Отговори
# 60
Честити бебчета на Емили, Сенедра, Инка  bouquet  bouquet 
Hug Hug Hug
.......2 в1 Crazy

# 61
Честито и от мен на Сенедра и Инка,да са им живи и здрави бебчетата,а на мамите бързо възстановяване!!! bouquet

Ние още сме си 2 в 1 и всичко е мн мн спокойно,май доки се е  объркал че ще е скоро,защото на хоризонта няма и лек ветрец дори

# 62
  • София
Здравейте, мили момичета!
Щастлива съм да съобщя, че снощи се роди моята племеница - сладката ЕМА на Inka_ . Бебка е 3 кг и 48 см. И двете са доре и нямат търпение да се гушкат  Heart Eyes.
На всички ви пожелавам много здраве и радост по чудния път на майчинството   bouquet
Честито,Инка!Да ти е жива и здрава Ема   bouquet
Чакаме да разказваш WinkА понеделник ако не те изпишат значи ще се засечем може би Wink

# 63
Честито Инка! Много да ви радва малката госпожица! На теб бързо възстановяване!
Много хубаво име сте избрали, едно от фаворитите ми за име.   bouquet
Гъбка, ти последно понеделник влизаш ли?

# 64
  • София
Гъбка, ти последно понеделник влизаш ли?
Амииииииии...май да.Кълвачева ми каза да отида в 9 сутринта на преглед и тогава да и кажа какво съм решила.

# 65
Честити бебченца на Сенедра и Инка.

# 66
Инка, честита ти Ема!  Heart Eyes

# 67
Колко много бебетаааааааааа. Честито на всички нови майчета. Да са ив и здрави бебоците, да растат и да слушкат много. На мамите бързо възстановяване. Ние сме си  2в1 още. тоновете вчера вечерта бяха супер, кръвното 130/80 бива. Та на 10 в болницата за надзарии предизвикване на раждане. Ако не се престраши по-рано сладурката, ама нещоооооооо.... мързилче е явно.

# 68
Ехаааа, пак нови мъници!  smile3501 Да са живи и здрави, спинкащи, акащи и хапващи ... абе въобще както си му е редът!

# 69
Честити рожбички на Светослава, Ваня Тенева, Тути, Фльор, Емили, Сендера и Инка!!!  baby_neutral baby_neutral baby_neutral
Да растат здравички и много да ви радват!!!   bouquet   bouquet   bouquet

Стискам палци на всички, които още са 2в1 и 3в1  Wink  Hug

Ние току що се върнахме от консултация, не сме наддали много -  за 15 дни 300 гр.  Confused Сега ще следвам съветите на доки - кърмене през не повече от 2 часа за не повече от 15 мин., защото до сега седеше по 30тина мин на гърдата и подремваш ... ох, до 20.01 има време, когато е следващата ни консултация и дано да имаме напредък, че ще се притесня наистина  Rolling Eyes

# 70
Честити бебчета на Емили, Сенедра и Инка  bouquet
Алекса, защо не се обърнеш към консултантка по кърмене тук във форума. За мен 300гр. за 2 седмици не са малко. Също така не бих ограничавала времето на кърмене. Както знаеш първото мляко е по- воднисто, след това идва зрялото, което е хубаво да се изсмуква, а това при всяко бебче става за различно време. Спирам да ти се бъркам Blush

# 71
Ето ме-еми докъде я докарах-не са ми на еднакво време контракциите-5-7-12 мин и се чудя какво да правя. Ама май след малко взимам душ и тръгваме.

# 72
  • ул. "Мечтание"
an_kata  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Не свършиха мъките на Ади!  Sad Дано скоро се приберат вкъщи вече!  Praynig

Честит Божидар на Senedra!!!   bouquet Да им е жив и здрав и много щастлив!

Бубе, айде fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Надявам се вече да има развитие при теб!

Жекова fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover И от теб чакаме благи вести!

Бира  Hug

Инка, честита ви малка Ема!!! Да ви е жива и здрава и да е едно много усмихнато и слънчево детенце!

Алекс, направо се оцъклих от съвета на педиатърката! Изненада ме приятно, че подтиква да се кърмите по-често (макар че ограничението във времето е повече от безмислено и ефекта от него може да е обратен)!  Party Браво за доброто попадение! Кърмете си се на воля, нищо че 300 гр за две седмици въобще не са малко! Hug Няма за какво да се тревожиш!

И друг се оплака, че бебето е наддало "само" 300 гр. Но 300 грама от какво - от рожденното тегло или от теглото при изписване? Това е важно, защото теглото при изписване обикновено е по-ниско от рожденното тегло и според зависи кое се гледа може да настъпи кофти недоразумение.  Peace

Последна редакция: сб, 08 яну 2011, 12:30 от Нощни очи

# 73
А и кантарите в болницата и при педиатърката може да показват различно Peace

# 74
  • ул. "Мечтание"
А и кантарите в болницата и при педиатърката може да показват различно Peace

Така си е!  Peace
Аз на първото теглене при педиатърката не бих отдала абсолютно никакво значение.

Общи условия

Активация на акаунт