"Системата минус 60" - тема №18

• 31 870
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
Добро утро. Hug

Жаси,благодаря за кафето. Hug

Днес отново задържам.Системна съм,нямам междинни хранения,не прекалявам с количествата.Надявам се съвсем скоро кантара да ме зарадва. Simple Smile

# 541
Здравейте момичета!

Тъй като от няколко дни в чата на скайп, в който пишем е "модерно" да обсъждаме депресивните състояния, реших да си прехвърля отново книгата на Джон Кехоу за силата на позитивното мислене... Първоначално, признавам си, го мислех за голяма глупост, но прехвърляйки я втори път се замислих над няколко неща. В книгата има история за една жена, която е ходила на лекциите на автора. Била много нещастна, искала семейство, дете, хубава къща... След известен период от време постигнала всичко това, но някак забравила желанията си и постигнатите мечти и искала други неща... Всичко това постигайки със силата на мисълта.... Пиша всичко това, защото се замислих какво исках преди години... Исках с приятеля ми (тогава) да създадем семейство. Създадохме го. Исках дете - Господ ме дари с прекрасен син, да ми е жив и здрав... А сега съм седнала да се депресирам заради едните кг, които така или иначе вървят надолу, ама защо не чак толкова бързо?! Докато ходех на лекции септември миналата година имах други мисли на главата. Забавлявах се, прибирах се вечер и играех с детето, усмихвах се и си казвах "Леле, всичко е наред, пък и изглеждам добре, чувствам се добре" Тогава свалих 3 кг за 2 седмици от нищото.... Ами от днес пак ще съм така... Ядосвам се на кантара! Защо? Абе я да си седи там, аз нали промених начина си на хранене, нали изглеждам горе - долу добре, нали си имам съпруга ми и детето... Да са ми живи и здрави... Какво повече ми трябва?
Момичета, мислете как вече сте свалили килограмите, как ще свалим още 2-3-8- 30 кг... А не как ще стигнем поредния застой или как утре НЯМА да видим минус.... Всичко е по-лесно с по-положителна нагласа!
Аз днес съм позитивно настроена, защото съм по-силна от килограмите, защото съм по-красива от преди месец или два, да не говорим за преди година, защото се чувствам по-добре от вчера.
Хайде целувки и хубав следобяд. До после...

И за да не е съвсем спам:
о. салата от моркови и кашкавал Mr. Green

# 542
  • София
Здравейте, слабушки!
Аз днес имам минус от 100 грама и съм вече 63.200  newsm68
Менюто ми за днес:
Закуска:: три парчета кекс с 1/2 кофичка кисело мляко
Обяд: две чушки пълнени с яйце и сирене + активия с горски плодове
Вечеря: или кисело мляко с плод или сухари с кашкавал

dezita, аз понеже не бързам много с отслабването си позволявам понякога мандарина или малко кашкавал, иначе редовно водичка или чай  Peace
Нефертари, честит ти минус!  smile3525
Аз, за съжаление, също като не съм на кеф се тъпча, не знам какво трябва да стане за да се откажа от храната.
Valeto_84 , никога не съм имала киселини  Peace
chockolina  , много ми се доядоха толумбички! Дано не забравя да си взема за закуска утре Simple Smile Аз също съм против изкуствените подсладители   Peace
janeta*, много странно това с кантара. На мен ми се е случвало вечер да ми се дореве ако се претегля и на следващата сутрин може да съм с цяло кило надолу  Peace
Кашарел, бързо оздравяване!   bouquet
Стеле, отново страхотен пост! Аз също съм фен на Джон Кехоу, Луиз Хей и т.н.

# 543
Здравейте! Simple Smile Аз няколко дни ще гостувам на родителите ми във В.Търново и мама от вчера е предопредена да не ме кани с никаква храна,аз сама ще казвам,кога какво ми се хапва Laughing
Днес съм минус 200гр
з: 2 фил.ръжен хляб със салам и кашкавал,кафе
О: супа от кисело зеле с ориз-1черпак и 1 кюфте с доматен сос(системно е,нали),чаша вода
В: 2 пилешки пържоли
Приятен следобед!

Стели,невероятна си!!!

# 544
стеле, браво, душа, за трезвото мислене  Hug

аз съм малко надолу, малко нагоре, но като цяло надолу. още няколко грамчета и ще стигна хавата от преди коледа. храня се системно, понякога по-пищно и с по-голями порции, друг път по-малко (снощи 3 ябълки - бях по пътищата сама с 2те деца), с леки залитания - 2-3 сливи или 20 стафиди тук-таме и понякога, ако тялото ми прииска сладкост, но това не го боря за същинско залитане.
вчера доволно установих, че влизам в панталон, който преди година заклеймих, че е дизайнерска грешка. преди година си го купих от спорт-дайрект, защото беше мега намален. тогава дойде едно нещенце сетикет YSL - демек ив сен лоран, в което не успях да се тикна. много време го гледах със злоба, но така и не го изхвърлих. е, вчера бях с въпросния панталон. тикнах се, т.е. не се тикнах, а го обух спокойно, закопчах се и панталонът (почти) ми залепна. очевидно някак съм махнала от талията, корема и д-то по 10 сантиметра, защото с точно толкова не можех да го закопчея преди. похвал  bowuu
за днес: 3: 1 топъл сандвич с телешки салам и кашкавал, половин пакет заю баю; о: печени картофи със сирене, малко таратор; в: пилешко бутче

# 545
Аз днес съм позитивно настроена, защото съм по-силна от килограмите, защото съм по-красива от преди месец или два, да не говорим за преди година, защото се чувствам по-добре от вчера.
Ех, Стеле, колко си права! Трябва по-често да си го повтаряме и нещата със сигурност ще се получат. И аз вярвам в това. Важното е, когато ти стане кофти, да намериш сили да се събереш... Браво, момиче - вдигаш ми много настроението!  Hug

# 546
Момичета, здравейте отново! Маик, браво за стопените сантиметри!  Simple Smile
Права си Стеле, всичко е в главата, позитивен ли си - позитивни неща ти се случват и обратното.

Днес съм недоспала и кисела, друг път няма да правя тая грешка да стоя до никое време. Целия ден си опропастих, мислех да отида до Карфур, но ужасно ме домързя и отлижих за утре.

Отчет за днес:
Закуска: кисело мляко с пълнозърнесто мюсли, овесени трици и ленено семе
Обяд: пиле с ориз и зелева салата; фреш от морков и ябълка
Вечеря: шейк от 2 грейпфрута, 1 портокал, малко кисело мляко и 1/2 котидж

Снощи прочетох целия роман Стъклен дом, сега си свалям и сериала - довечера ще се отдам на гледане (за жалост, без пуканки).

Последна редакция: чт, 20 яну 2011, 17:33 от Анонимен

# 547
  • Germany
З: 2 кроасана и кафе, едно редче натур. шоколад
О: ориз със зеленчуци и салата зеле с моркови
В: мисля кюфтета на фурна.

Колко кюфтенца максимално мога да си хапна?  Sunglasses Mr. Green Mr. Green
Аз днес пак се измерих - пак си седя минус 1кг. - колко време е нормално да седиш на едно положение със системата?

# 548
dezita - Толкова, че да те заситят, но не и да преядеш... Зависи от големината им...  Mr. Green Mr. Green Mr. Green За седенето на едни кг - няма определено време. Ако си в т.нар. застой, може да седиш 2 дни, седмица, месец, година... Зависи преди това колко време си стояла на въпросните кг, колко си свалила на скоро и т.н.... Но само минус един кг и застой - не ми се вярваа!  Hug Споко!   bouquet

# 549
Ау Стелиту страшна си  Peace

киселините ме напуснаха вече съм рахат  Grinning

# 550
Valeto_84 - Радвам се!  Hug

И така пълен отчет за днес:

з. 3 парчета кекс
о. салата от моркови и малко кашкавал
в. зелена салата с кисело мляко и извара

Хайде, затваряйте хладилниците!  Mr. Green

# 551
здравейте и от мен Simple Smile днес ми е втория ден от както съм на този режим  обаче ще умра от киселини...дано мине  по-бързо този перод...инъче съм минус 1 кг Sunglasses

# 552
Хайде, затваряйте хладилниците!  Mr. Green
Затворихме ги вече. Simple Smile

Хапнах 3 варени яйца,а за децата втасват 2 тави пици. Laughing Вече знам какво ще закусвам утре. Crazy

здравейте и от мен Simple Smile днес ми е втория ден от както съм на този режим  обаче ще умра от киселини...дано мине  по-бързо този перод...инъче съм минус 1 кг Sunglasses
Учудена съм,че се оплаквате от киселини...аз откакто спазвам системата се чувствам много добре.

# 553

Учудена съм,че се оплаквате от киселини...аз откакто спазвам системата се чувствам много добре.

Абе тез киселини идват от свинщината(поне при мен)

Аз вечерях със солидна вечеря,задължително 2-3 вафли,и 1-1,5л бира това всичкото от 20 до 22 и после веднага в леглото.И ся корема си вика таз забрай да ми даде вафли и бира чакай да и отровя живота с киселини  hahaha

# 554
маик,браво и аз искам -10 см от дупето и корема  Crazy
Аз вечерях със солидна вечеря,задължително 2-3 вафли,и 1-1,5л бира това всичкото от 20 до 22 и после веднага в леглото.И ся корема си вика таз забрай да ми даде вафли и бира чакай да и отровя живота с киселини  hahaha
hahaha Joy Разсмя ме  hahaha Joy
Стеле , много хубав пост , важно е позитивното мислене , макар че аз сега съм в емоционална дупка  Flutter Ако си намеря работа мисля че няма да е така  Tired

Отчет за днес :
З: мляко с  нескафе , в сандвича от ръжен хляб с луканка и кашкавал , парченце шоколадова торта ;
О : месо с домати и ориз ;
В : натурална активия и 2 портокала .
Сега се чувствам много сита и ще издържа тази вечер . Мене като цяло вечер след 18 ч не ми се яде .
Ще те тегля чак в понеделник .

Общи условия

Активация на акаунт