Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори - 11

• 37 235
  • 756
  •   1
Отговори
# 90
Значи може да е бебето  Hug  Аз точно този трепет на пеперудка чакам ли чакам, а то нищо чудно чакайки го вече да усещам бебето  Heart Eyes
направо си е то Joy

# 91
Аз споделих за леко предърпване понякога в областта на пъпа и лекарят ми каза, че са контракции. Някой писа, че са опасни, може ли малко повече да разясните? Мисля, че всички ги имат, но ги усещаме по различен начин и с различна сила.

# 92
Аз споделих за леко предърпване понякога в областта на пъпа и лекарят ми каза, че са контракции. Някой писа, че са опасни, може ли малко повече да разясните? Мисля, че всички ги имат, но ги усещаме по различен начин и с различна сила.
може би имаш предвид моят пост, аз казах,че е опасно, но то се отнасяше за една девойка, която се консултираше с нас, а на мен мисълта ми е че в такава ситуация е най-добре консултация и преглед от специалист...опасно, заради малко несигурния период за какъвто се приема първия триместър, но ти си се консултирала с твоя лекар, вероятно нещата са под контрол Wink

# 93
Благодаря ви момичета!  bouquet
Нямате си на идея колко ме успокоихте Rolling Eyes
Когато бях бременна с Тони направо забравих всичко и сега сякаш ми е за пръв път,дори съм още по-притеснена.
Бъзете здрави!Много  Hug Hug Hug Hug Hug от мен!

# 94
Здравейте, имам 10 дни до термин, а няма никакви признаци, че ще раждам. Нито контракции, нито тапа, нито води. Това нормално ли е ?

# 95
Здравейте, имам 10 дни до термин, а няма никакви признаци, че ще раждам. Нито контракции, нито тапа, нито води. Това нормално ли е ?
разбира се, току виж имаш 17 дни до термин Wink не се притеснявай и ми вярвай,че момента може да дойде изведнъж и ще го усетиш със сигурност...аз имах много подобни притеснения и поради липса на тази тема- много пуснати теми, добре че бяха момичетата тук Wink HugУспех!

# 96
  • София
toanto, аз също мисля, че нямаш повод за притеснение. Много от майките пренасят. А в повечето случаи раждането започва без някакви предварителни признаци.

# 97
Здравейте, като си чета материали за бебета и попаднах на нещо притеснително за мен, така че искам да ви питам. Мога ли да родя и гледам бебчето си (термин 30.1)на 1600 м.надморска височина. Аз и мъжа ми работим тук и не се бях замисляла за височината. Какво мислите вие?

# 98
Вероника,там където работите,живеят и хора и гледат бебета предполагам,вие защо да не можете?

# 99
Става въпрос за Пампорово, което е курорт и не знам да живеят бебета. Идват за малко и си отиват. И аз мислех, че не е проблем, но се уплаших от една лекция. То всъщност няма вече време за реакция, но поне да знаем колко бързо да се изнесем при първа възможност.

# 100
Не мисля,че има проблем...Едва ли всички местни жители са се изнасяли,когато са им се раждали деца...

# 101

Бих каза, че е възможно, аз до последно нямах никакви признаци, нито водите ми бяха изтекли, нито контракции /въпреки, че по едно време си мислех, че болките които имам са контракции, но след това разбрах, че няма нищо общо/. Родих 9 дни след термин и то защото ме сложиха на 8мият ден на системи.

Леко раждане

# 102
Относно признаците- падна ми тапата няколко часа преди да вляза в родилното- след обед към 16 ч. , влязох през ноща към 1,30-2 ч. ..водите те ми ги спукаха, първите силни контракции ми бяха към 17 ч., след час и нещо още една адски болезнена (чак тогава разбрах,че всичко това, което преди съм мислела за контракции не е било истинко), след това седл 40 мин и до 12 вечерта бяха станали на 10 мин...от моя гледна точка се случиха сравнително бързо нещата, а при някои се случват и много по-бързо Wink

# 103
  • Berlin
Четох, че ананасът предизвиква контракции и не трябва да се яде. Това важи ли и за натуралния сок от ананас - изпих 1 чаша ананас + морков, без да погледна, че има ананас?

# 104
abs, нищо няма да ти се случи от една чаша сок от ананас, спокойно.
Пише, че не бива да се пие в големи количества.

Общи условия

Активация на акаунт