Отговори
# 210
 Hug Hug Hug Hug  love001  love001  love001

въпреки, че ме тръшна грипът и съм още леко грипозна... С/Н бях изключително сополива и кашлива... Joy Joy Joy
но днес съм по-дибре и съм на тръстиката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green естествено, т.е на бач.

искам "само"  Mr. Green Twisted Evil да ви се поФАля и че и моя милост шЪ стане убавица  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
започнах диетка и  Joy Joy резултатите са вече на лице... Whistling Flutter Flutter
Бе, Шъ си влезна аз в старите дрехи от преди разните му там операции, химии и нам к;во още... Mr. Green
тъй де...

# 211
        Здравей Бубе,
    Не бях влизала тези дни във форума и късно разбрах за твоите притесненията за майка ти, относно лимфните възли и тежкото й дишане.
      Моето мнение е, че лимфни възли могат да се подуят по много причини, защото те са бариерата, те са реакцията  на организма към външен агент. Другият момент в притеснението, че майчето ти диша трудно.Обяснения, колкото щеш – като се започне от това, че се дължи на едно обикновено притеснение т.е състояние на нервна почва, което е най-лесното и безотговорно обяснение и се стигне до сериозни белодробни причини!
       Поради това,  не се вслушвай в празни съвети от форума и наистина отиди до лекуващия си лекар – някой беше го споменал вече – до химиотерапевта ти и сподели с него притесненията си. Той познава състоянието й, той е главния диригент на състоянието и. Едва когато той каже, че трябва да се консултира със зъболекар, тогава. Защото докато търсите зъболекаря, ще загубите ценно време и може да изпуснете нещо сериозно в диогнастицирането и лечението й. Няма да слушаш и мен, ако наруша този принцип!

# 212
Момичета имам следното питане. Може и да се е обсъждало вече. Изследването HER 2 разбрах, че се прваи в патоанатомия. Дали може да се направи в патоанатомията на ВМА, че там имаме наши хора и ще стане по-бързо. Някой дали е наясно? Или може само в мед. академия и онколлогията?
Благодаря

# 213
  • у нас - на брега на морето
Сисссс, ам чи ти си си убавица отдето и да го погледнеш! newsm51
 Айез Седай, вие съвсем ме притеснихте с вашите диети и резултати, а аз като нямам воля си се оправдавам, че на нас са ни противопоказни диетите. Thinking
Антом, благодаря за кайвенцето! Hug Добра идея за разпечатването на притчата.

# 214
               Поради това,  не се вслушвай в празни съвети от форума и наистина отиди до лекуващия си лекар – някой беше го споменал вече – до химиотерапевта ти и сподели с него притесненията си.

Лелеееее,някой в тоя празноумен форум се е сетил,че жената трябва да я закарат на лекар ли...Не мога да повярвам... Crazy

Йовче, а бе ФреТ сме Убавици,ама половинките дали мислят така... Mr. Green

# 215
Момичета имам следното питане. Може и да се е обсъждало вече. Изследването HER 2 разбрах, че се прваи в патоанатомия. Дали може да се направи в патоанатомията на ВМА, че там имаме наши хора и ще стане по-бързо. Някой дали е наясно? Или може само в мед. академия и онколлогията?
Благодаря
Да, прави се. По принцип първо трябва да го направят в Онкологията, но преди да напуснеш болницата. Ако "евентуално" са забравили...може сама да си го направиш във ВМА. Аз сама си го направих, защото след това разбрах, що е то HER 2. В зависимост от резултата, ако е на границата, тоест с два плюса, правиш друго изследване по КИШ в мед.академия.
Ето тук можеш да прочетеш повече: http://www.her2bg.com/category/her2

# 216
  • у нас - на брега на морето
Цитат
Йовче, а бе ФреТ сме Убавици,ама половинките дали мислят така...:
Сисссс, то за нашите може и киликанзери да сме, ама за чуждите със сигурност не е така, а те са далеч повече от един! Mr. Green :hahaha Така, че хич да не ти пука, Ако и да ти е шеФ! Laughing

# 217
  • Варна
Пардон,
ама какви киликандзери тука промъквате! Срамота!
Важното е да не забравят как се правят деца и редовно да се упражняват !

Laughing

# 218
 Joy Joy Joy Кой ме запозна с вас... Joy Joy Joy

# 219
  А бе момичета я преведете таз дума киликандзери че,тоз български 
не го знам пък бях редовна ученичка Heart Eyes

# 220
  • София
Интернет  Joy Joy Joy
Откачалки бол, ха ха   hahahaха

# 221
Интернет  Joy Joy Joy
Откачалки бол, ха ха   hahahaха

Ама пък се и надушваме бе...даже и през мониторите... Joy Joy Joy

Лорън,скъпа ми приятелко,в пряк превод киликандзерът е пряк потомък на импотентен дявол и фригидна вещица... Joy Joy Joy

# 222
  • София
Е, това обяснение ме хвърли в тъча  Joy Joy Joy

# 223
  • София
Благодаря
Изследването се прави веднага с хистологията в болницата, в която е направена операцията. Друг е въпроса, дали патологията в тази болница е оторизирана, или има лиценз да прави подобни изледвания. Ако ли  ХЕРа е на границата, т.е. 2++ се прави контролно изследване по ФИШ или КИШ, което се прави при доц.Христовя в патологията на Мед.Академия или в Плевенската мед.акад.

# 224
  • пловдив
Лорън,скъпа ми приятелко,в пряк превод киликандзерът е пряк потомък на импотентен дявол и фригидна вещица... Joy Joy Joy
Е, това обяснение ме хвърли в тъча  Joy Joy Joy
[/size]

rotfImbo #Silly и мен, още повече, че като една неграмотница, хукнах веднага да си отговаряв с умното гугълче и вече се бях приготвила да си се представям като една голяма червена мравка, пък то друг потомък съм била ...
http://apollon.blog.bg/izkustvo/2009/09/20/proizhod-na-syvremenn … ilikandzer.401020

Общи условия

Активация на акаунт