Мека мебел -6

• 134 546
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
  • София

medunka   Точно по мой вкус търсите  Grinning Ако намерите нещо друго, пускайте линк.  Hug
Ето този ако не беше с подвижни възглавници щеше  да е перфектен.

http://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=14&pid=59115

# 571
За така наречените 'леки' диванчета, които обсъждахме и показвахме по- напред искам да кажа, че всъщност няма такова нещо, да не можеш да се излегнеш на него. То си е диван като диван. Това, с което ние се снабдихме даже е доста удобно както за сядане, така и за излягване. Наистина вида му не е толкова лежперски, но то не идва само от вида. Аз доста дивани пробвах по магазините, докато търсихме и някои на пръв поглед много удобни се оказва, че им е плитка седалната част, облегалката или идва много напред или е много изпаднала назад, подлакътниците идват на такава височина, че все не са ти удобни за ръцете. Трябва да се пробва.

# 572
  • София
  Аз да се похваля, че най-накрая ми пристигна Азалията от Тедива. Засега съм доволна, да видим бялата част от тапицерията, която я поръчах накрая дамаска, а не еко кожа, колко ще издържи покрай малките.

# 573
  • В кошера...
Айла, дай да видим реални снимки на дивана. Чудя се дали има разлика в цените, ако поръчаш от дистрибутор и при тях в Добрич? Вие как поръчахте?

# 574
  • София
  Мъжът ми е от Добрич, но го поръчах от тук. Ползвахме едно намаление преди празниците и вместо към 1900 лв да кажем ми излезе 1600 лв.
  Не съм го снимала, защото още ми се мотае едно легло зад него в хола и не съм го наместила. Ще се опитам все пак да направя няколко снимки. Цветът е както тук  - http://tediva.eu/bg/products/10-%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%8F
  Кафявото е същото, може би не толкова ярко и бялото има съвсем лек по-убит цвят, най-малкото защото е дамаска както и кафявото, не еко кожа.

# 575
  • Някъде там...
Айла, хайде честито! Със здраве да си го ползвате и да не му се случват много инциденти, особено на бялата част.  Mr. Green Ние чакаме нашия вече всеки момент да дойде. Уж трябваше да е миналата седмица, но както си и предполагах, не дойде тогава....

# 576
  • Пловдив
Момичета,
могат ли да се видят "на живо" мебелите на "ТЕДИВА" някъде в Пловдив?

# 577
В Дантес на Асеновградско шосе има изложени дивани на Тедива, не съм сигурна за
Мебели Идея в Рум Тракия и Галеро.

# 578
  • В кошера...
Здравейте отново,
вчера минах през Зоната в Бургас и там има само на Севлиево дивани.
Мислех, че имат и на Тедива. Имат подобни модели, но нямаше някой, който да ме грабне. Разочаровах се, защото много искам да е капитониран /Като Азалията на Тедива/, да е с малко възглавници /предпочитам даже да са статични, вградени/ и да се свалят калъфите за пране. Е, такова животно нема - капитонирането изключва свалянето на калъфа, а почти всички са с подвижни възглавници - ако ще се перат. Така че ще трябва да избирам - красив или практичен?

# 579
  • София
  На азалията се свалят само големите и малките калъфи на възглавниците. Големите възглавници са почти като статични честно казано, макар че децата ги бутат и тях и си играят често.
  На седалната част и на корпуса дамаската не се сваля, тъй като на седалната част е пришито, така че да ги има тези квадратчета, които се виждат.
  При нас това беше едно от малкото неща, което ни допадна и на двамата, а и го чувстваме удобни и затова се решихме. Принципно и аз исках ако може всичко да се сваля, но...

# 580
  • В кошера...
http://www.zonaforhome.bg/products/meka_mebel/garnituri/0/0230223048 - този модел ми заприлича на твоя

# 581
  • София
Момичета помагайте пак  Hug Скоро писах, че търся дунапрен. Всички телефони които ми дадохте са проверени и на място сме ходили. Не могат да отрежат дунапрена под наклон.
Трябват ми 4 продълговати възглавници за облегалки на леглата.  Скосени са като облегалка на диван.  Rolling Eyes Къде да търся, не може никъде да не се прави такова нещо  Sad

# 582
Момичета помагайте пак  Hug Скоро писах, че търся дунапрен. Всички телефони които ми дадохте са проверени и на място сме ходили.
Не могат да отрежат дунапрена под наклон.

"Фрезоване, рязане, гравиране - Предлагам изработка на детайли с CNC Ruter"  Peace
http://www.bgaudioclub.org/forum/viewtopic.php?t=20402&sid=c … 14daa369c2ec80119

# 583
ketito, преди няколко години ,като правехме стаята на сина ни,имах и аз такава идея.не успях да намеря дунапрен с такъв профил и в крайна сметка купихме дунапренен дюшек.Дебелината  е 10 см,нарязахме го на правоъгълници през 30 см и накрая си направих калъфи за тях.Станаха абсолютни паралелепипеди,но пак си ми харесват и вършат работа.

# 584
  • София
St_St75 А с какво ги рязахте? На мен ми казаха, че могат да ми отрежат продълговати  парчета 90см на 20 на 20 примерно
но аз как да го скося 12 на 20 на ми е ясно  Rolling Eyes Ако не е равно ще си личи Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт