Отговори
# 45
Честити бебета на svet0slava, мама vanq_teneva, tuty1 (най-накрая и каква е голяма госпожицата!), Fleur, Emilly1212!!!
Да са ви живи и здрави душичките и много да ви радват! На вас бързо възстановяване желая!

Чери! Голямо бонбонче е мъничката, как се губи в ръцете ти, но ще порасне душичката, нашето талисманче!
Бубе, ти нещо ни бъзикаш вече  Joy
Инката не се появи повече след съмненията, че й изтичат водите   newsm78
Жекова и тя не се е вясвала скоро.
Ади дано всичко е наред  Praynig Измъчи се горката!

Еха, още едно бебенце!
Честит Божидар и на мама Сенедра!   bouquet

# 46
Ах, Емили, супер.

# 47
  • В две тъмни очички
Senedra 73 , честита рожба !!! Да ви е живо и здраво бебчето!
Моите контракции продължават, само че сега са на около 10 мин, тапата продължава да пада. Отивам на записи и по-късно ще пиша пак.
Ади , миличка , стискаме палци всичко да е наред!

# 48

Инката не се появи повече след съмненията, че й изтичат водите   newsm78
Party Сигурно от нея и от Жекова ще са следващите новини!

# 49
Браво, браво!!!
Да са им честити бебчетата на Сенедра и Емили, и да им носят много радост и гордост!  Hug

Гледам на първа страница, бебчетата вече са ни толкова много  Heart Eyes, че почнаха да се повтарят имената  Party
3-ма Мартиновци
2-ма Борисовци
Божидар/Божидара
Самуил/Самуела....

Ние сме 2 в 1!  Hug
Благодаря за кафето и чаят в реално време  Crazy

Ние снощи имахме разправия с моя мъж, изплаках си очите, и му казах, че ако родя днес, няма да му го простя....  Crossing Arms Трябваше и една ракетка срещу гъбите да си сложа, ама малкия така ме човъркаше на няколко пъти надолу, че имах чувството, че ще изкара песарията навън  ooooh!
Е, засега всичко е наред..

# 50
Добро утро момичета,

влизам да видя има ли новини от Бубето, реших, че вече е родила ама не  Grinning Голям инат е тази бебка, не ще да излиза и това си е. Дано днес да е денят най-накрая  Grinning

Емили, честит син Самуил! Да е жив и здрав и много щастлив!

Сенедра, честит син Божидар! Да е жив и здрав и много да ви радва!

Бързо възстановяване момичета!

Ади, с теб сме, всичко ще е наред  Hug

# 51
ViFresh, и моята беше хиперактивна допреди седмица, ама сега й е яко тясно, едни измъчени протягания прави, все едно се опитва да си разтегли корема Simple Smile а и нещо са ми намаляли водите и предполагам, че и това я затруднява, защото последните дни дори не хълца толкова много... ама ще разберем утре какво е положението.

А за предизвикване на раждането ако секса не помогне имам от 3-4 места инфо, че след жената и ръката интимно  Crazy до 7-8 часа започвало раждане.. а дали е така кой ще ни каже Simple Smile))

аз мога да кажа - НЕ ПОМАГА, мамка му! всеки ден се самозадоволявам. контракциите след това са адски, но все така безболезнени, както и преди това Grinning

честит ни Самуил! много хубаво име сте му избрали! да е жиииив и здрааав!:-)
честито бебче и на мама сенедра! много много да я радва!

ей измъчиха я тази Ади, дано бързо да й кажат какво става, че сигурно се е ошашкала!

биричка, сега не е момент за караници с "врага". свиркай си и хич да не ти пука за глупости! Sunglasses

# 52
Честит Божидар на мама Сенедра!
Честит Самуил на Емили!
newsm07

Аз чинно си чакам датичката. Мъжът ми вече няма търпение да ме метне в болницата и да прехвърли отговорността за мен на лекарите Joy. Много се притеснява горкичкия.

# 53
  • София
Честит Божидар на Сенедра
Ади Hug

# 54
Честито и на мама Сенедра!На мен днес ми падна и втория шев и съм супер щастлива!

# 55
Здравейте, мили момичета!
Щастлива съм да съобщя, че снощи се роди моята племеница - сладката ЕМА на Inka_ . Бебка е 3 кг и 48 см. И двете са доре и нямат търпение да се гушкат  Heart Eyes.
На всички ви пожелавам много здраве и радост по чудния път на майчинството   bouquet

# 56
 newsm68 newsm44 Ехааа Честита госпожица на Инка  Hug Hug

# 57
  • Пловдив
Честити бебчета на Емили, Сенедра, Инка  bouquet  bouquet  bouquet

Нощни мерси за темичката  Hug

# 58
Ехе 2 бебета само докато погледна отново темата.

Честити бебченца на Сенедра и Инка.   bouquet

# 59
ЧЕСТИТО НА Inka!

Ама днес валят, валят...

Общи условия

Активация на акаунт