Стъклен дом- отново сме в очакване- Тема 13 (дано не е фатална)

• 50 874
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
Захари Б.
Явор Б.

Дааа, очарователни са. Връщам си думите назад  Joy

Ибсена, много си права. Какви ги върша и аз? Wink

# 376
  • КиТ
Плами, ти къде изгледа и двата филма?

Ми в читалището в Свищов,не знам кога е могат да се теглят Thinking,по спомена на "Мисия Лондон" след 5-6 месеца щото бранят българските продукции и да се гладат по конита Wink Peace

# 377
Мартеничка право в 10ката  Joy Joy Joy  Мамини златни Laughing

# 378
  • Велико Търново
Ми в читалището в Свищов,не знам кога е могат да се теглят Thinking,по спомена на "Мисия Лондон" след 5-6 месеца щото бранят българските продукции и да се гладат по конита Wink Peace
Явно са подели кампания да покажат двата филма и в градовете, където отдавна няма кинà.
Малко гръмко име са му сложили - "Панорама на българското кино" или нещо подобно беше.
Но и в нашето читалище мина. В един ден излъчиха и двете продукции - "ТИЛТ" от 16.30, а "Стъпки в пясъка" - от 19 ч. Много жалко, че точно тогава бях на работа и нямаше как да отида да ги гледам.

Мартеничка, а за снимките, които си публикувала...
Първата е от "Дзифт" - за тия, които са го гледали, е очевидно. Както и им е ясно какъв е контекстът. Тая поза на Захари Бахаров едва ли е чисто негово решение. Все пак - има участие и на сценарист/и, и на режисьор/и. Театърът или киното са екипна работа - не забравяй. А и това, което е снимано, по никакъв начин не доказва даровитост или бездарност.
Втората снимка доста дълго беше коментирана и във виртуалното, и в реалното. Едва ли има смисъл от повече. Но тя пък въобще не касае по никакъв начин представянето на Явор като актьор, за да я показваш в подкрепа на твоето си твърдение.
Тъй че... не виждам никаква "десятка".
По-скоро отново прозира някаква степен на елементарност.

Последна редакция: сб, 12 мар 2011, 21:34 от DamaPika

# 379
Днес се снимаше епизод на "Стъклен дом" в мол "Сердика".
Ставрев забавляваше хората,  Нели е супер слаба и усмихната, а Стефка Янорова е просто неповторима. Heart Eyes

Не съм фен на братя Бахарови, нито на сцената, нито в киното. Peace

# 380
Уу, значи Нели се връща в сериала... Grinning

# 381
Е що не снема да ги видим

# 382
Уу, значи Нели се връща в сериала... Grinning
Да с червени ботуши и много готина. Heart Eyes

Ставрев в черна униформа чака за повторения на сцените около есклатора и хората му се възхищават от три етажа. Хората от екипа също са много свежи. Пускат майтапи, закачат хората, казват къде да застанеш и откъде да гледаш.

# 383
  • в сърцето на един мъж...
ДамаПика, всеки има право да харесва или да не харесва даден актьор и негово право е сам да намери изразните средства, с които да го направи. Доста от днешните актьори има какво да учат, както за сценичното си поведение, така и извън сценичното.
Мисля, че достатъчно се занимавахме с това кой какъв е и защо такъв е. Peace

# 384
...
Мисля, че достатъчно се занимавахме с това кой какъв е и защо такъв е. Peace
Съгласна съм. Стига вече, че много дотегна.
Ама то е така като чакаме толкова дълго да започне сериала ...

# 385
  • Велико Търново
Да, Гея, така е.  Peace
Както и всеки има право да харесва или не харесва самите изразни средства.
Нали?  Wink

Айде да идва утре.
Или поне днес някъде къде 18 - 18 и нещо, че да гледаме Асен при Росен.
А на мен ми е време вече да си пусна последната серия  Laughing
Весел и усмихнат ден на всички!

# 386
  • с трима мъже :)
последно, кога ще има нова серия?  newsm78

# 387
последно, кога ще има нова серия?  newsm78

Утре вечер в 20,00 часа. Мястото е известно  Grinning

# 388
Привет и от мен! HugДокато сериалът беше в почивка ви четях,защото нямаше много за коментиране,но от утрееее... smile3508 Радвам се,че понеделниците пак ще си бъдат както трябва!!! Тъкмо беше почнало сериозно да ми писва от мрънкащата Бихтер и много страдалния Бехлюл. Wink smile3511
Ще се радвам пак да се върне Стъкления дом с цялата му динамика и широк обхват на сюжетни линии и под-линии и богат избор на герои. Peace Grinning

# 389
  • Варна и...духом на Босфора
 Hug Hug Hug Sunglasses Бате Ламбо беше при Лора Крумова днес. В доста свеж вид, изглеждаше добре. Каза за утре- `Значи драги зрители,утре първо Развръзката, а след това Завръзката! Crazy Rolling Eyes Също и че отношенията м/у героите от отделните семейства стигата до някакъв етап, и след това май пак екшън ,лафове и емоции доколкото разбрах!

Бе ,Денси! Hug Heart Eyes Ти все в центъра на купона ,миличка! Ами Топрепортерствай и фотографирай ,де!  Hug Mr. Green Crazy Party

Общи условия

Активация на акаунт