"Системата минус 60" - тема №18

• 31 871
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Добро утро, дами

отчет за вчера
закуска - кроасан
обяд - сърми с месце и ориз
вечеря - портокали, пак се прибрахме по никое време с дребния

много ми се спи от ден-два, ама много ....

хубав ден на всички

Каш, ти що нямаш гласче?
какво стана с хормоните ти?

# 421
  • ВАРНА
         Прокли, а на мен много ми се яде, ама много....  Mr. Green    Вчера се успокоявахме с една от системните ми приятелки, че сигурно луната ще е виновна...

Да кажа и аз какво хапнах вчера

закуска - бананов шейк, поне 300 гр ми бяха оставили мъжете, надявах се да устискам до обяд само с него....  не стана  ooooh!  към 10.30 доядох нещо тестяно  и после един  кроасан, че да не му мине срока на годност...  Mr. Green  Беше двуразова закуската ми, хич не по правилата, ама явно организма ми е свикнал сутрин да хапваме и си го търси...

обяд - заради късната втора закуска изядох само три постни сърми

вечеря -  заради слабия обяд още към 16ч бях гладна... а може и заради луната...  та към 17ч хапнах печени пиперки, задушени с домати и сиренце... Не правете като мен, сега докато успея да изхвърля задържаните течности, ще стане обяд...  ooooh!

Вечерта минахме през денонощното "Пикадили" та съм мно-о-ого добре подготвена за днешната закуска  Grinning  Счупих си вече малко хляб с маслини, бръкнах с него в един хайвер, задвижих метаболизма и вече спокойно пия мляко с нес и чакам ламята в мен да се събуди...  Mr. Green

И момичета, сега не е време да сте прекалено строги към организма си и да го стресирате с глад. В това  вирусното време на един отслабнал организъм му е много по-трудно да удържи атаките и да се пребори. Лек и системен от мен, а и не забравяйте, че утре е пълнолуние, а след него идват и големите минуси  Grinning Hug

# 422
Няма, няма, аз съм рогато отвсякъде - Козирог, с аксцедент Овен.  Twisted Evil Като се запъна за нещо... Mr. Green
Ама реших, че вече ще го правя с отложен старт, за да става рано сутрин, че и аз да си хапвам, докато е топъл. Party

Жаси, хич не те питам, ти си желязна, заради теб съм в тая тема Hug

Хах, ти си готин човек тогава - два пъти рогато, не им завиждам на твоите близки, сигурно са като в казарма.  Laughing  Шегувам се, естествено, обичам козирози - имам много добри приятелки и близки от тази зодия.
Колкото до другото - не съм желязна непрекъснато, признавам си - ето, по Коледа и Нова година му отпуснах края с много нарушения и веднага лепнах 2 килограма, които още не съм свалила докрай - останаха някакви 200-300 грама. Затова сега съм стиснала зъби и съм решила, или да системствам стабилно, или нищо да не правя, а не да постигна резултат и после да го прецакам.
Шоколинка, я да те помоля нещо, че и ти си непрекъснато в нета като мен - ако ти изпадне някъде по ибей или англ. амазон, или някъде по английско някой кростренажор за без пари, да ми кажеш!
Търся си нещо в рамките на максимум 100 евро. Не ми пречи да е втора употреба.

Днес съм минус 300 грама от вчера, забравих да се отчета.
Отивам да закуся кисело мляко с мюсли. Ето какво мюсли си взех от HIT и съм много доволна:
http://oi55.tinypic.com/b51lsl.jpg
http://oi53.tinypic.com/aouzo1.jpg
http://www.schneekoppe.com/products/product_details.php?id=263&s_kat=1
Съдържа: пшеничени трици; сушени плодове: смокини, фурми, сливи; ечемик, пшеница, ръж, ленени семена 8%, пълнозърнесто пшеничено брашно, кайсиеви плодове на прах.
Води се диетично плодово мюсли с фибри и ленено семе.
В по-малката кутийка е лененото семе, което ползвам по принцип (на същата фирма е).

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 09:30 от Анонимен

# 423
  • Варна
Добро утро! Днес - 200 гр от вчера.
З- три парчета домашен сладкиш, 3 бонбона, кафе, към 10 часа 1 баничка.
О- Пиперки с кайма и ориз, мандарини
В- Шишчета

Последна редакция: вт, 18 яну 2011, 10:37 от _belladonna_

# 424
Добро утро и да сервирам кафето и закуската докато е време...

Аз тази сутрин съм +300г. и знам от къде са - от един донътс шоколад и лешници, който сгънах вчера към 11.30  Crazy Яд ме е на мен си, ама цяла сутрин бях по болници и дъра-бъра и просто не издържах вече  ooooh! Нищо де, днес ще ги изчистя ... да се надявам! Wink

Иначе менюто ми за днес е:
з. каша от овесени трици и ядки със сирене и мъничко парченце масло, кафе с мляко
о. пълнозърнести спагети със задушени гъби, броколи и пресен лук (може и мъничко синьо сирене да сложа за разкош, ама още не съм решила Thinking)
в. пържолка от свинско филе, на тиган без нищо

# 425
  • ВАРНА
          Снежи, не го мисли, 300гр плюс ли е... Те се качват грамчетата, после слизат... важен е крайния резултат  Peace  Явно си имала нужда, а и всичко "забранено" си е било до 12ч, съвсем системно Hug  Не е от донътса плюса, от луната е  Grinning

# 426
Добро утро и от мен! Simple Smile
Днес съм -500гр  Grinning
З: 2 принцеси с кайма+ няколко маслинки,1чаша Автивия фреш-малина и нар
О: Пил.бутче+салата от китайско зеле
В: Мисля да е мляко и плодове или шопска салат,ще видя какво ми се яде тогава

Момичета,на какви салати подхожда авокадото? newsm78 Не съм правила до сега,дайте ми съвет!

# 427
  • Stavanger,Norway/ Varna
Еххх тази луна, такъв апетит ме гони, че едва се озъптявам  Rolling Eyes

Не се тегля тези дни аз, докато не ми се стабилизира положението с тоалетната. Ама направо ще си се претегля в понеделник да видим. Напоследък хапвам доста млечни. Незнам за вас, но аз се засищам повече с кисело млкяо и плодове на вечеря, отколкото с месо или риба. Че и по- дълго ми държи. Вчера например си правих за обяд шейк от замразени ягоди,портокалов сок и кисело мляко. Ммм страхотен. Изпих една чаша от 300 мл в 13 час аи ме държа сита до вечеря. Навечеряядох две пилешки гърди (бая големи са си тук, към 200 гр отива едната) и към 10 часа вече бях гладна. От другастрана пък, от протеините вечер, най- много свалям.

Менюто за днес
З- мляко с нес, парче руло и ябълка
О- овес със зеленчуци

eplauz аз авокадото го обичам най- вече в зеленолистните салати- марули, рикула, айсберг и тн. Една моя любима е, салата айсберг на ситно, малко рикула, авокадо на малки кубчета, чери доматки или домати на малки кубчета, краставица, маслини, лук, пиперка. Ако има и ако обичаш може и царевица, аз обичам, но много газове ми образува и я пропускам. Дресинга е стандартен- зехтин, сол и балсамико. някой път настъргвам кора от лимон, става много свеж вкуса  Peace
В- млечния вариант с полодове или зеленчуци, според зависи какво ми се хапва тогава  Peace

# 428
bob4enka,много ти благодаря за отговора! smile3525

# 429
момичета остисках снощи на чай - хах! и да се отчета днес стават две седмици от както съм системка и резултатът е - 2.9 кг супер! за да си добавя допълнителен стимул отивам да си сменя лентичката и да се отбележа в таблицата.
от мен Hug Hug Hug Hug

# 430
Добър ден!

Кали08 - Аз вече няколко пъти обясних, че с времето свикнах да се храня в по-малки количества. Единственото, което мога да изям с купи това са салатите. Но все пак след 29 дни, живот и здраве, става 1 година от както съм на режима.  Hug

Ох, исках още да пиша, но ще е по-късничко!  Hug

# 431
Я, да се запиша пак в темата. Hug

Килцата взеха много да бягат нагоре, а още не съм постигнала първоначалната си цел. Стартирах отново вчера, но пропуснах да се премеря, така че ще го карам на усещане.

Още се настройвам и някои хранения са ми малко по-големи, отколкото трябва, но скоро ще оправя и това. Вчера - з. чаша боза, 3/4 шоколад, кафе с мляко; о. запечени картофи със сирене и яйце; в. задушен зелен боб, малко бейби моркови и една шепичка грах за вкус, обилно заляти с кофичка кисело мляко.

Днес: з. малко ябълка, кренвиршка, 500мл. розово прясно мляко, шоколад

Останалото ще го отчитам довечера, но си мисля за някаква салата за обяд и кисело мляко с плодове за вечеря или пилешки пържолки. Зависи кога успея да се прибера.

Най-трудно ми е да се откажа от вечерното похапване с книжка в ръка.

# 432
Отчет и от мен за днес :
З : чаша мляко с нескафе ( само това , понеже станах в 10,30  Blush)
О : задушени зеленчуци ( гъби , моркови и лук ) с пилешко месо и една ябълка ;
В : таратор .

Вчера вечерта бяхме на ресторант по случай юбилея и изпих две чаши бяло вино  Crazy , така че днес не съм се теглила . В моя календар утре е пълнолуние , нали тогава много се отслабва , ако не се яде нищо цял ден? Или само чай и ябълки ?

# 433
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ави, системата отхвърля всякакво лунуване, детоксикации и прочие, защото се стресира организма. Недей да лунуваш. Вместо това си направи едно по- лекичко меню за деня с плодове, сурови зеленчуци и кисело мляко например  Peace

Аз му дръпнах една дъъълга разходка на бърз ход- час и половина тук около полята без да спирам. Сега такава дрямка ме е налегнала, но кой те оставя, братче.  Crazy

# 434
Здравейте Hug
Бобченка явно днес си по-добре Hug
Каш как е гласът днес? Hug
Ави сега пред пълнолуние е нормално да се задържа вода. Бобченка ти е казала за системата и лунуването-те са несъвместими Naughty
Jillian успех с новия старт и цел Hug
ksanaidu поздравления аз резултата Hug Иначе в таблицата се вписват данни в понеделник Peace
кали 08 страхотен минус Hug

И аз днес правя 2 седмици от новия старт. Днес имам нови -400гр. А общо за двете седмици -3.300кг. Party

Отчет за днес:
З:сухари с пастет, нескафе и няколко бисквитени пурички
О: пиле на грил, малко ориз на фурна, зелева салата
следобяд: нескафе
В: извара на Олимпус със зелева салата (или намазана на сухари), айрян

Общи условия

Активация на акаунт