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
Според мен глупава причина за избор на име.
Избери такова име че мисленето за името на второто дете да е по-лесно.
Не сега сина да го кръстиш Долче и да се знае че другото ще е Габана. Laughing Hug
Що бе, оня ден гледах по новините едни цигани, които си бяха кръстили децата Армани и ВерсачИ, щото били готини блузките и дънките.  Кво им е?  Wink

От друга страна, ако бях написала, че се колебаем между Джоузеф, Онуфрий и Жулиан, защото са красиви имена и така ги усещам, умна ли щеше да е причината  Wink  Hug

# 46
  • Пловдив
Вторият път ще се колебаеш между Иеремия(1 май), Еразъм(4 май) и Акакий(7 май), а ако малко позакъснеете може да се включи и Арсений(8 май)  Flutter  Whistling  Hug

# 47
  • София
За "изяждането" на празниците ...
Аз съм родена на 31 декември и никога не съм празнувала Рожден Ден, като хората. Погълнати от суматохата по посрещането на Новата година често дори забравят да ми се обадят. Включително дори веднъж и собствената ми майка!  Sad А тази година ме забрави най - близката ми приятелка!  Laughing
Та съм на мнение, че ако има възможност, нека празниците да са равномерно разпределени по време на цялата година. Да им се насладиш, както трябва на всеки един от тях по отделно.  Hug

ЗлаВещицаJoy  Joy  Joy!

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 18:47 от narcis

# 48
  • с/у ОколоМръсТното
От анкетата: Симеон/Симон

... инак Тодор/Теодор

# 49
И на мен на първи януари никой не ми честити имения ден. Sad Не можаха ли друго име да изберат наш"те? Confused

# 50
  • София
хехехе, да бе...познавах един Васил, всяка година на първи купона продължаваше у тях Simple Smile не само че му честитяха...
една приятелка е на втори пък родена, никога не й е пречело Simple Smile
само ако са на същата дата е гадно иначе като има някой друг ден разлика не е страшно. Wink

# 51
И на мен на първи януари никой не ми честити имения ден. Sad

Ми ти нямаш имен ден, как да ти го честият?

# 52
И на мен на първи януари никой не ми честити имения ден. Sad

Ми ти нямаш имен ден, как да ти го честият?
В повечето именици пишече имам. Crazy

# 53
Ей сега ако напиша, че имаш имен ден на 31 февруари, и това ще излиза в гугъл, ама не значи, че е вярно  Simple Smile

# 54
  • Пловдив
Вторият път ще се колебаеш между Иеремия(1 май), Еразъм(4 май) и Акакий(7 май), а ако малко позакъснеете може да се включи и Арсений(8 май)  Flutter  Whistling  Hug
smile3521 Хаха, чуднички са всичките  Joy

Естел , как се казваш, че не се сещат хората? Василовден си е популярен празник, не е някой измислен, дето не го знаят хората.

# 55
Особено Акакий е нопмер едно.Предизвиква ми асоциации за лайно. Embarassed

Последна редакция: вт, 11 яну 2011, 22:18 от Естел

# 56
  • Пловдив
Имам приятелка, която ти е адашка, и хич не ми е минало през акъла, че може да има празник на Василовден  Blush Сега й погледнах профила във фейсбука, от 128 приятели са й честитили само 5 на първи януари.

# 57
И аз имам приятелка Веси, която си го празнува на 1ви, винаги го е празнувала.
Макар че не ми е логично на мен, ама като си я обичам, не споря  Mr. Green
Еразъм е супер просто  Whistling

# 58
Еразъм е супер просто  Whistling
като оргазъм  Mr. Green

# 59
И на мен на първи януари никой не ми честити имения ден. Sad Не можаха ли друго име да изберат наш"те? Confused
Ако приемаш поздрави на 14 януари и ако не забравя ще ти честитя, става ли?

Общи условия

Активация на акаунт