Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава, когато се отделя коластра от гърдите?
Какво означава, когато тапата падне преди изтичането на води?
Какво представлява хиперлактацията и какви са нейните последици?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава, когато се отделя коластра от гърдите?
Когато се отделя коластра от гърдите, това може да означава, че тялото се подготвя за предстоящото раждане. Коластрата е първото млечно вещество, което се произвежда от гърдите преди кърменето. Този процес може да започне седмици преди очаквания срок на раждане и е често признак за предстоящото раждане.
-
Какво означава, когато тапата падне преди изтичането на води?
-
Какво представлява хиперлактацията и какви са нейните последици?
Хиперлактацията е състояние, при което гърдите произвеждат прекомерно количество мляко. Последствията могат да включват болезнени и напълно пълни гърди, риск от мастит и трудности при кърменето. Управлението на хиперлактацията включва редовно изцеждане на млякото и консултация с лекар или консултант по кърмене.
-
Какво е значението на намаляването на времето за кърмене и какви са препоръките за това?
-
Какво представлява Gyno-Pevaryl и за какво се използва?

, започна и да ме разпитва какво още има за купуване...кои торби от багажа да ми носи по-късно и въобще да се информира за всичко което се сети! Сладкия ми мишок явно започна да осъзнава какво става

В тоя ред на мисли и моята лекарка ме пита кога най-сетне ще раждам, а това 7 дни преди термина. Малко несериозно ми се видя, ама поне приемане в болница не спомена, само ме вика пак да преглед и запис.
Да си гледа работата, повече няма да ми види физиономията.

Когато тръгне - тогава. Това, че може да реши да се роди след термин по никакъв начин не увеличава рисковете от руптура, така че да си прати заплахите при някой друг. На мен не ми минават тия.
.