Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 108

• 91 571
  • 759
  •   1
Отговори
# 705
Никой ли не ползва крем Шампанско? ; (
Моля, предложете ми друг крем ( може и 2 ) в такъв случай... да е вкусен и не много тежък, като вкус.
Благодаря предварително.

Добре де. Изобщо не беше трудно да пуснеш в ...

Да не беше трудно, ако търсех ТОЗИ крем... хубаво беше 1во да видиш за какво точно питам и тогава да ми даваш линкчета .... ; )))))

Както и да е благодаря на Ra4e_2009, че ми обърна внимание!

Хубав ден.
Спокс, дишайййй, не се дразни де  Peace Ванчето е готин, миролюбив човек, с мнооого по-богат опит от мен във тортените въпроси както и много други, пишещи в темата  Peace

# 706
Да не беше трудно, ако търсех ТОЗИ крем... хубаво беше 1во да видиш за какво точно питам и тогава да ми даваш линкчета .... ; )))))
Никой ли не ползва крем Шампанско? ; (
Моля, предложете ми друг крем ( може и 2 ) в такъв случай... да е вкусен и не много тежък, като вкус.
Девойко, мама ме е кръстила ВанЯ, а не ВанГА. Гадая доколкото мога. Много добре видях за кой крем си питала тия дни. Обаче от последния ти пост не се разбира какво ТОЧНО търсиш. Реших че търсиш НЯКАКЪВ ПОДОБЕН крем и затова ти пратих този линк с ПОДОБНИ КРЕМОВЕ.
 Айде, забъркай си едно кисело мляко с ягодки и пудра захар и ще стане супер вкусно и леко кремче. И понеже "... Може и 2", втория си го измисли сама, защото не ти знам вкусовете.
Ей, писна ми от неблагодарници. Ето затова си мълча напоследък и на никого не отговарям, защото все крива излизам.

# 707
Немога да не ви покажа това Laughing

Това е бебешката торта на сина ми,който утре става на 1 годинка.Направена е от бисквити закуска и нишестен крем и адаптирано мляко.Много скромна,но с ограничените продукти,които могат да се ползват толкова.

# 708
  • София
Налика, много си е чудесна даже.  Grinning Златното по кивитата ли го слага?  Laughing

# 709
Здравейте, момичета! В главата ми се е загнездила мисълта за аерограф с компресорче. Гледам разни оферти, ама доста скъпи ми се струват тука в БГ. А понеже не знам езици и не гледам по чуждите сайтове. Та да питам може ли да се намери изгодна оферта някъде по чужбинските? То изгодно е относително понятие, знам, ама тази мисъл да си пръскам с боички много ме изкушава.

# 710
... торте за годишнина, поискаха си лилава Rolling Eyes с китки

Не е за мен, но няма да ти я откажа  Mr. Green  И к`во въртиш очи на лилавото, а?  Laughing

ВанГЧе  Joy  Не се нерви! Метлата я даде днес на Копривка, забрави ли?

# 711
 Laughing :lol:sVeshti4ka аааа златното тепърва ще се прави.това е за бебетата,тепърва ще захващам тортата титуляр.От бебешката съм доволна,но за другата малко съм притеснена.Мисля че малко голям залък съм захванала,но ще видим.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 01:06 от nalika

# 712
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Здравейте, момичета! В главата ми се е загнездила мисълта за аерограф с компресорче. Гледам разни оферти, ама доста скъпи ми се струват тука в БГ. А понеже не знам езици и не гледам по чуждите сайтове. Та да питам може ли да се намери изгодна оферта някъде по чужбинските? То изгодно е относително понятие, знам, ама тази мисъл да си пръскам с боички много ме изкушава.
Това върши ли работа? http://cgi.ebay.co.uk/Aerograph-airbrush-DeVilbiss-Rare-Vinatage … sh=item4aa8375dba
Цената с доставка до БГ е около 80 лв.
Има и за по 150 паунда, та не знам дали това е което ти трябва или онези скъпотии

# 713
Свещичка,Стефина,Валерийка,Нинон радвам се че ви е харесала,а и за милите думи.Благодаря ви!
Ванчее,ама ти връзваш ли се на такива фръцли.Нека малко потърси пък тогава да пита,я пак грабни метлата.Искат всичко наготово а никой не им е задължен.
Свщичке,Поливууд много ми хареса.
Енистар,много добър старт розичките са много хубави.
Марая,добре дошла хубава тортичка.
Донята,много вкусноо изглежда тортичката.
Бетина33,страхотни фигурки и много нежни цветове.
Нанчебг,много добре изглежда пежото.
Дестини,страхотна лилава торта.Влюбена съм във розите.Как направи така подвити отгоре листенцата.
Налика,страхотна е тортичката.

# 714
Момичета - ето и моята бая измъчена тортичка.

Моля, не се смейте прекалено силно, или поне седнете за да не паднете  Sunglasses . Но истината е, че тортата е правена на "тъгъдък" за 4-5 часа, от - до при което рожденичката ми сервира чисто новите си претенции тази сутрин, и цялата вчерашна идея пропадна. Искала пиленце-патенце и други неща, като на кака си! При което се наложи да правя фондан, не го изчаках да престои.... ами... картинката си я знаете, няма какво да ви обяснявам. А надписа с името.... срам ме е да си кажа че аз съм го правила, ръката ми трепери като на алкохолик в изтрезвителното. НО... Важното за мен е, че получателката на тортата изпадна във възторг, а надявам се утре да се разбере и дали е вкусна.
Като описание - пандишпанови блатове, сметана и банани между блатовете, сиропирана с компот от малини. Покритието е захарен фондан по рецепта на Моника, от блога "Тайната на нашата вечеря". Още малко снимки тук.

destini
- е к`во пък, аз лилавото си го много харесвам, а тортата е стилна и семпла. Поздравления.
Ванчето - моля те, не отлитай някъде мноооогоо далеч, все пак ти си ни основната градивна критика тук.  Hug
Бетина - бебешката торта е много сладка. Играчките са като истински.

А сега да ви се дооплача - днес направо ме издразниха моите мили съграждани, собственици на сладкарници в Дупница. Обикалях като простинал кон, за да си закупя подложка за тортата, и в няколкото сладкарници където досега не са ми отказвали ми обясняват - амиии, не можем да ви продадем... ми то ние продаваме готова продукция, а консумативите не можем да ги продаваме... Откровено им казах, че или ще ми продадат подложка и (или) кутия и ще спечелят малко, защото тортата така или иначе няма да е от тяхна сладкарница, или няма да спечелят абсолютно нищо... Както и да е. Купих си фолио от цветарския магазин и си направих у дома, както и друг път. Но просто ми е чудно защо по тоя начин си гонят клиентелата, при такова поведение дори да ми се налага да купя торта, няма да е от тях! Айде, излях си душата а сега отивам да спя, че утре тежък ден ме чака. И стискайте палци и за мен, че мъжО е в болница, в чужбина  Cry ... да ми се прибере скоро жив и здрав.

# 715
Драконче  Hug  fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
И да ти е жива и здрава рожденничката!!! Щом тя си харесва тортата, значи си се справила перфектно!

# 716
Здравейте милички,
аз съм от тези, които питат, питат и после докато покажат резултата ...  Rolling Eyes   Embarassed. Та това е еклерова тортичка, с готови замразени еклери. На репетицията крема ми се получи идеално, за тортата, разбира се не стегна добре. Беше на косъм да я ядем с лъжица, но удържа.

Рожденичката помага активно в украсата. Другата, която беше за детското парти е вита с бял и кафяв ганаш. Искам да споделя, че и двата бяха замразени от около месец и си се разбиха после идеално. Тогава, може и да не съм търсила правилно за замразен ганаш, но не намерих нищо и реших да рискувам.
още снимки 
Покритието ми е от тестото на Нелка с шоколадово тесто за подобрение на вкуса. Ванче, това е за теб   bouquet за подробното описание в Библиотеката на тема "Как да си оправим ШТ, ако сгафим и то ...", май съм пробвала всички точки вече   Embarassed Mr. Green

# 717
thedragonbg стискам палци на мъжа ти и му желя бързо оздравяване. Дано нашата положителна енергия помогне за това.
Момичета. Не пиша, тъй като никаква торта не съм правила от Бабин ден, нещо нямам настроение, но не ми пречи пък да разглеждам вашите- е направо сте безсрмнициии-такива красоти на едно място. То не бяха хапчета, зветя, змии, влакчета, ама като истински всичките. Възхищавам ви се   bouquet

# 718
Тъй като не ми се получи наведнъж поста, на два пъти  Mr. Green
Ванче, къщичката ти е разкош, а змията  Crazy , добре, че съм виждала и предните.
Валерия, трудно откъсвам очи от твоите торти, с толкова много детайли и толкова пипнати. А бананчетата направо да си обелиш едното.
Леля Ог твоите котенца ми легнаха на сърцето още от кексчетата. Някой път ще ги копирам, ако може.
Раче, твоето Мини го видях в разрез главата. Кажи какъв крем си ползвала, че беше 2 пръста дебел и не беше мръднал.
Има страшно много торти, които са страхотни, но ми е невъзможно да спомена, че ще пиша до утре. Надявам се, че няма никой да се обиди.
Лека нощ на всички и   fingerscrossed за Пепи и thedragonbg

# 719
Драконче,да ти е жива и здрава малката Алекс.Много бързо порастна тази хубавица.Тортичката и е супер,точно като за хлапе на нейната възраст.Ще се моля са съпружето Praynig

Общи условия

Активация на акаунт