Отговори
# 615
Милички, ето едно кафенце с любов от мен, минавам набързо да изчета последната страница и отлитам на ЖК. Отчет - следобед Simple Smile

П.П: Палчета на всички останали, които имат нужда днес Praynig

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 11:08 от Fantasy_Girl

# 616
Аз пък много странно - откакто влязох в деветия месец ме изоставиха и болежки, и контракции...съвсем малко имам вече  Praynig Сигурно поради тази причина ми става от ден на ден едно такова спокойно и уверено...дано и накрая да съм така  Crazy

Палчета на всички, които днес имат нужда да не забравя  Hug

Забравих да ажа за болничния - и мен от работата ме предупредиха, че поради по-ранното годишно приключване ще го занесат чак началото на февруари...така че в края на годината има някакви "врътки" имйте предвид, може да се наложи да си почакаме...

# 617
аз в понеделник бях на реглед и ми казаха,че бебо е 2кг,което май е малко  ooooh!
отделно ми откриха бактерии в урината и гъбички и сега се лекувам
вашите бебчета колко тежат?
а бактерии и гъбички на някои открили ли са?
ох още малко и да се свършва...аз ще раждам секцио на 10.02 засега Simple Smile
от последните изследвания и азаимах бактерии в урината и влагалището сумати антибиотик изпих и днес ще ходя да взема новите резултати дано да са хубави  Praynigче последната бактерия беше плевматична с вероятгност да заразя бебето с пневминия при раждането бебето тежи 2,600  за 08.02 съм

# 618

За АМидалкаааааааа   Hug ЧРД късмет ,здраве, любов около теб и скоро сладко бебе в прегръдките Ви  Hug
Барбароска Арника взех от аптеката на Колх.пазар....тя е известна с това че има много хомеоп.на Боарон..качваш се по едни стъпалца в блок е...срещу белите алуминиеви барачки  Peace(забравих й името...майка Тереза мисля беше)
А за това в 9я като влезеш и хоп всичко вече минава е точно така  Crazy странно и аз вече се чуствам добре.
Болничния за декември получих СМС днес че ми е преведен остатъка другата половина т.е-а януарския ще е вече след 15ти февруари,че те нашите ги дават след 2ро число на месеца, а аз го занесах на 7ми този месец,ще си почакаме Mr. Green

Анджи не се е включила за МАЛИНОВИТЕ ЛИСТА,ако влиза да й припомня-от къде ги взе???

Възглавничка-доста късно сложих на баткото,не помня кога точно,но помня че при хрема за да диша по-добре се препоръчваше да спи на високо за да диша спокойно(при задна хрема)

За варненската среща-ОТПАДАМЕ  Cry толкова ме е яд,но съм с БРОНХИТ-как си го натресах нямам представа ooooh!,кашлям си пак като септември абе скъсах се от болести тази бременност,гадост!
Фентъзи как облекчи кашлицата без АБ???че утре сме на доктор да ме чуе днес не мога
Хайде чаоооо

# 619
Фентъзи как облекчи кашлицата без АБ???че утре сме на доктор да ме чуе днес не мога
Смениха ми АБ с Оспамокс, и пия ГелоМиртол за отхрачване. Вече съм доста по- добре, само се надявам да не направя някои гъби с тия гадни АБ-ци Thinking
За болничния (45 дневния) - моя съм го предала на 30.12, внесен е на 12.01 и в момента е в процес на обработка, явно си зависи от счетоводителя кога ще си направи приключването и ще го занесе в НОИ.

# 620
за болничния - сега си направих справка в нои, внесен е на 03.01.2011, от дата 28.12.2010, статуса - в момента се обработва, но при мен се застъпват 2те майчинства и ще ми изплащат половината, докато ми изтече 1вото майчинство, реално и не знам от кога ще започнат да го изплащат, защото за декември още не са ми платили...

аз в понеделник бях на реглед и ми казаха,че бебо е 2кг,което май е малко  ooooh!
отделно ми откриха бактерии в урината и гъбички и сега се лекувам
вашите бебчета колко тежат?
а бактерии и гъбички на някои открили ли са?
ох още малко и да се свършва...аз ще раждам секцио на 10.02 засега Simple Smile
от последните изследвания и азаимах бактерии в урината и влагалището сумати антибиотик изпих и днес ще ходя да взема новите резултати дано да са хубави  Praynigче последната бактерия беше плевматична с вероятгност да заразя бебето с пневминия при раждането бебето тежи 2,600  за 08.02 съм

бях писала, аз пия 2ри антибиотик за бактерии, апликатор и овули, оказаха се упорити, но моите са други де, трябва да се изчистят, защото имало опасност от инфекция на матката, както и бебето да ги лепне, но антибиотика бил безвреден за бебето, та стискам и се надявам и аз да ги изчистя тия гадинки... бебо е 2500 по последни данни от мин. седмица, на 31ви ми е секциото.
стискам палци  Peace

# 621
anilevI за кашлица и червено гърло много помага компрес в извара, Стефан го спасих от АБ с този компрес. Слага се през нощта и на сутринта си по-добре  Peace

# 622
А пък моя болничен, който е преди 45 дневния, за едни 14 дена от 10 декември до 24 декември още не е занесен + 45 дневния и той, защото няма никакви данни за тях на страницата на НОИ, стоят само старите, които вече са изплатени, явно нашето счети чака последния момент  Crossing Arms
А единия е предаден на 13 декември, а другия на 27 декември.
Ще има да си чакам явно.

Имаше една много заредена билкова аптека около зимно кино Тракия, в уличките зад 3-та.
Там се подвизаваше един известен за Варна билкар, но му забравих името, днес мисля да мина да проверя дали има малинови листа.
Тюх ако знаех по-рано за това, щях да си събера листа от малините на двора, които си ги имаме, ама на.

# 623
Преди малко тъкмо да се включа и аз и ни спряха тока!  Crossing Arms
Много ме ядосват така, все едно сме в 19 век.
Аз днес съм на тонове, но ще се виждам ли с лекарката, няма ли и аз не знам. Нещо ме е затресъл непукизма, нямам грам настроение.
Палчета за всички нуждаещи се!  Hug

# 624
Смениха ми АБ с Оспамокс, и пия ГелоМиртол за отхрачване. Вече съм доста по- добре, само се надявам да не направя някои гъби с тия гадни АБ-ци Thinking
За болничния (45 дневния) - моя съм го предала на 30.12, внесен е на 12.01 и в момента е в процес на обработка, явно си зависи от счетоводителя кога ще си направи приключването и ще го занесе в НОИ.
значи си пиеш АБ Confused,маам...му-вече ми идва да се  #2gunfire избеснявам то моето не беше болест не беше чудо...не помня какво е да си здрав Tired

Мерси Бенджи за билкаря.. Peace

# 625
Амидалка ,честит рожден ден,да си жива и здрава и много щастлива Hug  bouquet
Днес май всички сме по лекари. Heart EyesПалчета на всички.
Анилеви да се оправяш бързо,че то вече време няма.За кашлицата, правих на малката отвара с ябълка,картоф и лук.
Лори  Hug

# 626
И аз да не остана назад, да се включа за болничния - моя е приет в ной на 30.12.10 и до вчера статуса му беше "в момента се обработва", а от днес е "изплатен"  Party

Честит рожден ден на Амидалка    bouquet
Желая ти здраве, щастие и най-лекото раждане, а после най-сладкото бебче  Hug

# 627
Ама наистина в нета има много глупости!
за страха от секциото -  да ви кажа, че единственото, което усетих беше когато ми натиснаха корема да извадят бебо, някъде при ребрата. Следващото вече беше при раздвижването, но вече знаех, че всичко е минало и трябва да си давам зор да се възстановя, за да съм в час с бебето и на изписването вече си бях пушка. (а бях с астма, алергии, спешно секцио, 3 дневно кървене и не знам си кво още) НЕ МУ СЕ ПЛАШЕТЕ!   Peace

някой беше писал за някакви лекарства за кърма след раждането, които бил изписал лекар?????
Беба, аз бях питала, но никой не ме отрази. Не го казвам критично, защото съм далеч от мисълта, че всичко се чете супер подробно. Но все някога се обсъжда темата, която ме е интересувала и затова съм супер доволна, че съм част от нашата момичешка банда. Аз самата също понякога чета диагонално, я нямам време, я нямам настроение, я не мога да взема отношение по въпросите...
Снежи, ти как ще раждаш, защото на мен ми назначиха някакви изследвания, свързани със секциото, мисля че е нещо за кръвосъсирване, калий, натрий и другото не мога да разчета. Най-общо се казва биохимия, но никоя от мамите тук не мога да ми каже повече.
Арниката пия 2 пъти по 3 зрънца, с потенция 5СН съм. Хей-я, купих я от Ремедиум.
Стволови клетки не мисля да замръзявам.
Коластра дисега не съм имала, но знам, че не е показателно за кърмата.
Браво на малката Елена за наддадените грамчета! Скоро да се прибира вкъщи и мама да се похвали! Мим-007, убедена съм, че и ти ще се похвалиш скоро с добри новини  Hug
Амидалке,  newsm59, много здраве и да получиш най-прекрасния подарък на света - едно здраво и щастливо бебче!
Лори, добре си ни дошла  Simple Smile
Софи, с теб май сме сестри по съдба, ние вчера с мъжа избрахме дата за секциото 03.02. Ако дотогава не е обърнала, това ще е.
Мимоза, аз съм далеч от Младост, но съм навита за кафе. Само да е другата седмица, че тази съм затрупала със задачки.
Май отговорих на всички и по всички теми  Simple Smile Извинявам се за дългия пост и палчета, на тези които имат нужда.
Искам да попитам мамите преживели секцио, задължително ли ти правят тест за алергии към упойката и ако да кога?

# 628
  • София
Какво кафе в Младост, нещо съм пропуснала, приемате ли попълнения?

# 629
JJuleto,

Не съм раждала секцио, а нормално с епидурална.
Не мисля, че някой може да те задължи да правиш тест за алергии, но е доста по-разумно.

Упойките обикновено са коктейл и е добре анестезиологът да зане какви са ти резултатите от тестовете, за да избегне съставки към които може да си алергична.

Тестовете ги направих няколко седмици преди термин, резултата излезе за няколко дни. Нищо работа е, а може да предотврати големи неприятности. Сега виждам, че към резултатите имам и предписание от алерголога какво да пия 3 дни преди упойка за подтискане на евентуални алергични реакции. За това раждане няма да правя нови тестове, но ще си нося документа.

Общи условия

Активация на акаунт