Мека мебел -6

• 134 525
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Нашите също са продълговати.Нарязаха ни дунапренения дюшек в магазина,от който го купихме.Не сме ги скосявали по същата причина-няма да е равномерно и ще си личи под дамаската,като им  се  направят калъфи.

# 586
Моля ви ако някой знае цената на тези два ъглови дивана , нека ми пише на лични. А ако някой има повече информация за тях, стават ли за ежедневно спане нека да споделят. Предварително благодаря Grinning
http://aksaga.com/bg/products/view/cat/16/id/170 и
http://aksaga.com/bg/products/view/cat/16/id/191

# 587
  • София
В предните теми хвалиха много първия модел. Върни се назад да прочетеш. Не си спомням подробности.

# 588
Здравейте, ако някой има впечатления от белия диван в тази брошура http://www.enikom-m.com/images/50www.pdf на 5-та страница, моля да ги сподели, защото съм го харесала, но ме притеснява, че цената му е ниска за диван от ест. кожа и не знам дали е качествен Rolling Eyes Пише производство - Сърбия така, че ако случайно някой има диван оттам моля да сподели дали е доволен и това би била полезна информация.

# 589
  • София
Здравейте, ако някой има впечатления от белия диван в тази брошура http://www.enikom-m.com/images/50www.pdf на 5-та страница, моля да ги сподели, защото съм го харесала, но ме притеснява, че цената му е ниска за диван от ест. кожа и не знам дали е качествен Rolling Eyes Пише производство - Сърбия така, че ако случайно някой има диван оттам моля да сподели дали е доволен и това би била полезна информация.

Аз ли  не видях  добре, но за дивана пише че е ЕКО кожа. Аз имам друг на сръбска фирма от 2 години, не ми харесва тази еко кожа, лятото много спарва, а зимата е супер студена. Иначе за качеството не мога да кажа нищо.

# 590
Дивана е ест. кожа, белия от 1699 лв. Може би гледаш бежовия над него от 899 лв. Иначе прегледах доста коментари, че изкуствената запарва и не е комфортно с нея и съм се отказала от такъв вариант, благодаря  Peace

# 591
Тя и естествената запарва - имам офисен стол от естествена кожа и през лятото си запарва.

ПП
Но диванът изглежда много добре.

# 592
  • София
Вярно , извинявам се   bouquet

# 593
  • Някъде там...
Нашият старомоден диван дойде. Много е удобен.  Laughing
Само че са ни объркали цвета на крачетата и ще видим какво ще измислим, че така ме дразнят.

# 594
  • Sofia, Bulgaria
Извинявай, че се намесвам, но следя темата. Не че имам отзиви за този онлайн-магазин, но не бих си купила диван от който и да е, без да го видя, да го пробвам, да полегна на него, да разбера какви материали са вложени. Преди време бях преглеждала сайтовете на всички големи вериги за мебели и си бях набелязала модели. Когато една събота пообиколихме, направо се отчаях. В сайтовете повечето са триизмерни рисунки, както и в този случай. На живо изглеждат ужасно - грозни и груби дамаски, екокожи от най-долнопробните, криви шевове, чепове по дървените части, които са от крехък иглолистен материал, кофти механизми. А няколкото, на които седнах - точно от този тип, съвсем ме отказаха. Толкова бяха твърди, че нямам думи. Все пак това е мебел, която ще използваш всеки ден и трябва да ти е комфортно - на теб и на семейството ти. По-добре отдели една-две съботи, обиколи, можеш да поръчаш с друга дамаска освен на показаните мостри, да платиш капаро и дори на изплащане. Това е моето мнение и дано съм прекършила ентусиазма ти, защото мисля, че ще е за добро.  В интерес на истината, добро впечатление ми направиха в Зоната няколко сръбски ъглови диванчета и няколко немски в Комо. Но това беше преди повече от шест месеца. Така си и стоя без диван.

# 595
  • В кошера...
Жабче, със здраве да си го ползвате. Може да е старомоден, но и ние такъв ще търсим. Сподели от къде е и колко време го чакахте? Много ми хареса дамаската. Свалят ли се калъфите?

# 596
  • София-в сърцата на моите деца
Здравейте и от мен.
Това пък е моят фаворит за ъглово  канапе. Идеално пасва на интериора който съм замислила, а и се вмества в бюджета ми. За да ми излезе по-изгодно, реших да го купя по интернет... Дано не се обърка нещо. Ето го и моделчето, което си харесах, само че ще го заръчам в бяла кожа:
http://www.nella-design.com/product.php?id=1

Вече имам няколко много добри отзиви от този електронен магазин, но моля ви, ако сте пазарували оттам, споделете:
www.nella-design.com

Благодаря ви предварително.
Задължително се пробва и вижда на място PeaceТози,който си харесала е ужасно твърд Mr. Green

# 597
  • София
  Eто и няколко снимки на Азалията от Тедива. За съжаление фотоапарата ми не става за нищо, а и аз като фотограф, затова снимките са ужасни. Цвета е доста по-топло кафяво в действителност. Поръчах си го без ракла на лежанката и съм доволна, тъй като така е много мекичък и удобен навсякъде. А и с ракла беше с 20 см по-къс, което предвид че мъжът ми е 192 предпочетохме по-дългият вариант. Целият диван в този си вариант е 220 на 180 см, като разположението му в хола ще се промени, тъй като в момента има едно изостанало единично легло зад него.

# 598
Гледам, че всички бягате от твърдите дивани - меките не се ли издънват за година - две? Ясно, че зависи от качеството на производство и материалите най- вече, ама предвид, че тука все за евтини дивани става дума много се чудя не стават ли 'гнезда' там, където най- много се седи  Thinking

# 599
  • София
  След 2-3 години ще споделя, Азалията е около 2 хил лева без намаление с дамаска варианта, така че силно се надявам да издържи повечко време. Имам приятелка с диван от тедива с двама младежи, която сподели, че се държи много прилично предвид терора на който е подложен от тях. Отделно аз и децата сме финни, ще му заделя само на таткото едно място където евентуално да си го издъни  Mr. Green

Имам си две кухненски канапата, които се разтягат, но са ужасно твърди, неудобни са ми и реално само ми заемат място в трапезарията, защото никой не сяда на тях и не се ползват. Поне са вариант при гости да се спи там, но предвид и цената им честно казано съжалявам за тази покупка.

Общи условия

Активация на акаунт