"Системата минус 60" - тема №18

• 31 871
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  Нямам сили да чета..добре съм системна, но много малко ядох..нямам сила и да пиша. До преди малко бях на работа. Утре повече от мен Hug

Стеле, още по-хубава си станала  bouquet

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 21:51 от Кашарел

# 481
Привет и от мен, момичета, нямам много време да пиша, опитвам се да ви чета редовно. Браво на отслабващите, а на задържащите повече търпение. Исках да ви дам една идея за справяне с 00 - закуска от сухари, намазани със зехтин. Колкото по-чист, толкова по-добре. Естествено може да закусвате и всичко останало след това. Пробвайте, надявам се да функционира и при вас.
Стеле, страхотна мадама си!
 Hug за всички! 

# 482
Браво Стеле изглеждаш страхотно и постът е страхотен, както аз честичко си казвам (не е мой изразът, но не помня на кого е): Ям за да живея, а не живея за да ям Simple Smile.
И ще се коригирам - резултати в табличката ще нанасям в понеделник Simple Smile.
Менюто ми за днес:
З: парче бисквитена торта + 2 филийки вита баланс с шунка и кашкавал
О: ориз с пилешко и к. мляко (малко пресолих ориза та да видим утре)
В: плодове с кисело мляко , но плодовете преобладаваха Simple Smile
Хайде до утре да видим какво ще каже моят кантар.
Аз пък си мислех че съм единствената дето е качила толкова килограми покрай бременността. Аз си знаех че ще напълнея, но чак да стигна 111??? Пълен кошмар. Като минах 100-те и нещо се пречупи в мен и спрях да се тегля. А наблюдаващата ми лекарка, която вначалото казваше - ти си висока няма проблем. Изведнъж в средата на седмия каза - ти трябва да спреш да качваш килограми....????? Е как да стане - то бебето тогава почва да расте. И така бебо се роди 5 кг, но майка му си остана - мама -хипопотама, както си викам сама Simple Smile...оф отплеснах се. Хубава вечер момичета и до утре!

# 483
  • Варна
Steletu, хубав пост, харесват ми разсъжденията ти много Peace! Изглеждаш страхотно, разликата е поразителна!

Тази сутрин бях -1,400 кг. откакто започнах преди 13 дни. Simple Smile
Менюто ми днес беше:
З - сандвич с кашкавал и ябълков сок;
О - пица (участвах в една среща и това имаше само за ядене, иначе трябваше да стоя гладна до 15 ч. и решихп, че по-добре да хапна нещо, а не да се лишавам - ще видим кантарът какво ще отчете утре Twisted Evil)
В - кисело мляко с ягоди и малини (сега ми пристъргва вече, нищо, че изпих два чая после, затова ще ходя да спя Crazy)

Хах, ти си готин човек тогава - два пъти рогато, не им завиждам на твоите близки, сигурно са като в казарма. 
Всъщност само мъжът ми не е за завиждан, защото всички други сме рогати - Симона е Овен, а Филип - Телец. Mr. Green

Шоколинка, я да те помоля нещо, че и ти си непрекъснато в нета като мен - ако ти изпадне някъде по ибей или англ. амазон, или някъде по английско някой кростренажор за без пари, да ми кажеш!
Търся си нещо в рамките на максимум 100 евро. Не ми пречи да е втора употреба.

Ако мярна нещо, ще ти пиша. Hug

# 484
Добро утро Simple Smile

След вчерашното фиаско с малко ядене, легнах си гладна в 12 часа, обаче тази  сутрин се чувствам заситена и въобще не ми се хапва  newsm78 . пия си кафето с мляко и викам да ви се похваля  Mr. Green Mr. Green Mr. Green С още едно кило (-) ...
Мисля да хапна като усетя първите признаци на глад  Peace

# 485
Добро утро, момичета!  Hug

klodia, мерси за закуската!

Днес съм много доволна - снощи легнах гладна, но днес се събутих с много голям минус - цели 800 гр.

Закусих: 2 филийки черен хляб с топено сирене за мазане и чорисо и малко кисело мляко, разбъркано с ленено семе и овесени трици;
Обяд: парче пица
Вечеря: зелена салата с котидж

Последна редакция: ср, 19 яну 2011, 18:35 от Анонимен

# 486
  • Враца
всъщност, почти всички тук май са бивши дюканки.
без мен, аз на белтъчини не мога да карам, дори от това да ми зависи живота Crazy

джижи, за задържането и постоянството си права, с една малко разлика когато ограниченията не са големи, организмът не качва бързо при отпускаве, защото не труп запаси, това от една страна, и второ- на нас не ни е трудно да започнем отново и да свалим камченото, защото не е голям праз Laughing
ето, аз декември бях се отпуснала много, ама наистина много- качих към 2,5 кг, от 4 януари- пак на коня.
сега обаче идеята е не само да сваля тия 2 кг, а да сваля всички оставащи до желаното тегло- все едно съм си направила заслужена почивка след около 10 месеца системстване и продължавам надолу.
е, сега са най-бавните кг, че много отдавна съм била толкова малки кг, ноооо- каквото - такова. и 1 кг надолу- пак съм по-добре от преди  Wink

лек и системен ден на всички тук! Hug

# 487
момичета,благодаря ви за страхотнат подкрепа,която ми оказвате
стели-ти си страхотна,невероятна мотивация си ми-шъ знайш Hug Hug Hug
това за дюкан-много се радвам,че има такива"опарили" се от дюкан-щото покрай мен всички все за това ми говорят-дюкан,та дюкан,да бе,ама аз от него за 1 месец направих бъбречна криза и много тежки хормонални обърквания,така,че -не мерси
з-препечени филийки и салата винегрет Crazy
о-кебапчета и зелена салата
в-плодзове с кисело мляка

# 488
Добър да е денят ви и от мен!

За пореден път да кажа, че се възхищавам от мотивацията и постигнатото на всяко едно от момичетата, които пишат тука!   bouquet

Стелету, ти наистина си невероятен човек - много красиво и зряло момиче! Пожелавам ти да съхраниш за винаги този си поглед към живота!  Hug

Момичета, искам да ви попитам нещо ... Напоследък ми прави впечатление, че доста вечерят много малко или дори не вечерят и на следващия ден се радват на минуса, който се е получил. Това всъщност не противоречи ли на идеята на Системата? Нали целта е да се храним максимално близко до нормалното хранене, за да няма стресове за организма след като достигнем желаните килограми и пак да започнем да качваме?
Виждам, че доста от нас са минали през Дюкан преди да се озовем тука... Верно, свалили сме голяма част от желаните килограми, обаче след като сме спрели да се лишаваме от всичко забранено в тази диета и резуптатите са налице - кой изцяло, кой частично си е върнал всичко свалено с толкова мъки и ограничения. Та имах предвид да не правим пак същата грешка и заради 100, 200, 300 грама, загубени от неядене,  да се лишим от удоволствието да изживеем живота си слаби и с добро самочувствие. Peace

# 489
Последните 5 кила от първото раждане мислех да ги свалям с Дюкан, защото ги мъчих как ли не и нищо не ставаше. Купих си книгата, прочетох я и се отказах. Нямаше как да се лишавам толкова време от любимите ми плодове и хляб, хайде за диетата ще го издържа, но после....... обратно всичко та и отгоре. Та тези 5 кила и сега ме спъват, след второто раждане, ще ги боря със спорт и системата, пък докъдето стигна.
Снежанка, много добре си усетила същината  на системата Grinning

Отчет за вчера
з. сухар, луканка, ементал и 2 парчета кекс
о. яйца на тефлоновия тиган и голяма зелева салата
в. котидж, ябълка и фреш /малко ми беше, в 9 бях гладна, а ядох почти в 6  Tired /

Кантара май децата ми го счупиха  Sad при 3 качвания дава по 1 кило разлика, трябва да му сменя мястото с по-недостъпно за тях. Та килата ми незнам как са, но на см имам хубава разлика  Grinning

# 490
Напоследък ми прави впечатление, че доста вечерят много малко или дори не вечерят и на следващия ден се радват на минуса, който се е получил. Това всъщност не противоречи ли на идеята на Системата? Нали целта е да се храним максимално близко до нормалното хранене, за да няма стресове за организма след като достигнем желаните килограми и пак да започнем да качваме?
Виждам, че доста от нас са минали през Дюкан преди да се озовем тука... Верно, свалили сме голяма част от желаните килограми, обаче след като сме спрели да се лишаваме от всичко забранено в тази диета и резуптатите са налице - кой изцяло, кой частично си е върнал всичко свалено с толкова мъки и ограничения. Та имах предвид да не правим пак същата грешка и заради 100, 200, 300 грама, загубени от неядене,  да се лишим от удоволствието да изживеем живота си слаби и с добро самочувствие. Peace

Абсолютно вярно!  smile3501  202uu

# 491
Добро утро момичета!
Клодиа мерси за закуската!
Снежи сега няма да ти изписвам изцяло името на дядо... Simple Smile права си много.
Трябва и вечерите да бъдат така засищати.По вечето наблюдавам и аз ,че вечерят с 1 портокал или малко кис.мляко NaughtyМисля,че не са прави.
Знам,че на по-вечето не им се ядат тия зеленчуци които са на пазара/а и от финансова гледна точка/ защото по-вечето живеем под социалния минимум да не се залъгваме,че ще ядем в момента салати от домати,марули,краставици и всяка вечер ще давам по 10 лв за тия работи при наличието,че ме чака семейство което ще иска да му наготвя /не недоузрели домати /
Наистина,че при Дюкан са забранени плодовете в първа фаза.Тук можеш да ядеш и като вариант вечер.
Напр. аз се чувствам много добре от плодове и то цяла купа от ябълка,портокал ,киви мандарина и 1/2 коф.кис.мляко.Винаги на сутринта съм минус.
Но при някого от плодовете има плюс.Така,че докато дойде пролетта иизлязат хубавите зеленчуци мога специално аз да си правя разтоварващи дни т.е вечери с плодове.
Днес не удържах и се качих на кантара и останах направо възхитена.Но в понеделник ще дам резултатите.Но има и нещо друго.това е мое мислене.Трябва и спорт и вода да се пие.Поне до 1.5 л вода който може да пие.Без тия неща няма да има ефект.
Ето давам пример Жаси която отслабна,но тя е наблегнала на спорта карала е колело,плувала е и т.н да не изброявам.
Та менюто ми днес е
З- малко мусака,2-3 залък хляб 1 малко парченце баница 1 парче руло кафе
О- не знам нещо гювече ще
В-каф.ориз със зеленчуци и салата от зеле прясно

# 492
О, да, Джиджи - аз най-много свалях в месеците, в които спортувах. И най-малко в месеците, които бях на легло и се се движех. Ако трябва да съм точна, поне 2 пъти повече свалях през месеците със спорт. Аз поне видях Системата в най-чист вид, без никакво движение, на легло - действа пак, но бавно и доста по-слабо, а и почти месец бях в застой.

# 493
Жаси така е.мисля,че и в книгата е опоменато,че след започването на режима трябва да се започне с упражненията и масажите.
Аз ще дам един пример.Моя приятелка в Търново преди години се подложина една диета с нейна приятелка.То не бяха месо чисто на скара,тефлони ,зеленчуци,но водата куцаше .Почти не можеше да пие.Ами резултата беше нулев.
Водата прочиства организма и влия е добре на целулита.При мен имам целулит видим и след употребата на движения ,вода гимнастика изчезва -не напълно но все пак не е както преди.

# 494
  • Stavanger,Norway/ Varna
Действа системата без спорт, визирам себе си. В много силна депресия съм и вечемесец не мърдам от къщи. По цял денседя на тоя диван и блея мухите, ама пак свалям.  Rolling Eyes
Трябва да се взема в ръце..... Confused

Общи условия

Активация на акаунт